ScorpioGirl 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Škorpije dobro jutro in en krasen dan čarovnice, danes bo akcija A si ziher, da ma dons....a ni neki omenjala, da ima na noc carovnic? sej danes je noč čarovnic Silkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vse naj naj želje so pa tko že napisane Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Thanks za lepe želje vsem,.....ravno priropotala domov.......ludo preživet dan,.....z energetsko "ludim" folkom,..... ......še mal, pa bo čas za it na britof, pa za svečke.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 silki še od mene še enkrat čestitke pa da bi se tei izpolnile tiste želje, ki jih nosiš skrite nekej globoko v srcu xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Še Silki čestitat , vse najboljše , nek se vidi razkoš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Dobro jutro leglo! Silki, jaz sem ti ze cestital, a ne... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 o poglej kačico Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Ja, je prilezla na soncek, da si pregreje kosti in da bo lazje in hitreje sikala... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tabu 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 daaaan uh ceprov je bl temn dan dons sm polnaaaa energije, gre kdo z mano plesat???? Citiraj MOTITI SE JE ČLOVEŠKO, ODPUŠČATI PA JE BOŽANSKO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 o tabu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 pocofk... zdaj k mam ta staro ikonco, se pa s5 lahk te tle pofockam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 zakaj pa to pa ne, da je ve teb tud kaj sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 zakaj pa to pa ne, da je ve teb tud kaj sco ...astrolsko gledano: vec kot vsega ostalega skupaj... asc., polna 8., mars na vrhu T-kvadrata... bad as I wanna be... and more... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 take mamo radi ti se kr večkrat jav v gnezdu ....tu nam primankuje moškega dela aja, pa ko boš čekiral mene daj mi še razlož, zakaj sem js bol strelčevsko obarvana, kot pa sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 aja, pa ko boš čekiral mene daj mi še razlož, zakaj sem js bol strelčevsko obarvana, kot pa sco ...verjetn napaka v sistemu...bomo preverili... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Pozdrav v gnezdo huh, kok je dons super melanholično obarvan dan..... .....pa vsem thanks za lepe želje.....od včeraj, predvčerajšnjim, od dons,.....heh, pa še za jutri mrbit ...pa vsem lep miren dan,...poln ustreznih duhkov.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 ...verjetn napaka v sistemu...bomo preverili... to je prej dejstvo kot napaka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Haljo, škorpije tako .... metle so pospravljene in spet lohk začnemo "normalno" življenje Čeprav je čuden ....... naj bo dons en krasen dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 en cel kup škorpijam.....čeprav so danes tečne kot so sam škorpije lahko jst pa še 2 dni dopusta. a si mi fouš? ja sem ti.....jaz pa dva dni do petih :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 še zmeraj sem ti fouššššššššš ker bom naslednji teden jaz dvakrat do 17.00 in dvakrat cel dan ampak saj pol je pa že Martinovanje in spet turizem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 no, pa mi za tole ne boš fouš ... za martinovo soboto delam :xx!: bogica jaz pa v Prekmurju dva dni žuriram Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 haj banda...da vas po dveh dneh mal pozdravim.... ......ma lajf je čist kul...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 še dobro bejba, da gre to mimo.... .....tile prazniki so mi bli res kul...in za "češnjo na torti" smo mel dans še bobne...in nam je šlo ko šus..... ...zdej bom pa počas mrknila..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 uuuu....bravooooo.... ... ... zdej grem pa..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
barbi 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Škorpijonke so zanesljive. Moja mama je tipična škorpijonka in se skoraj nikoli ne morem zanesti na njo- pravzaprav me zmeraj razočara. Sicer pa prisrčen pozdrav vsem. Sem nova na forumu in me zanima eno- kaj naj kupim partnerju za rojstni dan je škorpijon in bo star 32 let. Razmišljala sem o kakšnem raftingu, kanjoningu, mogoče adrenalinski park... ne vem, bom pa vesela vseh predlogov. Sama sem drugače tehtnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.