Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

morgen Alef in dame...danes bo en lep srečen dan...tak da se pripravite x;)x x:o)x da ga slučajno kak špičfederber ne pokvari x8Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

pišuka, lia....kaj pa ti vampiriš ob taki zgodnji uri...a si sploh šla spat..... :O: ...sej si še hujš ko jst.... :vragec: x:Dx ........jutro bejbe&co....... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pišuka, lia....kaj pa ti vampiriš ob taki zgodnji uri...a si sploh šla spat..... :O: ...sej si še hujš ko jst.... :vragec: x:Dx ........jutro bejbe&co....... x;)x

dejta men en mal te nespečnosti :inocent: včeri pop sem spala eno uro in pol..me je kr vrgl...pa pol zvečer brez problema nadaljevala :inocent:

x:px Kdaj bo nov let. :onfire: x:Dx

še 10 dni xsuperx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

js bi tudi...... :sori: ....sam žur z vsem kar spada zraven..... x:px ......

dejta men en mal te nespečnosti :inocent: včeri pop sem spala eno uro in pol..me je kr vrgl...pa pol zvečer brez problema nadaljevala :inocent:

mene sploh ne daje nespečnost....sam lajf mi je tolk fajn, da ga je škoda zamujat....pol pa kr ne grem spat...... x:px x:Dx x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

neglede kolk je zanimivo..se mi zgodi, da doživim en tak kratek stik...zmanka energije xrolleyesx zgleda, da bo treba une kuglce začet mal bol redno uporabljat...dokler ne ugotovim načina filanja energije brez njih :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

xcivx nisn nespečna, spim k prolek...sam če mi nea voda v grlo teče xcivx x:Dx x:Dx x:Dx

kaj a ni fino, sneg mora bit...valda nau zdaj grmel....

let it snow :2src:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx ej tota je bla pa zaj iskrena, redko od katere ženske slišiš, da ti tak iskreno rada kaj prepusti

:OoO: mrbit sam še bivšega tu pa tam kera x;)x x:Dx :vragec:

Dobro jutro dober dan x:px x:Xx

:onfire: :onfire: :hepko: :flower: :frog: x:px

ah.......ne....ne bom......nič na temo asociacij...... :inocent: .......

na kuglce :inocent: x:px a a a??? x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ej tota je bla pa zaj iskrena, redko od katere ženske slišiš, da ti tak iskreno rada kaj prepusti

:OoO: mrbit sam še bivšega tu pa tam kera x;)x x:Dx :vragec:

xsmx joj, Lia, kaj bi tle brez tebe :palec: x;)x

jst ti tud prepustim ves sneg (čeprav tle je zdej sonce x:px ) xcivx bivšega pa tud, če ga že hočeš :eek: sicer ne priporočam ... sam, če bi lih rada x;)x pa mislim, da ni kšne vrste :inocent: :vragec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Daaaan, lep dan.....od še ene "iskrene" scorpije.......če vam zmanjka "prepuščenih" zadetkov lohka še moj lager uporabte.... xDDx x;)x

xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Drugač pa... tale nov let bo kurc... Piki mi je še pitje prepovedala :C: :xx!: pravi, da sem preveč razvratna... klinc pa te nuna scene :xx!:

Sej obstaja tud možnost, da se ga nasekaš...brez problema...mene ne povabiš, pa je. x^x

Al pa še druga možnost. Vseen pridm, pa se ga lohk tud nažreš, ampak bo vse posneto s kamero in javno predvajano na 24 ur, naslednji dan. :vragec: x:Dx x:px

Pol pa jst bič izpadem, a ne? xrolleyesx :xx!:

Grem surlo zdej vlečt. x:o)x

Nak Valkira,......komi sem se rešla stare navlake,.......nak ne bo šlo,......pust na deponiji,.....itak gre v reciklažo...... x;)x xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...