Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 3x......WB..... valkirta....komaj čakam, da te vidim...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Dokaž....da je v redu! http://www.cosmopolitan.si/zdravje/?p=7&n=479 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ....men pa ne odpre linka....zdej me lohk naprej radovednost baše..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 madona, zakaj pa spet ne..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 http://www.cosmopolitan.si/zdravje/?p=7&n=479 Evo......sam me zaje.ava Le s čim sn si to zaslužu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 a teb pa odpre al kaj....?......jh, pol je pa res sam zate..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 eh...naj te čimprej mine......k to je čist brezveze in neumestno....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 čeeeeeeeeeer Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 banda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 ...pofočk..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Strupki neki me luna meče Klarus debest za avto men tud getz všeč srečne kilometre neki sm bla tečna zadnje cajte sm šla sama seb že nekam ... tko da ful fajn, k je mim dons pa na Rolling Stones večer mal pogledat znane face pa talepga kelnarja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Klarus debest za avto men tud getz všeč srečne kilometre hvala zdej me bo več naokol Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 http://www.cosmopolitan.si/zdravje/?p=7&n=479 ....men pa ne odpre linka....zdej me lohk naprej radovednost baše..... Men tut ne... Silki je še bl junfer v tem Matr, neki si nisem všeč Men je pa PC zaštekal čist ko sem hotel odpret... Strupki... Vidim da nekaj luftate tukaj... Samo brez tapravga lufta ne bo nič... Pa po pameti, ker je bilo nekaj perje omenjano... Klarus, koliko km je že? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 210 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 če sem prav štekala je prevoženih tolk km....ker za pičit s tako brzino se mora motor mal udelat....... mene so pa dans prepričevali da je z mano nekaj narobe....baje čist premal kompliciram in sploh si zadeve čudno enostavne predstavljam......pa premal se menda sprašujem kam stvari grejo....kaj je s svetom.....enik kajev, zakajev in ne vem še česa, da jih mam za lep cajt dost............ ...kdo je zdaj tle nor....svašta....... ah, ko je že alef ponudil tako lepo iztočnico......pa zato k sem za simpl rešitve....: najbolš da perje leti....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 če sem prav štekala je prevoženih tolk km....ker za pičit s tako brzino se mora motor mal udelat....... baje naj bi prvih 2000km peljala največ 88km/h tolk pa že prvi dan nisem no sem 120km/h tak da se bom zdej mal popravla..upam vsaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 o lejo.....sej 140 je tud že preživu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ...atest narjen klarus....... dan strupki&co...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 če sem prav štekala je prevoženih tolk km....ker za pičit s tako brzino se mora motor mal udelat....... mene so pa dans prepričevali da je z mano nekaj narobe....baje čist premal kompliciram in sploh si zadeve čudno enostavne predstavljam......pa premal se menda sprašujem kam stvari grejo....kaj je s svetom.....enik kajev, zakajev in ne vem še česa, da jih mam za lep cajt dost............ ...kdo je zdaj tle nor....svašta....... ah, ko je že alef ponudil tako lepo iztočnico......pa zato k sem za simpl rešitve....: najbolš da perje leti....... ..... Kdo le? Pa ti, jasno... En pomladni pozdrav z medvedje dežele... Če bo takole še naprej bodo medvedi kmalu zunaj... baje naj bi prvih 2000km peljala največ 88km/h tolk pa že prvi dan nisem no sem 120km/h tak da se bom zdej mal popravla..upam vsaj Ma daj... Brez veze, če je bencinar greš lahko brez skrbi do 3000 o/min, to je pa pri tvojem približno 120 km/h v peti prestavi.Uživaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 mene so pa dans prepričevali da je z mano nekaj narobe....baje čist premal kompliciram in sploh si zadeve čudno enostavne predstavljam......pa premal se menda sprašujem kam stvari grejo....kaj je s svetom.....enik kajev, zakajev in ne vem še česa, da jih mam za lep cajt dost............ ...kdo je zdaj tle nor....svašta....... ah, ko je že alef ponudil tako lepo iztočnico......pa zato k sem za simpl rešitve....: najbolš da perje leti....... ..... J***... Po navedenem pravkar ugotovil da sem jaz tud nor... Glede perja... Mene tud mal mika zadnje cajte frčanje perja... Pa da bi bil jaz vzrok za frčanje... daaan repki in ostali Klarus uživaj s svojim novim ljubimcem ...srečno vožnjo Valkira daj na gobčka Batmenu še od mene Amis meni so nekatere stvari preprosto jasne ...potem se pa najde, ki vse zakomplicira na kvadrat...pa se skoplji iz godlje :xx!: ...čeprav znam tudi sama zakomplicirat ...jasno...takrat, ko ni treba že cel teden me muči migrena :xx!: naredite si lep dan Da ti mine migrena... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Ma daj... Brez veze, če je bencinar greš lahko brez skrbi do 3000 o/min, to je pa pri tvojem približno 120 km/h v peti prestavi.Uživaj... sej vem...sam vsepovod dobivam pridige, da ne smem, da morem pazit.. ajde 200 km/h se itak ne bom pelala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 J***... Po navedenem pravkar ugotovil da sem jaz tud nor... Glede perja... Mene tud mal mika zadnje cajte frčanje perja... Pa da bi bil jaz vzrok za frčanje... ja...zgleda da se nori mal množimo.....počas bomo ratal standard..... ...jao, da mi je to dožvet.... a da bi bil ti vzrok za frčanje....hm....zanimivo...... pizzo pečem....pa neumnosti mi grejo po glavi....pa po blatu sem se z avtom vozila.....še oblaki in megla me nč ne motjo...... ..... he he....klarus pa prav uživa..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 itak da je fajn..sploh ko je to MOJ avto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 .....eeee, čist scufana,....pridem "domov" med scorpije po mal pozitiv energy,....na,....pa tole... ...Amiska že čist fertik oz jo neka "nenormalnost" posledično zarad radovednosti baše..... ...Dete se na vsa usta reži "junferski" mat..... ..."vatreni" je tud neki "ucviljen"...... ...Alef, k je moral komp resetirat, bi mi perje ocofu.... .....vse zarad enga linka.....svašta,.....neeeeverjetni ste....pa ala vam vera..... Klarus....konji zgleda lepo predejo..... fajn... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.