ScorpioGirl 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Strupki 15 minutk frej pol pa spet na šiht voljo ... ja, jo je treba imet joj, Amis, spregledala tud jst čist Vse naj naj ... same lepe stvari kam se je zdej sonček skril Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Moram pa priznati, da je bilo noro, ko sem bil s škorpijonko. Ne nasedaj sovražni propagandi To je bila tvoja začasna iluzija , padel si v parklje marketinga V resnici smo škorpijonke hladne ko špricer, tile astrologi sam nakladajo, odkar me je en astrolog prepričeval , da so škorpija ne more bit lepa, če je pa že pukim slučajem očem prijetna je pa vsaj puklasta, ne sprejmem nobene teorije več nečimernost.čez.nečimernost.press vsak je lahko lep, če ne drugač pa z uporabo lepotne kirurgije,čeljustne kirurgije, zobnih vsadkov, lasnih podaljškov, laserskih terapij, liposukcije, umetnih vsadkov, umetnih trepalnic, krempeljcov inu brazilskih depilacij, še zmeraj pod svežim vtisom ameriške stilske preobrazbe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
scorpio 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 vidim,da tukaj vsi precej obvladate...pa me nekaj zanima - nekje sem brala, da ni dobro imeti planetov preveč blizu skupaj (ne vem, zakaj). pri meni so vsi skoncentrirani nekako od 2 do 27 stopinje (vsi v vagi, scorpiu ali strelcu). kaj je to res tako slabo? thanks za odgovor... lp p.s.:aja, nisem vedela v katero temo bi to spadalo, pa sem kar pod škorpijone dala, kamor spadam tudi sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 vidim,da tukaj vsi precej obvladate...pa me nekaj zanima - nekje sem brala, da ni dobro imeti planetov preveč blizu skupaj (ne vem, zakaj). pri meni so vsi skoncentrirani nekako od 2 do 27 stopinje (vsi v vagi, scorpiu ali strelcu). kaj je to res tako slabo? thanks za odgovor... lp p.s.:aja, nisem vedela v katero temo bi to spadalo, pa sem kar pod škorpijone dala, kamor spadam tudi sama pozdravljena v gnezdecu to pa najbolš, da vprašaš v astrološkem forumu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Ne nasedaj sovražni propagandi Kakšna sovražna propaganda, če pa so to moje izkušnje?! Sicer je pa vsak samo tak, kakršen je, ne pa takšen, kot jih nekdo opisuje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 kje pa motiš se brat ljudje , ne vedo kako se počutijo v novem oblačilu, dokler jim frendi ne povedo , da je cool ludeki mamo eno čudno lastnost, da se sploh ne moremo videt ali občutit, če nimamo špegla hm da ni morbit s kozorogi tak zanimivo mogoče če se odslikavajo v škorpijonskem špeglu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 scorpio, pozdravljena zdej naju bodo pa zamenjavali -------------------------------------------------evo, strupki, jst doma juhco sem pojedla, da me mal segreje mal še postrašim tle okol, pol pa naprej faks čaka kje pa motiš se brat ljudje , ne vedo kako se počutijo v novem oblačilu, dokler jim frendi ne povedo , da je cool ludeki mamo eno čudno lastnost, da se sploh ne moremo videt ali občutit, če nimamo špegla hm da ni morbit s kozorogi tak zanimivo mogoče če se odslikavajo v škorpijonskem špeglu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kar takoj lahko razčistimo vsaj eno - škorpijoni niso za bojazljivce in polovičarje. Kdor se boji globine, strasti in brezpogojne ljubezni, nima s škorpijonom kaj iskati, saj jim na čelu piše "Pojdi z mano, če si upaš!". Škorpijoni potrebujejo nekoga, ki je neustrašen, čeprav sami delujejo nepremagljivo, in ne prenesejo omahljivcev ali ljudi, ki se ne zanjo, ne morejo ali nočejo odločiti. Samo tole sem prebrala.pa takoj nehala.......nima veze z škorpijoni....me zanima zakaj si oni potem ne upajo iti.......vedno kar ne vedo kaj bi........tko punce ne nasedat vsakmu škorpijonu :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kar takoj lahko razčistimo vsaj eno - škorpijoni niso za bojazljivce in polovičarje. Kdor se boji globine, strasti in brezpogojne ljubezni, nima s škorpijonom kaj iskati, saj jim na čelu piše "Pojdi z mano, če si upaš!". Škorpijoni potrebujejo nekoga, ki je neustrašen, čeprav sami delujejo nepremagljivo, in ne prenesejo omahljivcev ali ljudi, ki se ne zanjo, ne morejo ali nočejo odločiti.Moja izkušnja s sco. še bolj je bil prestrašen kot jaz. samo da je njemu to na agresijo tolklo ... :xx!: Nima to veze z vami, ampak sem ravno v stanju, ko se preteklost vrača ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Moja izkušnja s sco. še bolj je bil prestrašen kot jaz. samo da je njemu to na agresijo tolklo ... :xx!: Nima to veze z vami, ampak sem ravno v stanju, ko se preteklost vrača ... točn tko in jaz imam že full dolg škorpijona ob sebi tko da taki so Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
