silki 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 nič, kaj če bit.....sredin urnik,..malce zaspan ali ipak urnik....nič hujšega,..... ...ee, filozofijo prebiram.....zato sem tak brihtol..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 ti tud nimaš nobene mere..... ....no, mene je pa zgleda zdej končno zagrabila zaspanost....grem poušter "gledat"..... ....nočko..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Drage škorpije, NE DRZNITE si pozabiti sanjati, in najbolj pomembno, da sanje poskusite uresničitiin se NIKOLI ne vdate.Kdor upa, vztraja, kdor vztraja ZMAGUJE!!! Ne samih zmag,...pač pa neomajno vztrajnost vam želim! ... ...in "začimbam",.....ne da bi drugi njih "noto" razumeli,...pač pa da bi jo cenili...in s svojo toploto podprli...da bi še dolgo dišale.... .... in vsem ostalim ljubkim temu gnezdu... ..... tudi vam veliko dušnih zmag....in lepih, duši prijetnih trenutkov... vsem srečno in vse dobro! ti tud nimaš nobene mere..... ....no, mene je pa zgleda zdej končno zagrabila zaspanost....grem poušter "gledat"..... ....nočko..... Silki... Najlepše voščilo ki sem ga prebral tu gor... Začimbe bodo dišale še naprej, na toploti še bolj... Amis, temu se reče tudi po dolgem sedet pa pod kožo gledat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Kak ste v novmu letu, repkice? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 dobrojutrodoberdan...... ...počutje odlično....naspala sem se.... jutro alef in mick..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Haj Amis Mah jaz bi pa lohk potegnu s spanjem ornk, pa nisn mogu nazaj zaspat, ko sem se 1x zbudu. No, bom več koristnga naredu, dan bo daljši, mogoč pa popoldan po kosil mal zadremuckam.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 dober plan si si nardil.... ...js sem se pa odločla, da je danes na vrsti pitje čaja in zabušavanje....no, kakšno opravilo tudi....sam v majhnih količinah...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 js pa sem na šihtu, pa nimam kaj za delat..kera beda mislim, da bom šla mal inventuro nardit, pa mal obračun.da bom lahka jutr zabušavala eh kaj pa vem mal bom še brskala ker avto bi mela(itak zdej točn vem kerga getz ) pa kak se mi splača kupit..pa..pa... aja za letos sem pa se itak odločla, da menjam službo, kupim flat in avto....kak plan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 js pa sem na šihtu, pa nimam kaj za delat..kera beda mislim, da bom šla mal inventuro nardit, pa mal obračun.da bom lahka jutr zabušavala eh kaj pa vem mal bom še brskala ker avto bi mela(itak zdej točn vem kerga getz ) pa kak se mi splača kupit..pa..pa... aja za letos sem pa se itak odločla, da menjam službo, kupim flat in avto....kak plan Ti boga... Super plan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 če mi uspe sem največja carica kaj je bolš testno vozilo al rabljeno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 če mi uspe sem največja carica kaj je bolš testno vozilo al rabljeno Novo... Testno je tud rabljeno, samo to da je testno pomen da ga je vozilo en kup ljudi od katerih vsak drugače vozi.. Pa čeprav si se že, kot praviš, odločila, razmisli malo o Škodi Fabii.Dizel, po možnosti.Je malenkost dražja od Getza, kvaliteta je pa boljša(Volkswagen group).ajd, srečno, karkoli boš že izbrala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Novo... Testno je tud rabljeno, samo to da je testno pomen da ga je vozilo en kup ljudi od katerih vsak drugače vozi.. Pa čeprav si se že, kot praviš, odločila, razmisli malo o Škodi Fabii.Dizel, po možnosti.Je malenkost dražja od Getza, kvaliteta je pa boljša(Volkswagen group).ajd, srečno, karkoli boš že izbrala... ma fotr ma fabio...pa ne rabim tak velkega avta drgač pa poznam škode..fotr mam sam škode Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 juutroooo škorpije in ostali ...spala do zdele,....se tud naspala......obrate imam pa še na nuli......tud dizel (kava) ne nuca.... ...Klarus, konkretni plani......odlično.