Amis 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Babe, sam kopalnico mi je uspelo pomit, pa ene 10 potovalk odnest ... pa še očedena nisem... čutim eno brko ... pa lak za nohte se mi je na nogi prilimu za štumf :xx!:a je danes Dday.....?........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Čerrrrrrrrrrrrr, repke pa ostale in ostali tud sam, da se pohvalim politologijo nardila še znam bluzit pa nakladat Valkira, ti se še mal sebi posveti bo pol kopalnica tud hitrejš spedenana Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 a je danes Dday.....?........tumorow. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 tumorow. opabato....pol pa: ........ sg...čestitke za izpit..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Hrast se zgane, 5 jih pade, ko porine sin slovenske domovine. Tk nekak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Jah, nč, ob 4h vstat, pa let. Jebemo...če češ budnco, te jst ob 5h pokličem...k mam še tak jebački glas, pa zjutri boš itak vsa zalimana in novš dobr vidla, kdo te kliče, pa boš misnla, da je on. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Faaaaaaak, prov predstavljala sm si te....ej, da bi Đoko uletu vmes.... Po moje ga kap!!!!! Bi reku: ''Pa N..o, kaj si si tamo stavila. More, da izgleda naravno!'' Poscala se bom od smeha!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Pa znaš me ti puško. A veš, Valči, da obstajajo tud ključarji in da se da dvojnik ključa narest....pazi se ti, da nov ponoč kako presenečenje...boš ti onda vidla Đurđeva dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Bemti, skrila se je zdej. Valčiiiiiiii, sej ne bom več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ne. Šla je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Mogoče je šla sam ajat...bjuti slip. Jst grem tud. Mala, ene lepe sanje ti želim, pa da bo jutro mnogo lepše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 lepe sanje bejbe...js grem počas tud rjuhe gledat......sem se pa narežala komentarjem...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 kolk ste me pa nasmejale sam, jst sm pa tud les tolk okupirana s svojimi mišmaši da mi sploh ni blo jasn, kaj za en dan je jutr butara jst ... pa razmišljam, da seli se Valkira še ne ... kaj hudiča se zgodi jutr sej zdej mi je kapnil dobr, da ste tolk komentirale končn se bosta srečala aja, Amis, hvala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 berem tele komentarje .. pa se spomnim, da mi je zjutraj frendica nekaj govorila o Drnovšku, svečah, zalogah hrane ..... jao, seveda, jutri bo potres ... bejžmo, reši se kdor se more! :OO!: jutri se usedem na prvi vlak in se odpeljem iz Ljubljane, da si rešim kožo. naj uživata golobčka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Jutro. In vse tiho je bilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kva ena panika tuki... jst sm čist kul :OO!: ... zdej sem stušana in oblečena... tamalga odpelem, pol se grem pa v stanovanje naprej rihtat... ... ne bo potresa... elekrtičar in fotr bosta na delu ma daj steri to na burek al nekam ma da sam muha Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kva ena panika tuki... jst sm čist kul :OO!: ... zdej sem stušana in oblečena... tamalga odpelem, pol se grem pa v stanovanje naprej rihtat... ... ne bo potresa... elekrtičar in fotr bosta na delu Kva, če s pa bolj občutljivo dete. Ej, kdo pa je eleKRTičar? Oh, joj...kaj b se jst zdele gonila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Dej nehte nooo... sem že čist zašvicana ... upam, da tiste moje sanje niso bile preroške :xx!:Niso bleeeeeeeee!!!! Think positive. Pa glej, da novš mela telefona izkloplenga. Ne pozab na prjatlce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ja valda... sem ga izklopla že včeri... ker tolk telefonov k jih je bilo, pa jst sploh ne sfolgam... nore babe Grem naprej... zaželite mi sreče Vsi smo s tabo. Ma, da je ohcet že jutr! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ma itak da ti želimo..... jutro kompanija...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 o jeti.... ..kako kaj ti? počas bom mela zadost oblakov..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 o jeti.... ..kako kaj ti? Še en super nadimk ala Amis....me zanima, kakega se boš zame spomnla. V nestrpnem pričakovanju.... Jutro tudi vama, bejbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 jutro valkira sam pogumno.. js sem se pa spremenila v zvezdico zaspanko....dva dneva še sam spim čist me je neki razsul...pa nimam pojma kaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Vredi bo, Jeti. Lej, jo, Klarusko. Še 4 dni, pa s pr men. Pol boš šele zmatrana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 bejba...če b jst tolk delala kot ti...bi cel teden skup spala ma že dolgo me ni tolk sesul...kr nč ne morem funkcionirat..rečem sam 5 min pa nastane ro kr lepo 12 al pa 9 ur Vredi bo, Jeti. Lej, jo, Klarusko. Še 4 dni, pa s pr men. Pol boš šele zmatrana. teb pa zepotu se bom z veseljem pustila zmatrat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.