scorpio 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 oh, hvala vsem za tako dobrodošlico ...in odgovore za MačkoRežalko: merkur, saturn, pluton v vagi; venera, jupiter v scorpiu; mars, uran, neptun v strelcu lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kar takoj lahko razčistimo vsaj eno - škorpijoni niso za bojazljivce in polovičarje. Kdor se boji globine, strasti in brezpogojne ljubezni, nima s škorpijonom kaj iskati, saj jim na čelu piše "Pojdi z mano, če si upaš!". Škorpijoni potrebujejo nekoga, ki je neustrašen, čeprav sami delujejo nepremagljivo, in ne prenesejo omahljivcev ali ljudi, ki se ne zanjo, ne morejo ali nočejo odločiti. Samo tole sem prebrala.pa takoj nehala.......nima veze z škorpijoni....me zanima zakaj si oni potem ne upajo iti.......vedno kar ne vedo kaj bi........tko punce ne nasedat vsakmu škorpijonu :xx!:sam ne mešat škorpijonov pa škorpijonk....itak smo u enih zadevah bejebe bistveno bolj pogumne..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Dost za dons 5 ur faksa je čist tumač ampak ... če bo izpit tak, kot je dal dons primere vprašanj, pol bo mala malca še jutr popoldne mal v knjigo bult pa neki že bo Moja izkušnja s sco. še bolj je bil prestrašen kot jaz. samo da je njemu to na agresijo tolklo ... :xx!: Nima to veze z vami, ampak sem ravno v stanju, ko se preteklost vrača ...ti tud men se tud neki čudn dogaja zadnje cajte pa nobenga cajta za glavo si spucat spet pa zlo podobna izkušnja ... sco ... sama agresija :xx!: sam ne mešat škorpijonov pa škorpijonk....itak smo u enih zadevah bejebe bistveno bolj pogumne..... to je to ... mislim, da nam tipi niso lih v ponos vsaj tisti, k jih jst poznam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 daaaaaannnnnnnn....... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 sam ne mešat škorpijonov pa škorpijonk....itak smo u enih zadevah bejebe bistveno bolj pogumne..... Amis----------------prerstemo jih v vseh pogledih Vidim da strelcev v nobeni kombinaciji ne omenjajo, ah kaj čmo ko smo pa nagnjeni k kontemplativnemu Strelci se svoj svet......streljate v prazno........kdaj pa kdaj vas zadane pol ste pa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Upam da bo videla, čeprav je bolj malo tukaj zadnje cajte... Aiwa Dobro jutro vsem strupkom... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 sam ne mešat škorpijonov pa škorpijonk....itak smo u enih zadevah bejebe bistveno bolj pogumne..... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 sploh še ni blo časa, da bi vas pozdravla...daaaaan škorpije in tisti, ki si upate h nam pokukat...pogumni ste, ni kej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Daaan vsem skupi ...hja, kam ste se spravli,....komentirat sco pogumnost?!,....bljak, se je ne da brez srčnosti,.....eno z drugim, to pa že.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 in tisti, ki si upate h nam pokukat...pogumni ste, ni kej ku-ku.... ....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Jutro škorpjončki! ti tud men se tud neki čudn dogaja zadnje cajte pa nobenga cajta za glavo si spucat spet pa zlo podobna izkušnja ... sco ... sama agresija :xx!:Nekaj je na tem obdobju. Mogoče bo komet padel na zemljo, pa moramo prej s sabo razpucat, da ne bomo umrli polni grehov. Kar se pa agresije tiče - dobila sem točno to kar sem rabila, oz. kar sem takrat podzavestno mislila, da si zaslužim. Ampak zdaj si zaslužim vse dobro. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Strupki pa obiskovalci pogumneži evo mene, spet mal frej pol pa še eno urco pa domov učit sicer, ampak ni pa treba nikamor več bluzit dons pa še sonček je en fajn sprehod dons zagotovo pade Jutro škorpjončki! Nekaj je na tem obdobju. Mogoče bo komet padel na zemljo, pa moramo prej s sabo razpucat, da ne bomo umrli polni grehov. Kar se pa agresije tiče - dobila sem točno to kar sem rabila, oz. kar sem takrat podzavestno mislila, da si zaslužim. Ampak zdaj si zaslužim vse dobro. sem jst tud prepričana, da sem očitno to rabla zato zdaj bolj cenim sebe se je treba to naučit ---------------------------------------------------------------------Še tole ...... pozabla, itak AIWA bo že vidla enkrat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 sploh še ni blo časa, da bi vas pozdravla...daaaaan škorpije in tisti, ki si upate h nam pokukat...pogumni ste, ni kej Ha... Pa kaj... Se vas nič ne bojim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 komentirat sco pogumnost?!,....bljak, se je ne da brez srčnosti,.....eno z drugim, to pa že.... se popolnoma strinjam...... haj alef.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Ha... Pa kaj... Se vas nič ne bojim... tebe smo že itak udomačile Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.