Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Dober večer škorpije x:)x

..ajaj, in vsi ostali jasno x:)x

Ja no, naj "bi" bil...orel menda xDDx

ne rabiš novih špeglov....čemu neki? xrolleyesx

notranje oči ne potrebujejo steklarskih pripomočkov.... :vio:

še vedno bo projekcija goloba namesto orla.... xcivx xDDx

..pismu dobr sem natrenirala, vizualno obmanjivanje,....fajn...he, he, golob ja,... x^x xDDx

p.s.

(joke)

x:Dx

Ja, notranje oči ne rabijo očal... xDDx

Vseeno kaj je na slikci, vidijo kaj je za slikco... :palec: x:Dx

x:Dx x:Ix

Sory pozabil pozdravit... xDDx

Morgen škorpije... xsrcx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Jutro škorpije in vsi ostali....pozdrav, pa hit letim napoved brat,...preden mi kofeta zmanjka.... xDDx

Alef :palec: x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Na morju je blo fajn, sam prehitro je minilo. x8Dx V soboto sem šla na giro po Tivoliju s frendom, vidla zanimiv par ki sicer to ni :eek: hehe. Ja kaj nej rečem, eni imajo muda za bedarije in gluposti. x:Dx :vragec: Knock, knock pa cajta tud za ene več kot za druge. xrolleyesx x:o)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Jutro škorpije in vsi ostali....pozdrav, pa hit letim napoved brat,...preden mi kofeta zmanjka.... xDDx

Alef :palec: x:)x

:eek:

Ajajaj.... :O:

To pa ne bo u redu... xrolleyesx

Silki sem ratal všeč... x:Dx

A mi vodnarske lastnosti popuščajo... :vragec: x:Dx

Bo treba mal delat na tem... x:Dx x:Dx xsrcx x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:)x dobri den

men tud škorpijonske lastnosti popuščajo, zgleda da se ga bom vlila ko kaka riba :switz: xscratchx xyesx

i nebo plače...pa da utopim leta , pa vse neizgovorjene in nedorečene in nedokončane i svu tugu sveta :unsure: al grem pa laufat, bemu mogoče boljš da me mišice bolijo, kakor pa jutr glava x^x

čaw x:Xx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:)x dobri den

men tud škorpijonske lastnosti popuščajo, zgleda da se ga bom vlila ko kaka riba :switz: xscratchx xyesx

i nebo plače...pa da utopim leta , pa vse neizgovorjene in nedorečene in nedokončane i svu tugu sveta :unsure: al grem pa laufat, bemu mogoče boljš da me mišice bolijo, kakor pa jutr glava x^x

čaw x:Xx

Lahko pa kombiniraš oboje... x:Dx x;)x

Pojd laufat pol se ga pa nalij, ko prideš domov... x:px x:Dx

Obratno ne priporočam... x:Dx x:Dx :palec:

YESSS TO BEJBA!!! :palec:

večje nebesne podpore pa res ne moreš imet, kot jo imaš. Pismu, končno evo ti plutkota,....aha, zdej pa nima tale tvoj mars kam več s toleranco,....hočeš nočeš bo "dokrajčil" zadeve tko kot je prav,.....fajn, skrajni cajt.... :palec: xDDx

Pismu lia,.....včasih so i "suze" zelo dušno dobrodošle,......sam res pejt prej v klanc, preden boš ribo "špilala".... x;)x xDDx

Heh, Alef,....sej bo,...toook planetkov v škorpiji tranzitira, da se zgleda tud luftnih "neki" prime,..... x^x xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

večje nebesne podpore pa res ne moreš imet, kot jo imaš. Pismu, končno evo ti plutkota,....aha, zdej pa nima tale tvoj mars kam več s toleranco,....hočeš nočeš bo "dokrajčil" zadeve tko kot je prav,.....fajn, skrajni cajt.... :palec: xDDx

ah....točno....praktična uporaba tranzitov.....zlata dušica..... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis x:px, Klarus je čist prav napisala x^x, ma zdej imaš energije za izvažat :inocent:, a bi lohk men mal posodla za selitev x:px x;)x

Klarus ful maš fajn podpis :palec:, dbest x:Dx Aja, pa še neki sem pri tebi pozabil xcivx, ne tolk delat x:)x, moraš mal napolnit zalogo energije x:px, zadnjič si pisala o svoji tretji čakri, zato sem to napisal, v službi te lohk tut pogrešajo x^x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Daan, lep dan vsem skupi x:)x ,.....pismu, a vsi še spite?? :huh:

Pismu lia,.....včasih so i "suze" zelo dušno dobrodošle,......sam res pejt prej v klanc, preden boš ribo "špilala".... x;)x xDDx

Heh, Alef,....sej bo,...toook planetkov v škorpiji tranzitira, da se zgleda tud luftnih "neki" prime,..... x^x xDDx

:switz: x^x

A, to se pa že mal bolje sliši... x:Dx x:o)x

Saj men tudi Mars v škorpijonu včasih mal ven udari.... x:Dx x^x xrolleyesx

Morgen, škorpije... x:Dx x:Xx x:Xx xsrcx

Klarus ful maš fajn podpis :palec:, dbest x:Dx Aja, pa še neki sem pri tebi pozabil xcivx, ne tolk delat x:)x, moraš mal napolnit zalogo energije x:px, zadnjič si pisala o svoji tretji čakri, zato sem to napisal, v službi te lohk tut pogrešajo x^x

vem...mam ribjo energijo xyesx ta je ful nežna in se zelo nahitrco iztrošim xrolleyesx :vio:

x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Eni majo ful za povedat čeznje. Pozabljajo, da ponavadi šlatajo tam, kjer ni treba, potem pa se čudijo, če jih nekaj useka nazaj.
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

daaaaannnnnn strupki & co..... x;)x

ja sej....hvala za tranzit....prvi neugodni vtis presežen....pol je pa ok....

janif a ti se tud seliš.... :eek: ......letos same akcije na delu.....

ooooooo...prejle vidla...sg pa ti maš rd danes.... xcivx .....čestitke, fantastičen žur....in dost pozitivnih xwizardx xsurprisex ................ :hapyb: ..... xcheersx

janif a ti se tud seliš.... :eek: ......letos same akcije na delu.....

ja, tut xyesx, to bo še akcije, sam filing je pa fajn x:px, do rojstnega dneva bom že spedenal x;)x, je treba

še ful stvari nabavt x:)x, dnar mi pa glih ne leti z neba xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

ja, tut xyesx, to bo še akcije, sam filing je pa fajn x:px, do rojstnega dneva bom že spedenal x;)x, je treba

še ful stvari nabavt x:)x, dnar mi pa glih ne leti z neba xnckrivx

super.... :palec: ....kar se pa zadnjega stavka tiče, pa kr nej začne letet....tud zame..... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...