lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 jst tud prebrala s p r e v r že n ci Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 malo bolš sem že....mi je 3. čakra počla :xx!: in zdej je treba pač zadevo pospucat želodec je še tudi fuč...ampak bolš da se mi je to zdej nardl..kot pa kdaj drugič..sploh če bi blo to, ko bi kermu pomagala upam da si res komu pomagala........čeprav nisi bla najbolj pripravljena na vse skupi.........mene je dans čist sesul včeraj je še nekak šlo, ko ste bli ob meni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Pismu, lia,....a tis nižji tip,....bemu, pol sva že dve.......japajade ...jest sem pa svoje froce prenašala k mačka mlade,.....ma kakšen voziček, pa stajce,.....lepo spravljeni v kengurujčku so vse z mano počel, pospravljal, kuhal, delal, študiral, jahal, jedel spal,.... ....pismu, si morm pol drugo ikonco omislit,....orel kot simbol višjega škorpija je pol čist neustrezen....... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ja jst sam prvega ta mi je vsepovsod zravn, še v piskre gledu itak silki , zato pa sma krepkih mišića , kdor take uteži leta prenaša, ne more met slabe kondicije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 jao bejbe,....sej če "globje" pomislim,.....pardon "nižje" pomislim,....je s p r e v r ž e n c i res bolj ustrezen izraz,...bolj točno definirajoč .... heh, lia,.....psihični mišakli natrenirani,....nedvomno Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 heh, lia,.....psihični mišakli natrenirani,....nedvomno silki, sedi 5, kaki žaftn jezik v pravo radost mi je tebe brat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ....pismu, si morm pol drugo ikonco omislit,....orel kot simbol višjega škorpija je pol čist neustrezen....... kej takega http://www.thebest3d.com/dogwaffle/dotm/DonnaSmith/fire_woman-320.jpg http://www.chaoskitty.com/t_chaos/ultralounge/firewmn.gif http://wallnco.free.fr/Fantasy/Eagle-woman.jpg al pa tale, sam bom dala sam link, ker je slikica ogromna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Thanks lia,......hvala enako Klarus, slikca všeč,...sam,....preveč izžarevajoča za nižji tip scorpija,......hm,....premal se nizkost vid,....kaj meniš?! eee, sicer pa kdo pa prav, da je na ikonci orel......lohka je pa kura..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 to ni nič....jst se danes počutim tak keksi....I hate evribadi..... včeraj sem bla na govorilnih, danes sn se navsezjutraj z boljšo polovico spičla, vmes sn se ruknla še z najstniki.... bemu...zaj grem pa še službeno na luft.... porko dijo...pa nič me želodec ne boli, sam takrat ko jih ljubim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 eee, svašta,.....zgleda bil včeraj zbor škorpij na govorilnih,.....jest tud ždela na njih ......pa za spremembo mi ni bilo treba prfoksi prlept nobenga psihološkega obliža.....zgleda še prejšnji držijo......fajn ....pismu, komi čakam, da luna v scorpija prleze,....sej ne da me nervira v tehtnci,....sam, mi neki na cerkvenjaške filozofske note užiga,.....pismu, že pri jutranji kavi sem pela,....."bodi milostna ubogim na duhu".......jejejej Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Thanks lia,......hvala enako Klarus, slikca všeč,...sam,....preveč izžarevajoča za nižji tip scorpija,......hm,....premal se nizkost vid,....kaj meniš?! eee, sicer pa kdo pa prav, da je na ikonci orel......lohka je pa kura..... men je tale 'kura' čist fajn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 hm, tale eagle woman mi je pa svetska,...všeč,..zelo,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Pofočk, škorpije Aiwa WB uživejte, bejbe, kure in sprevrženci Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 hm, tale eagle woman mi je pa svetska,...všeč,..zelo,.... ti je, ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 pišuka....vi tle take sočne komentarje, da se človeku kr sline cedijo po njih....jaz pa ne več mogla na net......krivicaaaaaaaaaa...... he he...počutje pa ne za opisat....tolk zadovoljna s sabo, hkrati pa nedaj bože, da bi kdo mi v bližini hodil.....njami....tale kontrast-paradoks se mi ful dopade......po počutju sodeč, je danes luna v sco in niti pod točko razno v kr eni vagi........ ....al se je pa sam moja premaknila..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 js se pa spet neki pucam :xx!: bemti tale vaga..na pol ure menavam z raspoloženjem..pa sem čisto in potem spet upam, da se tega sranja hmal rešim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 2 tedna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ma tuki smo....sem gledala film vmes.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 oj bejboslave. men se cela štala zgodila. orpal so me.... zdej k sem nazaj pršla sem čist preveč naivna.. seveda čisto nov mobitel - drag k žafran... šu u maloro.... kartice sem že preklicala... bančne in mobi.... no druzga pa ni... jovo na novo... se kr spodob če sm od tok deleč pršla, a ne? hehehe preizkušnja po eni strani... po drugi bomo pa prežvel... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 glavn, da je s tavo vse ok Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ..... še zmer mi ne pomaga da bi ratala kej bl nezaupliva pa sumičava... hehehehe lojzka.... zdej so mi že tko vse vzel..... pa uživejmo do konca... ne morm domov k so mi tut ključe vzel..... jao..... dobr da onix spi.... se jz kratkočasim dokler kdo domov ne pride.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 faca si ma ja no...se te bo že postavlo n realnost...bres skrbi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 če me tole zdele ni... dvomim da me kej bo... kako kej želodček? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 počaki, še bjo lekcije ampak ne tak fejst hude kot se bojiš ko bom traumo rešla in vzorce pospucala...bo tud želodec vredi do takrat bo pač treba potrpet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 sej nč ne škod če mal ne jemo a ne? men ni... oooo vem da sem še mlada in me marskej čaka... sam se že zdej prvajam kako se čim mn stresno spoprijet z raznimi ovircami oz. stvarmi ki niso v planu.... hehehe.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.