klarus 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 dan jao..sem šla po čike in sem čakala ene 20 min da sem prišla na vrsto na blagajni..jao....če nebi mela čikov, bi itak vse nekam poslala :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 dan jao..sem šla po čike in sem čakala ene 20 min da sem prišla na vrsto na blagajni..jao....če nebi mela čikov, bi itak vse nekam poslala :xx!: Jaz šel včeraj po čike.Prej so bili 500 SIT, to je 2.09 €Cena je zdaj 2.1 €... En cent pri škatli... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Jaz šel včeraj po čike.Prej so bili 500 SIT, to je 2.09 €Cena je zdaj 2.1 €... En cent pri škatli... Morgen strupki... Preklet gorenc a se uš pojedu za 2,4 tolarja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Preklet gorenc a se uš pojedu za 2,4 tolarja Ampak takih centov se nabere... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Čaaaaaaaaaav strupki obiskovalcem tud vas najprej čist polupčkam eno krasno leto vsem ostale želje so pa tko že povedane ... zlo izvirno jst še čist v filingu znam za jedan grad ... zove se Beograd Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Ampak takih centov se nabere... počako kak šele bo on ko se bo šlo za njegov dnar Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 počako kak šele bo on ko se bo šlo za njegov dnar Dvomim da bo hujši od mene... Oba sva Gorenjca, samo jaz sem zadnjih pet let še Ribnčan... Tiso še hujši od Gorenjcev... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ni ga čez savinjčana Čaaaaaaaaaav strupki obiskovalcem tud vas najprej čist polupčkam eno krasno leto vsem ostale želje so pa tko že povedane ... zlo izvirno jst še čist v filingu znam za jedan grad ... zove se Beograd Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 .......dobrojutrodoberdanvsem......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 jebemti euro dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Čaaaaaaaaaav strupki obiskovalcem tud jst še čist v filingu znam za jedan grad ... zove se Beograd i ja dušo znam za ovaj grad tam se svet čisto drugače vrti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 jebemti euro dan Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Morgen strupki... ma že včeri sem zamudila v dlužbo..dans upam, da ne bom, grem v trgovno(zmankal čaja) plačam...in potem nimajo drobiža :xx!: rečem babi da ji dam podatke, da pridem pop iskat 2€ pa me bab najodla in zraven najodla celo vrsto :xx!: tale trgovina me ne vidi več :xx!: in 10 min sem čakala na 2€ :xx!: da ne goorim o tem, da sem bla včeri na banki 45 min in sam na šaltru 25 min Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ta vikend pa... izklopim mobitel, ne taknem računalnik, TV... se začnem razstrupljat... brat knjige, učit, pospravljat...A mal nabijam ? sploh uno s compom in telefonom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 valkira, ti si kar privošči.....vsake tolk čist paše odklop..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Telefon bo res mal težka... pa tut kakšna družbica bi mi pasala vidiđ kak te poznam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ojla škorpije,....vidim, smo vse neki medativne. ...en lep pozdrav Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Evo silki.......evo mene. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 vidi, vidi njega.......pozdravljen Micki,.....že iz meditacijske poze?! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Kere meditacijske poze? Tibetančkov pa še nisn naredu, jih pa bom zdaj kmal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Zadnja je bolj zanimiva, če je kdo spodaj! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kaj pa vem kiro,....tisto ki ti je udobna vendar,....pa ti možganov oz ti misli na stranpoti ne usmerja..... ...ja, ja,....ne pozab na tibetančke....fajn ..jh, ....men tud še dveurna yoga sledi ...pismu škorpije pa k ježevci,.....spijo spanje pravičnega... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Aja........poležavanje na kavču ob dobrem filmu....... Ne bom. Sn reko, tokrat do konca......do 21 ponovitev ....če me ne zvije kaj prej Dveurna? ...te se pa že rajš 2 uri mazim k sonce pozdravljam ipd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Bemu Ksantipa,...nč čudnega da tok mal "ponavljanj" ven pade..... Nak, sej ne pozdravljam sonce ves čas,.......vmes se še en mal vozljaš,...pa odvozljaš.....pa tud dam prideš primerno "razrahljan"... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 ..ja, saj vem, da ne. Sn hodu ene pol leta, sam me je začela hrbtenica še bl zezat.... Tak da zdej sn na vajah za hrbtenico in tibetancih, pa bomo videl......no, pa drug teden spet na košarko, jao, ne vem, če bo to dober. Hahaha, men je na jogi najbolj sproščanje pasal......sn kar zaspal, pa še mal zasmrčal zravn.... ....mi je en 1x reku....če neb ti tolk zasmrčal, še bi jaz zaspal....hahaha..... Mah, vedno me je pobral na sproščanju..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.