Mick 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Za nas se komi začenja, strelčke Pa traja do konc leta.... Hojla repke, kva dogaja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Pikamo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Pikate k niste "pičene"? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Pikate k niste "pičene"? Pikamo tiste ki ne pičijo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Za nas se komi začenja, strelčke Pa traja do konc leta.... Hojla repke, kva dogaja? men tale strelčev čas čist paše ps. konča se 21. decembra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ps. konča se 21. decembra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Juutro,....nak, lep dan vsem ...aha, strelčki,...fertig cajt z 21.12......kar se pa strupkov tiče, je pa vseeno v katero embalažo "od 21. do 21." pakiraš,.....vsebina je ista.....strupek Valkira, mirno kri pa temperaturo na višjem nivoju,...vse bo max. odlično Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ps. konča se 21. decembra Pih , to sco mislijo.......mi si pa žur produžimo do konc leta Pikica, da si neuš kaj naredla.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 lep sončen dan, jasno modro nebo in na vrhovih gora bel sneg....kristalno čisto in umito včeraj se mi je usedlo, ako želiš lahkotno in gibko plesati v ramenih in rokah, moraš bit gibek in mehek v kolenih in bokih in s stopali trdno povezan s korenino zemlje....to je to ljubim ta ples življenja vsak dan bolj in bolj tako preprosto pa tako težko , zmeraj sem stegovala veje visoko brez da bi okopala in zalila korenine, skoz sem se namakala v nekih umetnih substratih umetnih vatah namočenih v kemijskih substratih, z glavo v nekih čudnih holivudskih filmih, kjer so vsi stilsko preobraženi (z umetnim zobovjem in liposukcijami, prekriti z plastik fantastik...z mislimi onesnaženimi z nekimi nedosegljivimi fikcijami, kaj življenje je..... vse kar rabim imam in nobena šminka ne more prekriti moje lepote in nihče in nič mi ne more prinesti sreče , če je ne najdem v sebi našla sem pot, kjer pozabiš na prej in potem, ampak samo si in se zliješ v eno našla sem nasmeh pesem in življenje tudi vam želim , da se ukoreninite in zavibrirate na harfah življenja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Pih , to sco mislijo.......mi si pa žur produžimo do konc leta Pikica, da si neuš kaj naredla.... js ga žuram cel let..kaj češ sco/strelc kombinacija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Pikica, da si neuš kaj naredla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 nisme danes še nič popila...tud štamperla zjutraj ne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 škorpije majo svoj dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Hojla skorpije ...spet po dolgem casu en pofock... vmes se mi ful dogaja, komaj dohitevam dogodke ..upam, das bo danes boljsi dan, vceraj je bila katastrofa... sami " morilci " okloli mene... verjetno je bil kaksen planet zasluzen za kaos Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Lia ..glede včerajšnjih "morilcev" pa semizdi, da je luna v plutkota trčla...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Kakšna živahnost tukile , pa še zmer smo dopoldne , se moram mal pretegnit , da ne bi slučajno zašel v začnite igrat loto že neki cajta igram , sam več kot dve petki, pa kakšno štirko mi ni ratal doseči , še dobr da igramsistem, pa pol mal več pride Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ..........katere se z največjim veseljem tudi nalezeš si jo mal prisvojiš in ugotoviš, da je življenje res lepo, če ga doživljaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 super.... ....kar se pa zadnjega stavka tiče, pa kr nej začne letet....tud zame..... najboljš, da začneva čarat , no uran, ki si zdaj v moji 2. bajti, akej slišiš , sam da mi ne bo tale plošča na stropu dol padla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ....plošča ne....sam keš...... pikica...fatiranje nujno potrebno.....do zaključka del.....pol pa sam še redna vzdrževalna dela..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Lia ..glede včerajšnjih "morilcev" pa semizdi, da je luna v plutkota trčla...... aja ni čudn, da sem včeri kr sikala.....dans je bla ba tiha maša na šihtu....ampak strupek je bil pa čist fajn trofjen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 daaaannnnnnnn.......strupki&co....mejte se fajn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Strupki pa ostala banda jutroooooooooooooooo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 daan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Dan, strupnejačke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Piki kje si bla včer Klarus, haljo bejba pošiljam enga nazaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.