Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

x:Dx kakšen dober smeško Jeti x:px x8Dx

avto pospravljen x^x še podstrešja sm se že neki lotila :eek: pa je v načrtu šele za drugo leto xcivx x:o)x

kosila mi ni treba kuhat dons, bojo drugi za to poskrbeli x:px xDDx

popoldne pa v Lj ... neki utopično upam, da ne bo prehude gužve :inocent: x:Ix dobr, da sm najdla, kje majo kšno uporabno knjigo ... seminarska mora bit v petek fertik x^x pa kavica pade tud :2src: itak x:Ix x8Dx

aja, dannnnnnnnnnnnnnnnnnn strupki x:Xx x:px

uživajte ... pa na sončka xsrcx :flower:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

Strupki... x:Xx x:Xx xsrcx x:Dx

Kje pa je Amis? :eek: x:Dx

A je ograjo nazaj nesla... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: x:px x:o)x :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

pišuka....že dve uri nazaj sem napisala post....pa ga sploh ni objavilo...... :C: :C: :C: :C: :C: .....evo....službovski računalnik..... :cry: ....hlip.......

ma ne...sej to je sam zato, ker sem še prilimana na ograjo ob drsališču..... :vragec: :frog: :fool:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pišuka....že dve uri nazaj sem napisala post....pa ga sploh ni objavilo...... :C: :C: :C: :C: :C: .....evo....službovski računalnik..... :cry: ....hlip.......

ma ne...sej to je sam zato, ker sem še prilimana na ograjo ob drsališču..... :vragec: :frog: :fool:

:eek: :eek: x?x x:Dx

A jo niso odžagal? x?x

Tam kjer si se držala... x:Dx x:Dx x:Dx x:px x:o)x :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

niso odžagali....še gor visim...pa en mimoidoči mi je posodil prenosni comp...pa tipka namest mene..... po nareku, ker sem čez noč mal pomrznila..... :inocent: ....če ga bom lepo pogledala, me bo mogoče še odmrznil..... x:px :fiju: :frog: ......

x;)x

:inocent: pusti luftarje Amis, nakladači priznani

fajn drsat, a ne , en čist tak poseben leteči filing....tak nekak malo je več x:px jst tud nisn nč padla, pa nisn bila na drsalkah že pol stoletja...kak že gre uno kdaj si nazadnje kakšno stvar naredil prvič :palec:

sam kot deca, smo bli pa đeki, na lokalnem ribniku....z razsvetljavo pa musko...za tiste cajte je blo kr ekstra nobl, pa otoček pa vrba žalujka na njem , je to drevo marsikaj videlo in slišalo :2src:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

he he...lia, na temo refrena se pa js zmer režim, ko ga slišim......k moram zmer kej novga sprobat..... x:Dx ......pretirana ustaljenost se me nekako noče prijet....... x^x x:px

aja...luftarji.....hm..... :o|o: x:Dx :vragec: ....... x;)x

:inocent: pusti luftarje Amis, nakladači priznani

fajn drsat, a ne , en čist tak poseben leteči filing....tak nekak malo je več x:px jst tud nisn nč padla, pa nisn bila na drsalkah že pol stoletja...kak že gre uno kdaj si nazadnje kakšno stvar naredil prvič :palec:

sam kot deca, smo bli pa đeki, na lokalnem ribniku....z razsvetljavo pa musko...za tiste cajte je blo kr ekstra nobl, pa otoček pa vrba žalujka na njem , je to drevo marsikaj videlo in slišalo :2src:

he he...lia, na temo refrena se pa js zmer režim, ko ga slišim......k moram zmer kej novga sprobat..... x:Dx ......pretirana ustaljenost se me nekako noče prijet....... x^x x:px

aja...luftarji.....hm..... :o|o: x:Dx :vragec: ....... x;)x

x:Dx x:Dx x^x x^x x:px

Mi smo kot začimbe... x:px

Tudi brez nas gre, ampak z nami je bolj okusno... x:Dx x:px x^x xsrcx x:Xx

Drugač pa tud jaz enkrat v mladih letih silvestroval na ledu... x:Dx xsrcx

Na drsalkah celo noč pa s flašo šnopsa v roki...

Pa ogenj na bregu... x:Xx xsrcx

Najboljše in najlepše silvestrovanje v mojem življenju... x:Xx :palec:

x:)x :palec:

tud letos naj bo lepo, en šnopc bova pa že najdla nek x;)x

če so nam že upanje vzel, vsaj lepe spomine imamo :2src:

enga zdravga ti želim Alef, še jst ga bom na tvoje zdravje pila, najbolj da kr kuj začnem, da ne bom v prazno nekaj obljubljala xcheersx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ojla škorpije x:)x

ej, kaj vidim, že začele nazdravljat,.....fajn...lepo sedejo ti spomini,.....tud jest jih nekaj tovrstnih premorem,...pa tud rada se jih spominjam x;)x

jh, nč,...ne bom še voščla,..je še čas....kak kofe al pa glaž neprehudoognjenega bom pa spila v ta namen.... :palec:

