klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 pozdravček in pofočk nazaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 jutro škorpije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jao....Klarus, veš, k sm ti rekla, da rem sam za en rco spat? No, zdej sm se zbudila...luč pustila pržgano, računalnik vkloplen, k sm misnla nazaj prit. Zdej grem pa lulat in nazaj spat. Jutro/noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 nočko xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 .....jutroooooooooo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Daaaaaaan. Pojma nimam, kje mam polnilc za telefon. Pa čist prazn je. Tko, da me ne klicat!Zihr sm, da mi je ponoč v sobi eksplodiralaw bomba, k tolk, k je pa dons razmetan. :OO!: Ma, 100% nism bla jst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jutro bambine... plani že padajo ... zdej je na obdelavi vzgoja Vzgoja tamalga al koga druzga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jutro bejbe.... Včeri čist duhovno letargičen dan.......hm, dons pa duhovno konstruktiven..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 evo, sem vas prišla pokukat....prejle gledala film na tv.....a zakaj da je to sploh omembe vredno?....ker redko prižgem tisto škatlo....kdaj sem pa nazadnje čez dan gledla televizijo, se pa sploh ne spomnim več......še mal pa grem proti drsališču....sporočim kako je blo.....k mislim v enem kosu nazaj pridet..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ...ajaj.....upam, da si je navesla kake ščitnike,....al pa vsaj povšter na trtico "nalepla"..... ...nak, nisem nč žleht,....sam predvidljiva,......sem pri yogiranju pridelala buško....na čelu.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Strupenjačke seveda tud enga tistim, k ne morejo brez strupka kolk je bil Božiček letos fajn dobila CD pa knjigo Pilates, tko da bomo lohk doma začel mal migat Silki pa predvidljiva pajade si zihr, da je buška, da ni rožiček mal se mi že meša od branja angleških tekstov ... pa še antropološki so Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 amiska pazi na zapestja in rit silki en popih na buško scorpio..premal čaraš, da bi snežilo bla pri sodelavki..spila..en mičken preveč zdej pa delat nazaj kak se mam faaaaajn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 silki.... na pouštre sem pozabla....ščitnikov pa tako nimam....sam je že blo ok tud tako...k nisem nit enkrat padla....zdej sem pa važna.... ......sam je pa res fajn....bo treba še kdaj probat.....k zdej glih tolk, da se premikam po ledu....počas pa ziher.... ......navdušena...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 silki.... na pouštre sem pozabla....ščitnikov pa tako nimam....sam je že blo ok tud tako...k nisem nit enkrat padla....zdej sem pa važna.... ......sam je pa res fajn....bo treba še kdaj probat.....k zdej glih tolk, da se premikam po ledu....počas pa ziher.... ......navdušena...... Pa led, je še cel? In ograja? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ograja se je od strahu odmikala..led pa ni mel kam pobegnat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Pa led, je še cel? In ograja? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ograja se je od strahu odmikala..led pa ni mel kam pobegnat Jaz sem pa slišal da so moral en konc ograje odžagat... Da so jo lahko odnesli z leda... Ker jo ni upala spustit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ograja se je od strahu odmikala..led pa ni mel kam pobegnat .....jaoooo, kaj sta modela...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jaz sem pa slišal da so moral en konc ograje odžagat... Da so jo lahko odnesli z leda... Ker jo ni upala spustit... to je blo proti koncu, ko ograja ni mogla več bežat .....jaoooo, kaj sta modela...... a una za potico Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ker jo ni upala spustit... ...Alef nehi no,......se ne morem nehat režat no,......joooj, Amiska sorči,....ampak.... .....sam , da si cela bejba.... ..jest sem dons slabš skoz pršla,....bemu mazohistične poze.....kdo bo to neobtolčen "držu"..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Aja, pozabil povedat... Menda je morala drsalke tam na ledu sezut... Ker so primrznile... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Aja, pozabil povedat... Menda je morala drsalke tam na ledu sezut... Ker so primrznile... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 joj, kake mata scorpio..premal čaraš, da bi snežilo bla pri sodelavki..spila..en mičken preveč zdej pa delat nazaj kak se mam faaaaajn jst premal čaram in to mi reče dežurna čarovnica sej že čaram, nooooooooooo pa da vidmo, če bo kej bejba, sam, da se maš fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.