silki 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ...nak, ravno toliko bo povedala, da vas luftne da na obrate,.......ne glede na količino besed... ...fajn za sonček Amiska Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ...a se zdej ni nic povedala?? ja je sam sam na uho silki, amiska Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ja je sam sam na uho silki, amiska haj klarus....sam tale komentar pa ni sco...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 vem da ne sam bol ko dvojčke spoznavam..vem, da ni hujšega kot to, da se jih pusti v nevednosti...neki čist malega, da vejo...več pa ne in potem je cela štala sicer pa zgleda, da moj sco sam tu in tam pride na plano...ga mata ribi in strelec pod komando Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Čveke sem šla prov pogledat, če sm sploh v pravo gnezdo pršla tolk načvekanga pa ni blo tle že sto let Strupenjače pa tisti, k upate tle not pokukat golobčka kar sm uspela med vrsticami prebrat, mi je všeč privoščim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 dobro jutro........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 jutro babe..dans sem lahka pa spala do 7h Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 jutro babe..dans sem lahka pa spala do 7h ....uf...js nisem....ampak bi pa...... jeti...a ti to resno..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 vrjamem včeri sem spet une kekse delala.....kaka sprostitev je to za mene in zdej jih bo 'boga' pikica spet mogla jest Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ih...ko bi jih po brezžični pošti zdajle lahko poslala tri meni..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 kaj tri ene 10 bi ti jih poslala... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 sej vem, da bi...sam 3 bi blo glih u mero..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 verjamem..enkrat ti bo treba eno škatlo keksov nardit, da bo za kaki teden mir Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 to sicer komot...odjemalci so....men pa keksi sam tu pa tam potegnejo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 men pa skor nikol...če jih delam obvezno rabim kako žrtev, da jih proba..ker jih js nočem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Strupki prišla lih z ene fajne kavice neki čudn se počutim, k sem frej no ..................... učit bi se blo treba pa seminarsko delat, sam to dons ne bi vikend bo za to ... recimo Valkira debest Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 haj strupki & co........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 dobro jutro strupenjače pa vsi ostali še kar sem neki zaspana pa sm že skor tri ure pokonc treba se bo počasi zbudit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 strupki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 nikjer nikogar.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Samo luft... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 nikjer nikogar.......... tak dan pač Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.