Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

malo bolš sem že....mi je 3. čakra počla :xx!: in zdej je treba pač zadevo pospucat :vio:

želodec je še tudi fuč...ampak bolš da se mi je to zdej nardl..kot pa kdaj drugič..sploh če bi blo to, ko bi kermu pomagala :8):

upam da si res komu pomagala........čeprav nisi bla najbolj pripravljena na vse skupi.........mene je dans čist sesul :C: včeraj je še nekak šlo, ko ste bli ob meni xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Pismu, lia,....a tis nižji tip,....bemu, pol sva že dve.......japajade xDDx

...jest sem pa svoje froce prenašala k mačka mlade,.....ma kakšen voziček, pa stajce,.....lepo spravljeni v kengurujčku so vse z mano počel, pospravljal, kuhal, delal, študiral, jahal, jedel spal,.... xDDx

....pismu, si morm pol drugo ikonco omislit,....orel kot simbol višjega škorpija je pol čist neustrezen....... xcivx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx ja jst sam prvega xcivx ta mi je vsepovsod zravn, še v piskre gledu :o|o:

x:)x itak silki , zato pa sma krepkih mišića , kdor take uteži leta prenaša, ne more met slabe kondicije x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:lol: :lol: :lol:

jao bejbe,....sej če "globje" pomislim,.....pardon "nižje" pomislim,....je s p r e v r ž e n c i res bolj ustrezen izraz,...bolj točno definirajoč .... :palec:

heh, lia,.....psihični mišakli natrenirani,....nedvomno xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:lol: :lol: :lol:

heh, lia,.....psihični mišakli natrenirani,....nedvomno xDDx

:palec: :onfire: silki, sedi 5, kaki žaftn jezik x:)x v pravo radost mi je tebe brat :2src:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

....pismu, si morm pol drugo ikonco omislit,....orel kot simbol višjega škorpija je pol čist neustrezen....... xcivx

kej takega :inocent:

http://www.thebest3d.com/dogwaffle/dotm/DonnaSmith/fire_woman-320.jpg

http://www.chaoskitty.com/t_chaos/ultralounge/firewmn.gif

http://wallnco.free.fr/Fantasy/Eagle-woman.jpg

al pa tale, sam bom dala sam link, ker je slikica ogromna x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Thanks lia,......hvala enako xsrcx

Klarus, slikca všeč,...sam,....preveč izžarevajoča za nižji tip scorpija,......hm,....premal se nizkost vid,....kaj meniš?! x;)x

eee, sicer pa kdo pa prav, da je na ikonci orel......lohka je pa kura..... x^x

:vragec: to ni nič....jst se danes počutim tak keksi....I hate evribadi.....

včeraj sem bla na govorilnih, danes sn se navsezjutraj z boljšo polovico spičla, vmes sn se ruknla še z najstniki....

bemu...zaj grem pa še službeno na luft....

porko dijo...pa nič me želodec ne boli, sam takrat ko jih ljubim x:Dx x:Dx x:Dx

eee, svašta,.....zgleda bil včeraj zbor škorpij na govorilnih,.....jest tud ždela na njih xDDx ......pa za spremembo mi ni bilo treba prfoksi prlept nobenga psihološkega obliža.....zgleda še prejšnji držijo......fajn xDDx

....pismu, komi čakam, da luna v scorpija prleze,....sej ne da me nervira v tehtnci,....sam, mi neki na cerkvenjaške filozofske note užiga,.....pismu, že pri jutranji kavi sem pela,....."bodi milostna ubogim na duhu".......jejejej xDDx

Thanks lia,......hvala enako xsrcx

Klarus, slikca všeč,...sam,....preveč izžarevajoča za nižji tip scorpija,......hm,....premal se nizkost vid,....kaj meniš?! x;)x

eee, sicer pa kdo pa prav, da je na ikonci orel......lohka je pa kura..... x^x

men je tale 'kura' čist fajn x^x

There is

One Mind,

One Truth,

hm, tale eagle woman mi je pa svetska,...všeč,..zelo,.... :palec:

pišuka....vi tle take sočne komentarje, da se človeku kr sline cedijo po njih....jaz pa ne več mogla na net......krivicaaaaaaaaaa...... xcivx

he he...počutje pa ne za opisat....tolk zadovoljna s sabo, hkrati pa nedaj bože, da bi kdo mi v bližini hodil.....njami....tale kontrast-paradoks se mi ful dopade......po počutju sodeč, je danes luna v sco in niti pod točko razno v kr eni vagi........ :vragec: x^x x:px ....al se je pa sam moja premaknila..... xg:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

js se pa spet neki pucam :xx!: :C: bemti tale vaga..na pol ure menavam z raspoloženjem..pa sem čisto :onfire: in potem spet :V: :C:

upam, da se tega sranja hmal rešim :sori: :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

oj bejboslave. men se cela štala zgodila. orpal so me.... zdej k sem nazaj pršla sem čist preveč naivna.. seveda čisto nov mobitel - drag k žafran... šu u maloro.... kartice sem že preklicala... bančne in mobi.... no druzga pa ni... jovo na novo... se kr spodob če sm od tok deleč pršla, a ne? hehehe preizkušnja po eni strani... po drugi bomo pa prežvel... x:Dx x:Xx
spet se mi je na bolš poslabšal

:OoO: ..... še zmer mi ne pomaga da bi ratala kej bl nezaupliva pa sumičava... hehehehe lojzka.... zdej so mi že tko vse vzel..... pa uživejmo do konca... ne morm domov k so mi tut ključe vzel..... jao..... dobr da onix spi.... se jz kratkočasim dokler kdo domov ne pride.... x:Dx

počaki, še bjo lekcije x^x x:Dx ampak ne tak fejst hude kot se bojiš x;)x

ko bom traumo rešla in vzorce pospucala...bo tud želodec vredi :palec: do takrat bo pač treba potrpet :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

sej nč ne škod če mal ne jemo a ne? men ni... :inocent:

oooo vem da sem še mlada in me marskej čaka... sam se že zdej prvajam kako se čim mn stresno spoprijet z raznimi ovircami oz. stvarmi ki niso v planu.... hehehe....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...