Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Jutro, babnce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 morgen Alef in dame...danes bo en lep srečen dan...tak da se pripravite da ga slučajno kak špičfederber ne pokvari Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 sori lia nč ne bo snočka ampak sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg vsaj pri nas.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 sori lia nč ne bo snočka ampak sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg vsaj pri nas.... Čarovnca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 pišuka, lia....kaj pa ti vampiriš ob taki zgodnji uri...a si sploh šla spat..... ...sej si še hujš ko jst.... ........jutro bejbe&co....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Čarovnca. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Kdaj bo nov let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 pišuka, lia....kaj pa ti vampiriš ob taki zgodnji uri...a si sploh šla spat..... ...sej si še hujš ko jst.... ........jutro bejbe&co....... dejta men en mal te nespečnosti včeri pop sem spala eno uro in pol..me je kr vrgl...pa pol zvečer brez problema nadaljevala Kdaj bo nov let. še 10 dni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 js bi tudi...... ....sam žur z vsem kar spada zraven..... ...... dejta men en mal te nespečnosti včeri pop sem spala eno uro in pol..me je kr vrgl...pa pol zvečer brez problema nadaljevala mene sploh ne daje nespečnost....sam lajf mi je tolk fajn, da ga je škoda zamujat....pol pa kr ne grem spat...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 neglede kolk je zanimivo..se mi zgodi, da doživim en tak kratek stik...zmanka energije zgleda, da bo treba une kuglce začet mal bol redno uporabljat...dokler ne ugotovim načina filanja energije brez njih Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ah.......ne....ne bom......nič na temo asociacij...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ah.......ne....ne bom......nič na temo asociacij...... ....... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 nisn nespečna, spim k prolek...sam če mi nea voda v grlo teče kaj a ni fino, sneg mora bit...valda nau zdaj grmel.... let it snow Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 zar i ti sine brute..... ....tebi pa nordiki prepuščam ves sneg...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ej tota je bla pa zaj iskrena, redko od katere ženske slišiš, da ti tak iskreno rada kaj prepusti mrbit sam še bivšega tu pa tam kera Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 tud to tadrugo ti rade volje prepustim......tud iskreno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 sej bi no, sam še nisn na vrsti, sej veš, jst sn za Astro, pa za vsemi mlajšimi, en red mora bit čeprav slab Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 .......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Dobro jutro dober dan ah.......ne....ne bom......nič na temo asociacij...... .......na kuglce a a a??? ej tota je bla pa zaj iskrena, redko od katere ženske slišiš, da ti tak iskreno rada kaj prepusti mrbit sam še bivšega tu pa tam kera joj, Lia, kaj bi tle brez tebe jst ti tud prepustim ves sneg (čeprav tle je zdej sonce ) bivšega pa tud, če ga že hočeš sicer ne priporočam ... sam, če bi lih rada pa mislim, da ni kšne vrste Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Daaaan, lep dan.....od še ene "iskrene" scorpije.......če vam zmanjka "prepuščenih" zadetkov lohka še moj lager uporabte.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Drugač pa... tale nov let bo kurc... Piki mi je še pitje prepovedala :xx!: pravi, da sem preveč razvratna... klinc pa te nuna scene :xx!:Sej obstaja tud možnost, da se ga nasekaš...brez problema...mene ne povabiš, pa je. Al pa še druga možnost. Vseen pridm, pa se ga lohk tud nažreš, ampak bo vse posneto s kamero in javno predvajano na 24 ur, naslednji dan. Pol pa jst bič izpadem, a ne? :xx!: Grem surlo zdej vlečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Nak Valkira,......komi sem se rešla stare navlake,.......nak ne bo šlo,......pust na deponiji,.....itak gre v reciklažo...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 ... ne Piki, biča si sam zato k naslednji dan, pa še vse ostale za tem, govoriš o tem...Ja, seveda govorim, da maš še ti kej od tega! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 A dej Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.