Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Hvala. Zdej pa dost prijaznosti......pokaž! Pa brez skrbi......dans sn tečn, ne delam nč! No, bo kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 jeb....ta utopični strelski vod,.....da se da škorpijo iz konteksta vržt,....če se škorpija odloč za ljubeznivost....bo pač ostala ljubezniva.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Keri jeb? No, dober, pol pa bod ljubezniva ..... pa že 1x pokaž utopičnemu zabluženemu tečnemu strelčku toto seksi rito, bemu bogca! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ... a je luna že v sco al kaj.... ...glede na debato..... js pa nč sitna dans...al pa ne še........bi se pa prileglo nekaj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kaj? ...ne povem....ni za javnost..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Je.eš javnost, men povej Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 zdej pa še sam dvignem atvto....plus registracija in zavarovanje Srečno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Čakaaaaaaam, pa čakam, pa čakam.......pa ništa od une sco ritke......še huj......niti repka ne pokaže Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Je.eš javnost, men povej sej nebi javnosti......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 j....? Aha.....to je to In....si že kaj nardila na tem al nč? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 eh...sam pobožne želje...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ....majčicu mi,.....pa gre po gobe današnje dobro delo,.....pa tko se trudim po karma yogi živet,.....dobra dela delat pa vsem ustrežt .....mazohistični iluzionisti ti yogiji.... Amiska Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 eh...sam pobožne želje...... Aha. Dober, me potolaži po svoje, k nisn edin Silki, dobra dela, ja, to, no nared te že eno in mi polepšaj dan, te niso tko učil ti yogiji, jebo jih kineski patak Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ....itak,.....sam zvečer grem pa se vseen na "jebeči kineski patak"..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Aha. Dober, me potolaži po svoje, k nisn edin jah vidiš...tako to rata...... ....itak,.....sam zvečer grem pa se vseen na "jebeči kineski patak"..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ....itak,.....sam zvečer grem pa se vseen na "jebeči kineski patak"..... Egoist babji :xx!: Unmu patku vse, men pa še rite noče pokazat......pa saj lohk po fotki K sn čul, da je vreji, ne vem več ki.... jah vidiš...tako to rata...... ....ko ne rata Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ...mater ste mi dons naložil enga psiho pucanja,...zdej še egoizem pucat... ........kaj ci čul, da je vreji?!...a fotiič,....a zadnja plat,.....ma vreji je oboje,.....sam medsebojno nekompatibilno,.....mater ne razumem tega softera,...sam objektiv nikakor vseh dimenzij ne "objame"......čudna reč,....mater vse je v psihi (beri software),...sam kje je keč... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 sam kje je keč... ko ga najdeš, mi povej....... no še par minut pa skliznem...zdej se tako že nekaj časa sam še zezam tle gor.....dost je za danes..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ...dober no, silki, jasn, baba k baba, ne sprav skup ene fotke, te pa da se neš mučla......povej, te pridem jaz pof....otkat. no še par minut pa skliznem...zdej se tako že nekaj časa sam še zezam tle gor.....dost je za danes..... Te pa grem še jaz .......saj vem, da me boste pogrešal, hvala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 pismu Mick,...prej bi se zbrihtu,....ni cajta,...., ne daj bože, da kineski patak zamudim.....ode moja yogijska kondicija.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 avto je moooooooooooooooooooooooooooooooj, kak je sexy uh Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 pismu Mick,...prej bi se zbrihtu,....ni cajta,...., ne daj bože, da kineski patak zamudim.....ode moja yogijska kondicija.... .....i ode ona.......s kineskim patkom :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Grem lutko kineskog patka iskat, pol pa vudu pa to.... avto je moooooooooooooooooooooooooooooooj, kak je sexy uh ...kdaj bo probna? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ...kdaj bo probna? drug tedn......ta vikend se važim, svojim domačim in kolegam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 čer bejbe,....evo priropotala domov z yoge,.....dve in pol ure,.....vso rezervo sem menda skurla,.....se že bašem s hrano Klarus odlično ...pa lepo in velik uživaške vožnje Jh dete, odlično ti gre.....kapo dol, dobro si popedenala Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.