silki 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 luno imam v ovnu v natalcu,......12.bajto pa v tehtnici - prazno,.....nak tranz.luna mi ni všeč, ko prileze na prazno podstrešje.....no sej počas mi še bo,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 pozna ura, samo pozna ura.....pozab na perjad nanaša se na to, da ko je luna v tehtnici mi ni všeč....jo imam raj ko je v kakem drugem znamenju..... ...nak dete,....ne furi predolgo piromanske abstinence.......pismu upam da je razumljiv... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 aha, razumem.....kreši ja,....nič ne de, se bodo že umiril,....sam, da nis vmesni filter,.....sej bo bejba,......pa mal je cajt, da te s kokeinom založimo.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 pismu,.....kofeinom...... ....ja tole drugo imaš prav,....delno,....da le ni preveč spotencirano na enem,.... evo, sem žee v pidjami,....pa tud filozofa mam že v rok za čtivo..... nočko bejba Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 pokorno javljam, da bi tud kofein...... 3x hura za zobno miško.......!!! o abstinenci ne bom...pa o filozofiranju tud ne....šole trenutka so pa kul zadeva....znajo zlo olajšat lajf...... en lep dan strupki&co...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 domnevam, da to pomeni, da kredit zrihtan..... .... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 nanaša se na to, da ko je luna v tehtnici mi ni všeč....jo imam raj ko je v kakem drugem znamenju..... luna t tehnici je pa zakon Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ah...a sam luna....kolk mal je treba..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 domnevam, da to pomeni, da kredit zrihtan..... .... ....jp dans še sam pogodbo podpišem, nakažem dnar za avto in jutr svizzzzzzzzzzzzzzz Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Daaaan škorpije in ostali Čestitke Klara..... ...mater, od včeri dalje bom še jest začela trdit, da je luna v tehtnici fajn.... ... zobna miška na jutranji kavi od hudga kr dve zeksala..... ...ajd škorpije, lep dan,...pa veliko opravljenega dela... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ah...a sam luna....kolk mal je treba..... ne sam luna.....če se mi je že leto tak fajn začel.....kaj šele bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 jp dans še sam pogodbo podpišem, nakažem dnar za avto in jutr svizzzzzzzzzzzzzzz zdej pa še sam dvignem atvto....plus registracija in zavarovanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 pa varno vožnjo, bejba..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 upam, da res nisem zastonj sanjala o tem avtu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 dober večer bla pridna....popedenala psiho in "telesno ogrodje",.....grem v hladilnik....pa enmal študirat Bejba en zvrhan koš sreče za jutri... nočko Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 valkira..... še čik pauzo pol pa spat....... nočko..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 jutroooooo banda..........pišuka, kakšna megla.......bljak...... mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Daaaan,..pa lep dan si naredite...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kaj ritaste....ups....repkaste .....pikate kaj al sam bluzite nekaj tja v en dan? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ...ja no glihenprow smo tud ritaste menda.. .....nak, se trudim ne usekat dons,....bi mrbit preveč,.....sitna sem....zakajže?....pomoje sem na odskočni deski za jutri... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Nč ne verjamem sam na besedo. Dokaž! Mua tud tečn.....Sam kak dokaz bi pa me mogoč razvedril mal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ...nak, sem že rekla, da se dons ne bom na druge znašala......nč ne bom dokazovala svoje sitnobe.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Babnca smotana , glih eno prav rito sn hotu, kaj čem s tvojo.........sitnostjo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ....nisi razumel Mickeni,.....prav prijazno ti živčke šparam......pogled na moj sedelni del bi te zagotovo iz delovnega konteksta zabrisal......pa sem ti zato raje prijazno ponudila sitnobo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.