triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Kva zdej tle škrpjonizirate brez mene? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ka s pa misnla da sm-vevrca? Sonce,Merkur,Mars,Uran vsi u Škorpjonu vsi u 3 bajti razn Uran u 2! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ja valda, ti si pa supr ekstrem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sonce,Luna,Asc. vse velja,lahko tudi planete katere imaš v škorpijonu! Alora,;Ascendent - 1hišaVenera - 1hišaUran - 1hišav Škorpijonu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Hm,jest pa Descendent,pa Saturen v 6 hiši... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, nikoli jih nisem vlačila po rokah.... sam kr tko, zarad lepšega oz. ker pač folk tko pravi , te ziher ne Niti nisem pristaš tega, da bi vlačila živali po rokah (razen mačkov, ti se pa itak sami cartajo, ko jim paše), raje jih sam opazujem.... Enkrat sem ujela del ene oddaje o škorpijonih.... da preživijo atomsko bombo... no, ne ravno, če nanje pade , pač pa vse tisto sevanje in tko.... in tudi, če ga zamrzneš v ledu za par dni, pa potem odtajaš, je vse v redu z njim.Jasno ne, Sco smo survivorji ne, sej nisem misla da jih po rokah bi vlačla, recimo da se zavleče v neko oblačilo al pa v pojstlo pa se ti ponoč obračaš, pa ga nehote se dotakneš in te užge.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 sam ti si ta vlka škprpijonka, baje so zlo nevarne, sam če jih skuriš, menda ni zelenga plamena, kot pr ta drobnih škorpijonih.. Na drug način užgete.. , mene pa še za one mejčkene natančnej zanima.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 aha, škorpijonko je pičil bolj narahlo. Protekcija! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi, da je to tipično za škorpijone,so izredno tolerantni do ljubljene osebe in izredno netolerantni do tujcev in sovražnikov. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Morda pa res...Ni pa pravilo, poznam tud obratne - so doma totalni zmaji, drugje pa cortki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ja, no otroci naj bi bili, recimo.Sicer v enih parih drugih primerih pa je res, ni bilo ljubljene osebe v bistvu around. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Dobro, se ujemajo, imajo podobne interese, vrednote, so pa zelo zahtevni drug do drugega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 jst sem kozoroginja, pa imam ata škorpijona, mama je pa dvojček, z atom sva se full štimala, mama je bla pa zmaj.. ampak tle gre mal tud za to kakega spola je otrok, če je punčka je full nora na atiiijaaaaaaaa in atiji na hčerkice.. če se pa spičta kozorog otrok pa škorpijon - starš.. uh take trme ni na svet! Z obeh strani.. pa oba trpita.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ja, ribe so kar kul mame, pa tudi otrocki ribe so kul, taki simpaticni, prijazni, ljubeznivi in nadarjeni, lusten je imet otroka ribo...Boga moja mama, ko nisem bila cist taka (sam). Ja, kozorog sco jasno - trma, taf sta oba, lohk na noz, tud fanatizem lohhk pride... ce je frka, se lohk cist ufurata, najboljsa prijatelja, najhujsa sovraznika. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Mal manj lušten je bit otrok riba, če imaš za starše ovna in vodnarko/devico Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Se strinjam,al pa ovna pa kozoroga.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mal manj lušten je bit otrok riba, če imaš za starše ovna in vodnarko/devico Verjamem, nima dovolj cuta najbrz za ribico, devica pa ne daje dovolj topline, morda.Moja mama bik/devica/dvojcek, for dvojcek / luna v levu, ga imam na sumu, da bi znal bit kak strelec v asc, za sco premal... taf, trden...Mi je pa 'dal' to, da je bil vedno nasmejan, NIKOLI mrk, zagrenjen, zoprn... popizdljiv, to ze, ne pa... ciiin, zvonc, en sco uletava. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam,al pa ovna pa kozoroga.... bogi moj otrok, če bo! ko bo mel take starše..kaj a sta zaf..., povej malo v kakem smislu.. stroga, al kaj? marsa si trofla glede sco. - koz. , ma tle bi skor rekla da je neki na tem.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 jst sem kozoroginja, pa imam ata škorpijona, .. Ne vem, ne vem....jaz imam fotra skorpijona in se z njem fuuul stekam ( sama sem oven, pa mal rakec ). Ce se pa skregava, je pa zelo neprijetna situacija...tudi zaradi banalnih stvari. noben ne popusti....Mami je strelec in sva si itak fajn Popustljiva, materinska... Ce pogledam, imam najvec stikov s skorpijoni, devicami, strelci in ovni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ah,jz rabim mir....ko pride tako obdobje,pa mi ga ne dasta,letata okol mene kot kura okol piščancev,rabim plac....rabim tišino....rabim to,da se zaprem vase...tega pa kozoroginja in oven ne štekata...čist neobčutljiva... ,pa oven se ful hitr zjezi,men gre pa to na živce,sicer se tud hitr ohladi,sam še vseen....ne prenesem dretja... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 uf.. a taki bomo, pa sem misla da JST nucam mir.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ah še to,kadar si mami-kozoroginja,neki zapič v glavo in me začne prepričevat,da tko more bit,je kriza...jst pa nočem tko in PIKA,pol je pa ogenj v strehi... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 oh, to bi pa kr rekla da je tko... , ko tak ona najboljš vse ve, he he he... sorry... sej ne, sam mora bit težko po eni strani iz okvirja stopit, da ma tvoj otrok svoj prav, ki je drugačen od tvojega mnenja, čeprav smo dnevno na teh situacijah s svojimi starši, pa vidmo kak je zoprno. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 dva škorpijona? po moje to more bit idealen zakon samo odvisno od ascedentov, a.dej mal opiši drugac imamo pa škorpijoni tolk strupa včasih ,da nevemo kam z njim pol pa raj sami sebe pikamo in strupimo hudo zna bit... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ne vem če je kul zakon dveh škorpijono. Če sta oba skulirana, pol ja. Če ne, sta pa ljubosumna drug na drugega, se skoz "pikata"..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.