alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Dan, lep pozdrav vsem! Najprej: vse NAJ NAJ Conti.... sicer pa javljam, da je "možganska megla" od včeraj popustila.......dons delam s polno paro... o čem je blo že govora?,...a, o ketnah, gumah......ja, ja, Alef imaš prav ....po potrebi zamenjam gume, nataknem ketne, avto palim običajno s ključem. če ne pa tudi na kleme ali šraufenciger, cheking ojla in ostalga rutinska zadeva,....vozim pa itak v vseh vremenskih razmerah, v štiklah, supergah, ali bosa......itak, sej sem škorpija a ne??! U, boga ti... Pri vseh teh sposobnostih mora bit pa sigurno pri tebi tud kaj vodnarskega... Da bi ena čist navadna škorpija vse to znala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Pismu nimam pojma kake so strelčevske mame,.....sam huj ne morjo bit kot viga-vaga mame,.... Jaz vem kakšne so škorpije kot mame... Moja je bila... kera žaljivka... čist navadna ... Saj se samo hecam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 A nisi še slišal, da obstaja višji in nižji nivo škorpijona no tuki smo sam ta visoke V to nisem nikdar podvomil, veličanstvo.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Strupki zdej pa pesti držat bla na avdiciji, smo se zaklepetali prov fajn ... zdej čakam mail drug teden Srečka Valkira za strelčevskega fotra,.....pismu, moj je devica, mat pa tehtnca,.....na, pa imej scorpija za froca sco met za froca je pa že tko al tko izziv moj fotr vodnar, mat kozorog pa en kup "vode" med mulci brata ... eden rak, drug riba sam sestra neki luft meša ... vaga Da bi ena čist navadna škorpija vse to znala... kje hudiča si pa že najdu navadno škorpijo A nisi še slišal, da obstaja višji in nižji nivo škorpijona no tuki smo sam ta visoke ja seveda a bi se lohk kdo o temle nižjem tipo sco mal razpisal se mi zdi, da sem z enim mela opravka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Jaz vem kakšne so škorpije kot mame... Moja je bila... ..... aha, ja sej,.....vse mi je jasno,....a to je vzrok tvoje vodnraske "normalnosti".....pismu, pa nej še kdo reče, da vzgoja nima teže,....pr skorpiji ima vse težo,.....še luft,..... (joke) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 aha, ja sej,.....vse mi je jasno,....a to je vzrok tvoje vodnraske "normalnosti".....pismu, pa nej še kdo reče, da vzgoja nima teže,....pr skorpiji ima vse težo,.....še luft,..... (joke) Ja, čist tako kot je hotla ji pa ni ratalo... In kaj naj bi bila to moja "vodnarska normalnost"? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 A nisi še slišal, da obstaja višji in nižji nivo škorpijona no tuki smo sam ta visoke V to nisem nikdar podvomil, veličanstvo.... kje hudiča si pa že najdu navadno škorpijo aha, ja sej,.....vse mi je jasno,....a to je vzrok tvoje vodnraske "normalnosti".....pismu, pa nej še kdo reče, da vzgoja nima teže,....pr skorpiji ima vse težo,.....še luft,..... (joke) In kaj naj bi bila to moja "vodnarska normalnost"? jh...mogoč jo maš glih mal več kot se ti zdi..... ..... jutro bandaaaaaaa........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 jutro luna je v vagi se vidi, da mam uran, merkur in pluton v njej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 aha....vse kaže,da si ok.....kul...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 malo bolš sem že....mi je 3. čakra počla :xx!: in zdej je treba pač zadevo pospucat želodec je še tudi fuč...ampak bolš da se mi je to zdej nardl..kot pa kdaj drugič..sploh če bi blo to, ko bi kermu pomagala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 malo bolš sem že....mi je 3. čakra počla :xx!: in zdej je treba pač zadevo pospucat želodec je še tudi fuč...ampak bolš da se mi je to zdej nardl..kot pa kdaj drugič..sploh če bi blo to, ko bi kermu pomagala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ahoj!klarus - želodec? tut jz mela z njem probleme... še nism čist kul... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 oooo ajwika želodec je sam posledica.....vzrok je strah iz otroštva, ki se pa zdej počasi puca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 sam da se puca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Jutrcek, scorpice! Aiwa, lepo da si nazaj! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 a dej natrix.... zresn se Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 a dej natrix.... zresn se Jaz sem cist resen ..se prevec vcasih Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Jutrcek, scorpice! Aiwa, lepo da si nazaj! bikec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Hojla! Tukaj v Sianloi, kjer sem trenutno, sem ugotovil, da me na sihtu obkrozajo vecinoma scorpioni in levi . Moram rect, da zna bit tezka druzba, sploh mehiski tipi scorp, so se posebej tezki Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ... nije ni nam lako Jutro Aiwek WB Ja, verjamem... , vsi tile scorpoti tukaj so nekak kot Triple, al pa se hujsi ...sele zdaj mi je kapnl, kaj pomeni WB (Warner Bros) ...zdaj je pa res cajt, da se spokam spat... je skor tako kot kratica z msnja BRB Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Matr kaj je pa BRB ... veš kok cajta sem jst rabila, da sem vse te kratice pogruntala ... in to znanje pridno uporabljam Ma kaj moram še enkrat povedat ... obstaja višji in nižji nivo sco. Ja tile tukaj so definitivno zelo hudi primerki ! Be Right Back Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Juuutro škorpije in ostali privrženci, ......lep dan se obeta Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 o ja dans bo super dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Ma kaj moram še enkrat povedat ... obstaja višji in nižji nivo sco. a me morš res skoz spominjat na to, da sem nižji pravkar dobila sms sem se tolk narežala:povej mi kak ti je ratalo dojit, namreč s prvima zobama me je do krvi vgrizno....kak naret da spi moji froci so fotra v palec na nogi do krvi vgriznili, ko je spal na kavči zaspali so pa tak , da sn jih v avtosedež pa vožnja v krogih lepi spomini na mlada leta bogve kak bo to vplivalo na njihovo nadaljne življenje, morm Freuda vprašat kaka najsi sco mama , a Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Juuutro škorpije in ostali privrženci, ......lep dan se obeta ...jao meni....kaj sem prebrala........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.