Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 A ne, za ožent, sam klinc, k Natrix nima dvojčka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ja, sej, mogoče jo bo pa tok zmatru, da bo rabla vsak za kak dan pomočnico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 strupki pa obiskovalci in obiskovalke tolk akcije v gnezdu pa že dolg ni blo dobr, da ni blo treba dons nč v Lj ... se mi zdi, da se neki trese tam okol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Zdej hoče, da jo fehtamo...Valči, dej puveeeeeeeeeej, nooooooooo....NEMA! Ne zanima me spljoh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kudnt ker les. Kva me briga. Zihr je blo brez veze. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ha ha ha...pa sej to je huj k gledanje unih oddaj v živo po tv...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ha ha ha...pa sej to je huj k gledanje unih oddaj v živo po tv...... Ja, a ne Amis, kake scene zganja. Mislm, tu mač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ja, a ne Amis, kake scene zganja. Mislm, tu mač. o ne.....sej veš, da sem mislila na firbčnost....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 o ne.....sej veš, da sem mislila na firbčnost....... Kakšna fibčnost? Kdo? Kje? Ne vem, na kaj ciljaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ..... .....Ti s čist čudna ratala, Amis. Mate mal pokvarjen zrak na primorskem, zgleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Ti s čist čudna ratala, Amis. Mate mal pokvarjen zrak na primorskem, zgleda. ....to rata od 14dni oblakov, megle in druge vlage....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 punce...jst sem se kar mal polulala ... Valkira...saj je vse OK... a ne ? A s vsaj plenico mela? ....to rata od 14dni oblakov, megle in druge vlage....... Ja, ja, pol se pa še na vreme zgovarja. Valči, ti kr u mir...sam to pa lohk poveš, če s ga fasala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Pa še to... keramična plata je ful fajn, sam če pa nimaš faracajga je pa en kurc uporabna mislim....so sori...ma ne...ne bom.... .......o asoc....fqgefqzteuwdgaghdvhsfjsg....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 hej pupa...tolk hudo mi pa še ni , da bi pleničko nucala Ja, glede na to, da lulaš v hlače ob branju čisto nedolžnih komentarjev....jst bi se mal zamisnla sama nad sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Brzina je tvoja vrlina, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 To žuganje s prtom ni nč ne pove. Čeprov, kadi se ponavad po sexu, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 jaooooooo,.......sem tok hitr brala da..........za crknt,.....aja, zipota rabiš za čike,....a ne pol za pržigat steklokeramično.......pismu nč jasn skor sem šla svojo gledat kwa če ji fajrcag....... ...se strinjam bejbe, najbolš je kadit sam po seksu,....če ti "vmesni" čas to dopušča jasno..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ziher ma, pa noče povedat...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ...se dobr, da nisem prej uspel gor pogledat, k vidim, da ste mel kar hitrostni natecaj v pisanju... Z moje strani lahko samo recem, da imate super predstavnico gnezdeca (pa ne mislim tebe, Pikica ). Cist me je zacarala, pa se vsa moja pricakovanja je presegla (v kar niti nisem dvomil) Valkira Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Pikič... a ti mene mal "zezaš" ' Piki sem skor prepričana, da se je tvoja mat zmotila pr uri in maš ti ene 5 planetov v sco Eh, jst sm tooooook A-sexualno bitje, da.... ziher ma, pa noče povedat...... Jst vse povem po pravic. ...se dobr, da nisem prej uspel gor pogledat, k vidim, da ste mel kar hitrostni natecaj v pisanju... Z moje strani lahko samo recem, da imate super predstavnico gnezdeca (pa ne mislim tebe, Pikica ). Cist me je zacarala, pa se vsa moja pricakovanja je presegla (v kar niti nisem dvomil) Sej se tud ne morm sm uvrstit, k nism v škorpijonskem leglu. Sm sam na obiske hodim. Me pa veseli, da si pogruntu, da je tud v živo wow. Kaj je banda, a se bo kej vstalo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 a če se bo ....se je že...vstalo namreč.....kje je že 5...daleko bilo...... ..... jutro pikič..... he he...kar se pa ostalga tiče pa itak...... .....vidva mejta se fajn....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.