luckica 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Kak me je zmučla ta vikend luna v škorpiji.... za znoret! Mogoče zato, ker je tam že natalno, pa prek plutona itd. in se mi je mešalo od čustvenega koktejla, od jeze, do ipike, pol pa me še nek povprečn film spravi v jok, pa nadrla sem nekoga, ki si tega ni zaslužil pa mam celi dan že slabo vest... Eh, kriza, nimam rade te lune, ko je "doma", mi nič kaj ne paše, dva dni čistih čustvenih muk. Pa bo že ok, se stanje normalizira počasi... Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ja, tudi zame ni Luna v Škorpijonu. Vse je nekam tiho in poglobljeno, mračno, prav tipično škorpijonsko. Luckica, tudi mene je spravila v jok neka pesem, ki me ponavadi sploh ne. Kaj hočemo, intenzivna Luna, pač! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ... Vse je nekam tiho in poglobljeno, mračno, prav tipično škorpijonsko.... Pa ja, isto ko jaz, zato pa ne prenesem tega! Tak ko bi tezko prenašala človeka, ki bi mi bil preveč podobn, to bi bla vojna... Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Sej drugače imaš Sonce in Luno v škorpijonu, ne? Jaz se ponavadi, ko je sonce v škorpijonu dobro počutim, se pa boljše počutim ko je Luna v zračnih znamenjih, prav čudno, ker je moja luna drugače v vodnem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Oboje mam v škorpijonu ja, pa to ni edino... Jaz tud ko je luna v zračnih ali pa celo zemeljskih... recimo v kozorogu mi ful ugaja, me čustveno tak fajn umiri, čeprav me ne ohladi. Ma, mora bit vsega, škorpijoni smo itak neke vrste pravi čustveni izbruh včasih... Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ma ne ga srat...kaka sol pa riž ojgn ta vse spuca absolutno, počisti in razkuži če je material v redi, kaka sandalovina še diši potlej pa kaki dobr indijanski krik...zvok tud dobro puca...se vsi razbežijo po kotih se nene niši več valja pod nogami Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Meni najbolj paše Luna v Levu, takrat je v zraku neka močna pozitivna energija, vse je bolj rožnato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ma ne ga srat...kaka sol pa riž ojgn ta vse spuca absolutno, počisti in razkuži če je material v redi, kaka sandalovina še diši potlej pa kaki dobr indijanski krik...zvok tud dobro puca...se vsi razbežijo po kotih se nene niši več valja pod nogami lia...... .....nobene mere ........ jutro banda....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jutro škorpije.....kak bi še spala včeri ni blo šans za nazaj spat mogoč bo dans Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja zakaj pa ne?......pa ja nisi delala v nedeljo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 to ne...sam ko so v bajti mali otročički pa vseke 15. min prečekirajo če še spiš, pa zakaj spiš pa kje mam kamenčke pol ni šans, da spiš sam to, da pa sem levičar, mi pa sploh ne gre v glavo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ah...budili so te torej......nesramnost....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Jutro pa lep dan vsem mmmm,....kako lepo melanholično vreme.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ah...budili so te torej......nesramnost.......ma bom šla dans skuram spat pa bo dan silki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Jutro pa lep dan vsem mmmm,....kako lepo melanholično vreme.... ja pa je res....zato se mi spet spi..... .....pa pr nas sneži...... :xx!: ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 .....pa pr nas sneži...... :xx!: ....... blagor teb pr nas pa ne Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ja pa je res....zato se mi spet spi..... .....pa pr nas sneži...... :xx!: ....... blagor teb pr nas pa ne Ti z veseljem dam ves sneg kar ga bo padlo... Pri nas tud sneži... :xx!: Ni ne vem kaj, tolk da se trava ne vid več, na cesti se pa še nič ne vidi... Naj kar tako ostane... Škorpije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Pri nas tud sneži... :xx!: Ni ne vem kaj, tolk da se trava ne vid več, na cesti se pa še nič ne vidi... blagor TEBI jst bi tud sneg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 .....pa pr nas sneži...... :xx!: ....... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Važičke Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Škorpije pa obiskovalci tud pr nas sneži ... pa mi začuda dons celo paše ni moj dan tole se me en čustveni vrtiljak loteva Jmmmm,....kako lepo melanholično vreme.... to bo to, ja ne morem se lih strinjat, da se mi zdi lepo ... je pa en kup ene melanholije ma, sej bo boljš itak se moram učit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 sg......jutri je nov dan..... se pridružujem alefovemu predlogu, nordika....tud js ti rade volje dam ves ta sneg....pa kar ga bo še naprej lahko tudi....... alef, kolk sva midva človekoljubna...... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 dejta ga rajš men Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Pismu sta človekoljubna ja,....no, da ne zaostajam za vama,....s pošiljko snega se še vidva prtrogita,....mata vse na razpolago,....lopate, strgalice,....kofe, čaj...pa debele štunfe... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 hvala amis ... sej vem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.