silki 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Jutro, pa lep dan Aiwa, Klarus,...in ostali Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 aiwa...dobro se držiš.... klarus..... silki.......itak veš..... zdej grem pa nazaj pucat, pa šaro pol odpeljat na odpad, da grem lahko popoldan pohajat..... ....komaj čakam......(tle bi mogu bit zdej un slonček k pleše.... )...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 aiwa...dobro se držiš.... klarus..... silki.......itak veš..... zdej grem pa nazaj pucat, pa šaro pol odpeljat na odpad, da grem lahko popoldan pohajat..... ....komaj čakam......(tle bi mogu bit zdej un slonček k pleše.... )......kej takega http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s020.gif sovražim to pucanje http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f045.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Thanks lia,......hvala enako Klarus, slikca všeč,...sam,....preveč izžarevajoča za nižji tip scorpija,......hm,....premal se nizkost vid,....kaj meniš?! eee, sicer pa kdo pa prav, da je na ikonci orel......lohka je pa kura..... A orel je to? Očitno rabim nove špegle... Jaz sem pa mislil da je golob... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ja, bo treba nove špegle kupit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Škorpije dober večer pa lahko noč neki se mi ne da ven na eno pijačko skočim, pol bomo pa vidli pismo, ene tri žurke so v bližini, sami fini bendi, men se pa kar ne da Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Še Aiwco pozdravim , vidim pa da smo vsi imeli tako občutek, ko smo prišli s kakšne drugega kontinenta, tuki pri nas se nam je zdelo vse tko mejhno , zdej pa spat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 morgen repka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 men se zi da bom šla še nazaj spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Strupki dober večer sem bla že pridna dons učila sem se ... še eno temo mam za predelat pa za šiht je blo treba neki zrihtat še za kavico sm najdla cajt staraš se a se ne vsi pa še ni tko hudo k sem se spravla ven, sm se hitr zbudila ... domov pršla okrog 5h fajn je blo po dolgem času spet Lovšina poslušat Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Dober večer škorpije ..ajaj, in vsi ostali jasno A orel je to? Očitno rabim nove špegle... Jaz sem pa mislil da je golob... Ja no, naj "bi" bil...orel menda ne rabiš novih špeglov....čemu neki? notranje oči ne potrebujejo steklarskih pripomočkov.... še vedno bo projekcija goloba namesto orla.... ..pismu dobr sem natrenirala, vizualno obmanjivanje,....fajn...he, he, golob ja,... p.s.(joke) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 od tehle ptičic me trenutno zanima sam feniks.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 mogoče pa res..... ...sej se sam hecam.... ....itak da.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 jutro je in mal smo skuštrani Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 jutrooooooooo............ valkira, kaj bolje....?..... haj audi...... grem delat......mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 jurto repkice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 O, lej jih, moje bejbike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 ko bi ti včeri vidla todiko...sploh ni dojela, da sem prišla na obisk Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Ja, sej opažam, da je še zmer čist preč, k je še sploh ni na chatu. Kaj si ji kej nardila, ti čarovnca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 čokolado je dobla, na kafe sam šle..potem pa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Bohve, kera je bl čvekala. Dej, mal se zlaž, pa reč, da sta me fejst pogrešali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Bohve, kera je bl čvekala. Dej, mal se zlaž, pa reč, da sta me fejst pogrešali. mislim, da sma kr obe ble enako glasne itak da sma te pogrešale....če bi bla še ti, pa valkira sploh domov nebi prišle Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Sej sm vedla. Pa drugič, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 upam, da čimprej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.