klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 definitivno sladko-grenko-pekoče Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Strupenjače Klarus, tale torta zgleda super se mi že sline cedijo MačkaRežalka čestitke za tamalo očitno ma gnezdo novo članico Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 njami kakšna tortica aja, da se predstavim, ker sem prvič tukej u glavnem moj ascendent je škorpijonovski , original pa to nism , moj sonček je drugje , ampak tale scorpio prihaja kr večkrat do izraza kakorkoli pozdravčke vsem xrosex Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 pozdrav škorpijončkom strupenjačkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 uuuuuuuu, kaka torta Klarus , še dobr da mam trpežen ekran , ker sem jo hotu mal probat Pa še neki sem opazil , bom enkrat prvi Valkira , vse najboljšeeeeeee , dobr spedeni stanovanje , velik veselja s kozličkom , ljubezen pa itak , pa kakšno torto ala Klarus si privošči , za žur boš pa zihr dobr poskrbela Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 oh...saj nisem mislila na nick...tebi sem namenila smeška, ki ga v popravljanju ni zagrabilo...bom kar jeternica ostala...sezona klobas je tu Mogoče nisi pritisnila Popravi na polno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 lahko noč, strupenjače ... strupene tko al pa drugač Valkira , vse najboljšeeeeeee , dobr spedeni stanovanje , velik veselja s kozličkom , ljubezen pa itak , pa kakšno torto ala Klarus si privošči , za žur boš pa zihr dobr poskrbela vse najboljše, bejba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Morgen, škorpije... Valkira Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Strupki, dannnnnnnnn spet je sonček se bo treba it mal zluftat eni lokali nimajo pa očitno čist nobenga prezračevanja lase bo treba umit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Jutro, oz. lep dan,......vau spala ko polhek in pa Amis, Valkira vse NAJ, NAJ,...lepo praznujta , ostalo pa itak vesta bejbe in vse naj tudi ostalim danes praznujočim škorpijam Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ooooo...pa vas spet mal berem...pišuka, dva dni me ni na net, pa je kr mal čudno.... najprej: mačkarežalka....vse dobre želje za malo škorpijončico in celo family....itak.... klarus spet nardila specialiteto.... jeti in tvoj smisel za humor... alefu, ki je prišel mal pokukat.... desire in taraja....pa nas je spet mal več.... scorpiogirl...skoz u muvingu.... lenka 1975... pa spešl silki in valkiri..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Strupki kolk hitr je šel tale teden sicer komaj vem, da sem bla frej zjutraj bo mal prezgodnja, drugač bo pa fajn spet mal mularijo pogledat Amis vse "postrojila", tak ekspres pregled pa ekstra pridna scorpiogirl...skoz u muvingu.... bla pridna, sem se učila dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Jutro banda ... glava še mal boli, pluča čist zabedenana :xx!: ... mislim, da bom si danes privoščila savno in masažo Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Jutro miške in miški ... moram piznat, da sem si naredila enga boljših rojstnih dni do sedaj skor 6 ur sem se valala po Atlantisu... obdelala vse od tajske masaže, do skoraj vseh saven, solarija in se kopala ... spucana in rehabilitirana v nulo Majkicu, tale 28 leto bo še dobro ... bemu k preberem 28 vidim, da sploh še nisem tok stara, mudi se mi pa vedno tok kot da bi bil vsakič zadnji let love U Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 thx mačkarežalka.... scorpiogirl....ti pa maš voljo....bravo za učenje..... včeraj me je tolk zeblo, da sem si šla sred noči po pulover in volnene štumfe, da sem lohk zaspala..... ...pa se zima še niti pošteno začela ni..... ....no ja, važno, da obstaja rešitev..... mejte se fajn strupki & co.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 škorpije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 thx mačkarežalka.... scorpiogirl....ti pa maš voljo....bravo za učenje..... včeraj me je tolk zeblo, da sem si šla sred noči po pulover in volnene štumfe, da sem lohk zaspala..... ...pa se zima še niti pošteno začela ni..... ....no ja, važno, da obstaja rešitev..... mejte se fajn strupki & co.... Tud jaz šele zdajle opazil... Vse najboljše... Tista rešitev proti mrazu je seveda super, obstajajo pa tudi boljše... Morgen, škorpije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 hvala alef.... bi rekla, ja, da obstajajo boljše rešitve...sam zaenkrat bo kr ta dobra.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 men vroče ...čist raz******** mi niso hotl solne lučke popravt.....sem vzela kladivo, če nečesa tri leta ne moreš uporabit, je to krama, torej vzamem solno lučko, jo razstavim, pa kladivo, da bi zdrobila solno skalo, zlomim kladivo...me še bolj razkuri.....ha , ne boš ti mene ,če nočeš na silo boš pa na mehko..... natočim v bano vročo vodo in položim trdo skalco notri, ajme meni, bez muke se stopi.... se vležem v bano, ajme kaka uživancija.... mislim, da so bile te minute nekaj najlepšega, kar sem imela od te silno fajne pozitivno sevajoče lučke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 torej vzamem solno lučko, jo razstavim, pa kladivo, da bi zdrobila solno skalo, zlomim kladivo...me še bolj razkuri.....i.... drugič probi z macolo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 men vroče ...čist raz******** mi niso hotl solne lučke popravt.....sem vzela kladivo, če nečesa tri leta ne moreš uporabit, je to krama, torej vzamem solno lučko, jo razstavim, pa kladivo, da bi zdrobila solno skalo, zlomim kladivo...me še bolj razkuri.....ha , ne boš ti mene ,če nočeš na silo boš pa na mehko.....natočim v bano vročo vodo in položim trdo skalco notri, ajme meni, bez muke se stopi.... se vležem v bano, ajme kaka uživancija.... mislim, da so bile te minute nekaj najlepšega, kar sem imela od te silno fajne pozitivno sevajoče lučke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Evo, škorpije, nekaj za vas. http://trendi.siol.net/default.aspx?site_i...061103140254108 Moram pa priznati, da je bilo noro, ko sem bil s škorpijonko. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Jutr škorpje. Pri nas je dolgčas, pa sem pršla mal sem pozdravit. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.