Amis 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 tobogani,lunapark....to je še vse ok....sam lajf brez strasti...to je pa nemogoče ....grem pa raj matildo gledat.... valkira...super za sobo...pa sploh za šlihtanje flata.... ...sem se pa narežala zadnji izjavi..... ....... ........ no, mejte se dečve.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ... no zdej pa še tukaj jutro voščim Mraz k svina... komi čakam da grem v blok... bom vsaj normalno ogrevana Kaka pa je temperatura? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Men se zdi krepko pod minusom ... pojma nimam Ja, jaz sem bil vedno bolj vrocekrven, pa me ni tolk motil, razen ce je slo pod -10, pol me je pa celo motilo ...jaz bi te z veseljem pogrel .... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ... ja ja, lako tebi tkole govort če si tam v pm Ja, ampak bom se vedno isto govoril, ko bom pri tebi... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ... ja ja, lako tebi tkole govort če si tam v pm Jutro, Klarus, Valkira in ostali priveski. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 jutro pičkica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 :OO!: Svašta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 kaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
barbi 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Barbi, to ni ignor ampak vsaj zase vem, da žal nimam boljše ideje oziroma, da se mi zdi Trudijeva ideja prov fajn če je tvoj tip, potem mora bit navdušen nad takim darilom, če je sco, pa še sploh ,...zdravo...saj je ok "scorpiogirl" in "trudi" saj je bil samo hec, ampak ideo bom pa ziher uporabla, malce prirejeno, mašnco dobima jaz in najina nekaj mesečna hčerka pa zraven kakšno bombonjerico, pa nekje se bo še skrival bon za adrenalinski park pa mislim da bo ok,... Lep dan,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 škorpije en krasen dannnnnnnnnnnnnnnn sem se že celo dopoldne učila zdejle skuhat, mal pobluzit, pol pa spet zvečer pa relaksacija pa to včer je bil tud en krasen dan ... super čvek ... zanimiv uživancija, v glavnem Barbi, super ideja Valkira, de best za sobico pa opremljanje bejbe, kar pičit, če je treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ,...zdravo...saj je ok "scorpiogirl" in "trudi" saj je bil samo hec, ampak ideo bom pa ziher uporabla, malce prirejeno, mašnco dobima jaz in najina nekaj mesečna hčerka pa zraven kakšno bombonjerico, pa nekje se bo še skrival bon za adrenalinski park pa mislim da bo ok,... Lep dan,...po moje bo navdušen...... ...bi blo skrajno čudno, če ne bi bil..... haj strupki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 mater sm ponosna kot da bi jo jaz na svet spravla zdej grem pa lohk spat Čestitam Jaz tud.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Dobro jutro v leglo! Slisim, da imate narascaj?! Cestitam, MackaRezalka! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Ja, saj jih ni velik gor zdajle...bojo mal kasnej prlezel Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 pa ona ma še mars v sco Jaz tudi... Vse najlepše in najboljše želim novi škorpiji... Da bo srečna, da bo zdrava, da bo ljubljena... Da bo pikala kadar bo treba... Dobro jutro tudi ostalim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 včeraj ob 23:30 se je rodila moja nečakinja kar zanimivo se mi zdi, da ko se je rodil moj brat, je imel čisto blond lase; njegov sin prav tako. ko sem se rodila jaz, sem imela popolnoma črne in precej dolge lase.... zdaj ta pupica jih ima prav tako pa obe sva se rodili sam 15 minut narazen (če gledamo samo uro, seveda ).... obe škorpiji (jasno ), obe asc v levu, pa venero, merkur in jupiter v sco pa ona ma še mars v sco (medtem ko imam jaz tam še luno)to bo še hudo mater sm ponosna kot da bi jo jaz na svet spravla zdej grem pa lohk spat aha, pa še po kitajcu sva si glih, obe psici , podznak podgana...čestitav Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Alef oj Oj, Jeti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 nisem pozabila...samo v popravljanju ga ni zagrabilo ... ...še enga za povrh Nick ti lahko spremeni samo Marsa, na tvojo zahtevo.Sama ga ne moreš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 torta mi je v nulo uspela čili pride čisto noro do okusa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Repka..da ne bo pizdarij danes in potem kaka čudna slika v temi Slika noči UŽIVAJ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 http://img220.imageshack.us/img220/2604/dsc04313ra0.jpg http://img216.imageshack.us/img216/5471/dsc04312ky4.jpg čokoladna torta, ki je začinjena z kavo, čilijem in cimetom naredla sem običn biskvit z kokosom, nasočila z čokoladnim likerjem, premazala z nutelo ki sem ji dodala dve noževi konici čilija v prahu(po okusu seveda) porhu sem dala nravno smetano, ki je nisem sladkala dodala pa kavo(neskafe) in cimet..seveda primerno okrasila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 tole zgleda dobra torta............spet sem radovedna kakega okusa je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.