ajaj,.....uj, super ukusen kofe se mi jutri obeta.... :yumy: xsrcx

Upam, da se je imela Valkira fajn xsrcx

pa vse ostale škorpije tudi xsrcx

...pa "začimbe" tudi...upam, da še dišijo.... x;)x xsrcx

...mejčkite se, kolikor se da lepo in duši prijetno xsrcx x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Kaj češ Mickeni,... puščice pač mimo teme škorpij letijo xDDx

lepo, thanks za pozdrave....in ostalo....tudi tebi čimveč lepih trenutkov, duši všečnih v prihodnjem letu... x:Xx x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:)x fajni smeško. :palec: No, to je tolk sam za cmokovno uverturo v nov let, pa za ziher, če nas kakšna novoletna zabava ne odnese v lnf-u nedostopne kraje...... x;)x Thx x:Xx x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

nč vas še ne bom kušvala.....jok brate.....prezgodaj.... x:Dx ....sam mickovo voščilo je vseeno x:px ..... x:Dx ....

silki....sem se narežala medtekstu...... x:Dx x^x x:Dx

alef....včasih ste res kot začimbe...... x:Dx :vragec: x:Dx ......

nč vas še ne bom kušvala.....jok brate.....prezgodaj.... x:Dx ....sam mickovo voščilo je vseeno x:px ..... x:Dx ....

Za kušvanje ni nkol prezgodaj in nkol prepozn...... x:px x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx hvala, Mick x:Xx x;)x fajn voščilo x:px maš res :palec: ni nikol prezgodaj za kušvanje x;)x x8Dx lupčkam se lohk x:px :inocent: voščila pa še ne bom ... bo treba do petka počakat xcivx x:o)x

pismo, je dela s tole seminarsko xcivx sam je fajn ... sm si debest temo izbrala x^x literaturo sm sicer iskala k zmešana povsod, sam bo pa :2src: xcivx jutr jo še sfiniširam, tko da ne bo treba še zadnje dneve neki prčkarit xegox sam še uživancija x:px

aja, skor pozabla xrolleyesx

čeeeeeeeeeer x:Xx , če je še kdo med živimi :inocent: :vragec: pa eno lepo jutro vsem ostalim x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Jutro škorpije in ostali x:)x

Pismu zabušavam,....uspela sicer džezvo kofeta udušit, to je pa tudi vse..... :U: xcivx

jh, me čaka en kup papirja za preštudirat,...sem kr vrata zaprla, da jih ne gledam.....pa taka disciplina.... x;)x xcivx

nč, najprej še ena đezvica.... x:px

lep dan vsem skupi xsrcx

daaaaannnnnn.....že pridno delam v službi......sam kaj je to zadnja dva dni....se mi zdi, da bi ju z lahkoto prespala......pa drgač sem kul pa dobre volje.....pa dans me čaka kava z no.1.......pol pa še mal čarovniškega posla..... x:px x^x ....ful se mi godi.......

pa vsem pozdravče...in naj vam bo....zraven še: x:Xx ......... x;)x

Dannnnnnnnnnnnnn xsrcx x:px

kolk fajn sonček :flower: :2src: sprehodek že padu x:px zdejle še mal zabušavam :inocent: ma, itak funkcioniram tko kot treba šele ponoči :inocent: x:px pol pa itak spet akcija x:Dx

kolk je fajn bit frej tkole ... pa tako lepo vreme x:px

sam pismu gorejnka kake grde beštije zmer zbereš za ikono, najprej uno pseto, pol pa tale mačketina, a s neb rajš kanarinčka omislila?Čeprav se mi dozdeva da b to bil tak s sovinimi kremplji in brez enega očesa x:Dx x:Dx

xsmx ja no .............. rumen prov sigurno ne bi bil x:px x:Dx ne ne, brez očesa pa ne xcivx mogoč bi mel tri :inocent: x8Dx pa scufano frizurco x^x :frog:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:)x :palec:

tud letos naj bo lepo, en šnopc bova pa že najdla nek x;)x

če so nam že upanje vzel, vsaj lepe spomine imamo :2src:

enga zdravga ti želim Alef, še jst ga bom na tvoje zdravje pila, najbolj da kr kuj začnem, da ne bom v prazno nekaj obljubljala xcheersx

Tudi tebi enako... x:Xx xsrcx

Jaz ga že tri dni po malem na šihtu pa tud doma... x:Dx

Na svoje pa tud na zdravje vseh ki dobro mislijo... xcheersx xcheersx

Tudi ti si med njimi... xsrcx x:Dx

...pa "začimbe" tudi...upam, da še dišijo.... x;)x xsrcx

...mejčkite se, kolikor se da lepo in duši prijetno xsrcx x:)x

Dišijo... x:Dx x^x :palec:

In še bolj bodo... x:px x:px xsrcx

Za orle in golobe pa želim vse naj...karkoli že 2007

Saj bo kmalu... x:Xx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...