ScorpioGirl 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 V gnezdu pa o športanju nč ne bo kruha iz te moke sam eno športanje mi gre po glavi trenutno pa še iz tega zdejle ne bo nč i ja dušo znam za ovaj grad tam se svet čisto drugače vrti jaaaaaaaaaaaaaa men se je včasih zdel, da se sploh ne vrti tko na izi vse, lagano se je pa tud zvrtel Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Scorpigrlica,....nak,..."tist" šport pa tud ni sam športna zvrst no,... ..heh, glede smrčanja pa spanja,...."novincem" se to na začetku kar skor redno dogaja,...tudi bejbe niso izzvzete... no jest sem pred leti imela drugo kombinacijo,...konjeništvo pa yogo... aja, no oddelala za psiho in telešček, zdej grem pa mišakle "futrat",...pismu sem lačna... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 jao bejbi....čist v slogu....nobene mere...... dobrojutrodoberdan.....pa je spet petek....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 škorpije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 sem mislila, da vse še spi.....jutro klarus.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Morgen... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Juuuutrooooo ..pa lep dannnn ...mere Amiska????.....ma kake mere neki,.....nema,......tud zmernosti ne.....to je za povprečneže,.....oz za tiste, ki jim hormonske žleze omejeno delujejo......... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 sem mislila, da vse še spi.....jutro klarus.... js nč ne spim...sam bol srfam po avtomobilskih straneh Juuuutrooooo ..pa lep dannnn ...mere Amiska????.....ma kake mere neki,.....nema,......tud zmernosti ne.....to je za povprečneže,.....oz za tiste, ki jim hormonske žleze omejeno delujejo......... dober dan silki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Tu not pogrešam enga goloba... Ups, pardon, orla... No ja, tud nova slikca je OK... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ooooo silki.....in alef....... ....a kr s perjadjo navsezgodaj...... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ooooo silki.....in alef....... ....a kr s perjadjo navsezgodaj...... .... Za orle in golobe ne vem... Kure in petelini so pa že dolgo pokonci... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Tu not pogrešam enga goloba... Ups, pardon, orla... No ja, tud nova slikca je OK... ..pajade pogrešaš,.....špegle dej dol,....sej viš, da te dioptrija mot,...... ..nema muvanja,...menda je saturnovo leto,....izredno neugodno za "muvače",....nema dileme,...golob al orel....oz nedajbože kuretina..... hay Amiska...kot vidiš, perjad oskubljena... hay Klarus,....srfaš po "konjih",.....heh fajn,....upam, da ne boš izbrala kako astmatično kljuse..... .... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ene 99% je, da bom kupla getza.....že mam tud ogledanga itak na fotkah....no v rl pa itak videvam še same getze http://www.avto.net/tr/1140338_1.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 fajn ...kaka je pa "duša" pod pokrovom?!... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Hyundai Getz 1.4 GL/KLIMAbencinski motor, 1399 ccm, 71 kW / 97 KM narejenih ma pa 2500 km plus registracija do 10/2007 http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1140338 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 silki...kakšen komentar..... ...... klarus...dost spodobni podatki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ene 99% je, da bom kupla getza.....že mam tud ogledanga itak na fotkah....no v rl pa itak videvam še same getze Lušten... Tisto da vidiš samo Getze je pa psihološko... Tud jaz sem potem ko sem se odločil za Fabio na cesti videl same Fabie... Prej sem jih pa komaj opazil... ..pajade pogrešaš,.....špegle dej dol,....sej viš, da te dioptrija mot,...... ..nema muvanja,...menda je saturnovo leto,....izredno neugodno za "muvače",....nema dileme,...golob al orel....oz nedajbože kuretina..... hay Amiska...kot vidiš, perjad oskubljena... hay Klarus,....srfaš po "konjih",.....heh fajn,....upam, da ne boš izbrala kako astmatično kljuse..... .... Daj mir, brez špeglov še monitorja ne vidim... Ima muvanja, za tiste ki znamo... Perja je pa tud še dost... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Grem na morsko stran Slo! Uživat! Micky ne pozabi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pišuka alef....a maš ti uran-neptun kombinacijo......muvanje pa to.....čeprav ste vodnarji tud perfect za bluz....... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 silki...kakšen komentar..... ...... klarus...dost spodobni podatki..... glih mi je en ful pošimfu hyundaje sam prepričal me pa ne bo zdej že na moji banki gledam pogoje kreditov kak sem pritišjena Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pišuka alef....a maš ti uran-neptun kombinacijo......muvanje pa to.....čeprav ste vodnarji tud perfect za bluz....... .... Nimam pojma, sem bolj bos v teh zadevah... Vem samo da je asc. strelec pa Mars v sco... Pa Luna v Raku, pa Uran tud... To je vse kar se spomnimPo izračunu na LN... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ja, ja,.....perja ima kolko hočeš,......v žimnicah,.......muvanje???....he, he....."ode" primarni posao letos i luftarjem..... ...pismu, sam menda ti pri vztrajnem skubljenju začnejo kocine na not rast......pismu je treba še to poštudirat.......hm,...notranje kurjenje?,...hm... .....kak nice daaaaay..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Pa da še jaz svojo škorpijonsko zalego malo pogledam(asc pa venero in jupiter)..so na mestu vidim Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Juuuutrooooo ..pa lep dannnn ...mere Amiska????.....ma kake mere neki,.....nema,......tud zmernosti ne.....to je za povprečneže,.....oz za tiste, ki jim hormonske žleze omejeno delujejo......... oj srčece si, nu če niso zvezde so pa žleze....sam da nisem jst Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.