Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jeb....ta utopični strelski vod,.....da se da škorpijo iz konteksta vržt,....če se škorpija odloč za ljubeznivost....bo pač ostala ljubezniva.... :)

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Keri jeb? :inocent:

No, dober, pol pa bod ljubezniva x:)x ..... pa že 1x pokaž utopičnemu zabluženemu tečnemu strelčku toto seksi rito, bemu bogca! :vragec: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx x:Dx x:Dx ... a je luna že v sco al kaj.... x?x ...glede na debato..... :inocent:

js pa nč sitna dans...al pa ne še........bi se pa prileglo nekaj.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

zdej pa še sam dvignem atvto....plus registracija in zavarovanje :inocent: x^x x:px

x:Dx :palec: :palec: xsrcx x:Xx

Srečno... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:switz: :switz: :switz: ....majčicu mi,.....pa gre po gobe današnje dobro delo,.....pa tko se trudim po karma yogi živet,.....dobra dela delat pa vsem ustrežt .....mazohistični iluzionisti ti yogiji.... >_>

Amiska :irs:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

eh...sam pobožne želje...... xcivx

Aha. Dober, me potolaži po svoje, k nisn edin x:Ix x:Dx

Silki, dobra dela, ja, to, no nared te že eno in mi polepšaj dan, te niso tko učil ti yogiji, jebo jih kineski patak :o|o: x:Dx

K. Čapek

:lol: :lol: :lol: ....itak,.....sam zvečer grem pa se vseen na "jebeči kineski patak"..... :lol: :lol:

Aha. Dober, me potolaži po svoje, k nisn edin x:Ix x:Dx

jah vidiš...tako to rata...... xDDx

:lol: :lol: :lol: ....itak,.....sam zvečer grem pa se vseen na "jebeči kineski patak"..... :lol: :lol:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Egoist babji :xx!: Unmu patku vse, men pa še rite noče pokazat......pa saj lohk po fotki :inocent: :vragec: x:Dx K sn čul, da je vreji, ne vem več ki.... :fiju:

jah vidiš...tako to rata...... xDDx

....ko ne rata :vragec: x:Dx

K. Čapek

:lol: :lol: ...mater ste mi dons naložil enga psiho pucanja,...zdej še egoizem pucat... x^x ........kaj ci čul, da je vreji?!...a fotiič,....a zadnja plat,.....ma vreji je oboje,.....sam medsebojno nekompatibilno,.....mater ne razumem tega softera,...sam objektiv nikakor vseh dimenzij ne "objame"......čudna reč,....mater vse je v psihi (beri software),...sam kje je keč... :huh:

sam kje je keč... :huh:

ko ga najdeš, mi povej....... xcivx

no še par minut pa skliznem...zdej se tako že nekaj časa sam še zezam tle gor.....dost je za danes..... x^x

:o|o: ...dober no, silki, jasn, baba k baba, ne sprav skup ene fotke, te pa da se neš mučla......povej, te pridem jaz pof....otkat. :vragec: x:Dx

no še par minut pa skliznem...zdej se tako že nekaj časa sam še zezam tle gor.....dost je za danes..... x^x

Te pa grem še jaz x^x .......saj vem, da me boste pogrešal, hvala :vragec: x:Dx

K. Čapek

pismu Mick,...prej bi se zbrihtu,....ni cajta,...., ne daj bože, da kineski patak zamudim.....ode moja yogijska kondicija.... xDDx

pismu Mick,...prej bi se zbrihtu,....ni cajta,...., ne daj bože, da kineski patak zamudim.....ode moja yogijska kondicija.... xDDx

.....i ode ona.......s kineskim patkom :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Grem lutko kineskog patka iskat, pol pa vudu pa to.... :vragec: x:px

avto je moooooooooooooooooooooooooooooooj, kak je sexy :2src: x:px x^x

uh :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src:

x:)x :palec: :palec: ...kdaj bo probna? x:px

K. Čapek

čer bejbe,....evo priropotala domov z yoge,.....dve in pol ure,.....vso rezervo sem menda skurla,.....se že bašem s hrano x;)x

Klarus odlično :palec: ...pa lepo in velik uživaške vožnje x;)x

Jh dete, odlično ti gre.....kapo dol, dobro si popedenala x:Xx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...