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Drage škorpije, NE DRZNITE si pozabiti sanjati, in najbolj pomembno, da sanje poskusite uresničitiin se NIKOLI ne vdate.Kdor upa, vztraja, kdor vztraja ZMAGUJE!!! Ne samih zmag,...pač pa neomajno vztrajnost vam želim! ... ...in "začimbam",.....ne da bi drugi njih "noto" razumeli,...pač pa da bi jo cenili...in s svojo toploto podprli...da bi še dolgo dišale.... .... in vsem ostalim ljubkim temu gnezdu... ..... tudi vam veliko dušnih zmag....in lepih, duši prijetnih trenutkov... vsem srečno in vse dobro! kuk lepo tud tebi tisoč in še malo krat potencirano nazaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 juutroooo škorpije in ostali ...spala do zdele,....se tud naspala......obrate imam pa še na nuli......tud dizel (kava) ne nuca.... ...Klarus, konkretni plani......odlično.... jutro silki me prav zanima, če bo uspela vse to in še kaj zraven spravit pod streho v glavnem te tri zadeve grejo na list papirja, ki bo nalepljen na ogledalu, da bom vsako jutro prebrala kaj hočem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 juutroooo škorpije in ostali ...spala do zdele,....se tud naspala......obrate imam pa še na nuli......tud dizel (kava) ne nuca.... ...Klarus, konkretni plani......odlično.... Probaj s kakšnim "razredčilom"... dizel na nizkih temperaturah ne deluje najbolje... ma fotr ma fabio...pa ne rabim tak velkega avta drgač pa poznam škode..fotr mam sam škode Kaj velik?Fabia ni nič večja od Getza... Saj jo imam, Fabia 1.9 SDI... Manj kot 4m dolžine.Da nisi mislila Oktavio? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 iiiii, thanks Alef,....bemu se vid, da povečini bencinerje vozim.......ja, razredčilo,....ahm,...špirit menda?!.....pa da vidimo Klarus ti se nič ne sekiri če ne bodo vsi plani 100 procent realizirani v tem letu,....važno da so vsi "parametri" nastavljeni,....pol je pa itak sam še realizacija....četudi s malce časovne zamude... ojla, Lia...thanks za potence... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 iiiii, thanks Alef,....bemu se vid, da povečini bencinerje vozim.......ja, razredčilo,....ahm,...špirit menda?!.....pa da vidimo Klarus ti se nič ne sekiri če ne bodo vsi plani 100 procent realizirani v tem letu,....važno da so vsi "parametri" nastavljeni,....pol je pa itak sam še realizacija....četudi s malce časovne zamude... ojla, Lia...thanks za potence... Ja, praksa pa izkušnje, kaj češ... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Fabia ni nič večja od Getza... Saj jo imam, Fabia 1.9 SDI... Manj kot 4m dolžine.Da nisi mislila Oktavio? pardon fotr ma fabio karavan sam getz je tak v nedeljo sem kr 4 srečala enga sem si pobližje ogledala in sem čisto škoda je pač škoda Klarus ti se nič ne sekiri če ne bodo vsi plani 100 procent realizirani v tem letu,....važno da so vsi "parametri" nastavljeni,....pol je pa itak sam še realizacija....četudi s malce časovne zamude... kokr sama sebe poznam..ponavadi ta vlike spremembe nardim kr na horuk tak da sama ne folgam dojemat...okolica pa še manj morem priznat,da so to prvi taki konkretni plani..nikol še nisem kaj takega tak fejst zabila v glavo..le kaj mi je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Pozdravljene škorpijonke! Ste začele leto pikajoče ali božajoče? Napol mrtva od žura in premal spanja. Bom potegnila tale nov let do nedelje, bom ravno k sebi prišla! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 juutroooo škorpije in ostali ...spala do zdele,....se tud naspala......obrate imam pa še na nuli......tud dizel (kava) ne nuca.... ...Klarus, konkretni plani......odlično.... .......iiiiii....kera ikonca.......opala....... Drage moje ... svet je lepši, ker te ljubim ...... evo, šele zdej uspela prit na comp......svašta...... oooo ksantipa in jeternica tud gor....živjo bejbe ....sem že mislila, da sam js strašim tle..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Amis, kar trikrat se držiš reka bolje trikrat kot enkrat, ker ni nobenkrat? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 jutroooooooo....... ....preživela ponovnozgodnje vstajanje....še celo cestne razmere so ble čist spodobne... jutro valkira....ti kr poj...... ksantipa....včeraj me je comp nekaj zezal.....sploh mi ni pokazalo trikratne objave ...pa še ful počasi mi je delalo.....no ja....važno da je zdej ok..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.