Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Uh, ja...sm mela dons kr mal šok zjutri. Mi ura ob 4.45 zvoni, pa pogledam na fon, pa mi je čez noč baterija šla....dobr, da sm pogledala, k če ne mi ta drugič ne bi zvonil in bi zaspala. :OO!: Uh, dolgčas mi je. Kumi čakam, da bo jutr... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 pišuka...tis še bl zgodnja..... ..... kaj dogaja jutri......? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 meditacijo mam, pa mogoče bom mela lep dan, pa še mali petk je. Firbec babji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 mislim da ona dva sploh nauta mogla nč spacat skupi, k boji vanju uprte vse oči forumovcev pismo si kruta. si mogla tole povedat. grem poklica, da preverim kontrola ***** jaz na tako firbčnost ne bi reagirala tako potrpežljivo. Škorpije soft. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 jutro škorpije pa ja niso radovedene Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 itak da smo...sam rajš počakamo, da žrtev sama pove in ponavadi se to dejansko zgodi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 tako kot uspe Miss Marple Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 žrtev bo bla raje tiho ne bo povedala vsega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 žrtev bo bla raje tiho ne bo povedala vsega to se teb sam zdi..ponavadi (vsaj men) se vse lepo prizna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 to je pa že čist škorpijonovska k da ste neki special Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 meditacijo mam, pa mogoče bom mela lep dan, pa še mali petk je. Firbec babji. he he...zgledi vlečejo...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Jeti.....tudi čarobna palica ne pomaga....samo TI si lahko pomagaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 daaan repki in vsi ostali danes sem pa težko vstala...hm...včerajšni dan bil naporen...mi je žalostna novica ranila dušo in srce...zdaj bom pa dala glavo pokonci in odpeljala novim borbam naproti...kaj čem, ko sem čarobno palico nekje izgubilati js svojo posodim to je pa že čist škorpijonovska k da ste neki special ti že veš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ti že veš poln kufer VSEH škorpijonov Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 poln kufer VSEH škorpijonov sam šbrez nas pa ne gre znebi se na, če si upaš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 sam šbrez nas pa ne gre znebi se na, če si upaš saj glih to se enga znebim mi že drugi diha za vrat res mam dost.............. :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 saj glih to se enga znebim mi že drugi diha za vrat res mam dost.............. :xx!:revica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Dobro jutro sem že zamudila,....pa dober dan vsem ....aja, nak škorpija že ni firbčna, je pa izredno resnicoljubna, od tu želja za vpogledom v vsako poro,....samo resnicoljubnost.. .....aha, welkome "doma" bikec,....pa čestitke za dober "izbor",....kar nedvomno je.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 revica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ...a se zdej ni nic povedala?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ...a se zdej ni nic povedala?? pa saj ni dvojček, da bo pravla..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 pa saj ni dvojček, da bo pravla..... ..... ..mogoce ni dvojcek... scvekala pa bo... se preden bo petelin 3X zakikirikal.. bos vidla... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ..mogoce ni dvojcek... scvekala pa bo... se preden bo petelin 3X zakikirikal.. bos vidla... ....hm....... kakorkoliže.....dans po dolgem času vidla sonce....vsaj skoz okno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.