Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

aha, lako tebi,...čakaš,......pismu, kje si pa upam,....sem preverla, nimam druzga lepila,....obstoječi pa očitno linke slabo lima....pa menda je dvokomponentni..... :ermm:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

:huh: :0: .....eeee, čist scufana,....pridem "domov" med scorpije po mal pozitiv energy,....na,....pa tole... :(

...Amiska že čist fertik oz jo neka "nenormalnost" posledično zarad radovednosti baše..... :unsure:

...Dete se na vsa usta reži "junferski" mat..... :huh:

..."vatreni" je tud neki "ucviljen"...... :huh:

...Alef, k je moral komp resetirat, bi mi perje ocofu.... :(

.....vse zarad enga linka.....svašta,.....neeeeverjetni ste....pa ala vam vera..... :lol: :lol: :palec:

Klarus....konji zgleda lepo predejo..... fajn...xDDx

Tisto o cufanju perja... x:Dx

Je bila mišljena ena druga perjad, ne ti... xDDx xsrcx

Nekaj kar je občasno na dosegu rok... :vragec: x:px x:px x:Dx x:Dx x:Dx :devil:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

dannnnnnn..... xcivx

dans bla na dveh mestih mal pomrznjena cesta.... :vragec: :xx!: ....še dobro,da sem šla počas.....mater jim in komunala :vragec: ¨¨#¨%%¨¨$¨¨¨$#$¨&"#$#$¨&¨/¨.......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Daaan vsem skupi...... xsrcx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx ....ja, saj ni tko hudo, to vem, pa še prenest njihovo neizpolnitev sn se kar nauču. Sam......silki.....vseen......bo kaj? :inocent: No, pustva ritko, pol pa "vsaj" xcivx x:Dx faco.... x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

heh...to že..... :vragec: ....sam se znaš načakat..... :inocent: :vragec: x:Dx x;)x ......

vsi strupki izginjeni....lepo, da vsaj ti mal pokukakš..... ;)

Ja, sam mam tud ta občutek. :o|o: :xx!: Silki way ni milki way :o|o: x:Dx

Mah morm, da ne izgubite dominance v čvekavosti, kar vas tolk skrbi včasih.... xcivx x:Dx

K. Čapek

x:Dx x:Dx x^x x:px

Strupki... x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx

Mal svežega lufta... x:Dx

Perje smo ocufal, tam kjer je bilo treba... x^x x^x :palec:

Zdaj ga pa veter okol nosi... x8Dx :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

hi-hi...se je našel še en pišek za ocufat x:Dx

x:Dx x:Dx

Nič ne bo, ima premal perja... x;)x x:Dx x:Xx xsrcx

počakta da zraste...ne morta ga ocufat kr zdej takoj....najboljše stvari se morjo zmer mal upacat....v tem primeru zrast...... x^x x;)x

juhu...bom zrasla v "dobro staro koko" x:Dx x;)x x:Xx xsrcx

Dobra si že... x:px x:Xx xsrcx x:Dx

Ostalo pa ne bom komentiral... x:Dx x:Ix x:Xx x:o)x

počakta da zraste...ne morta ga ocufat kr zdej takoj....najboljše stvari se morjo zmer mal upacat....v tem primeru zrast...... x^x x;)x

Saj ne bo nič cufanja... x:Dx x:o)x

Je bilo že, sem že prej napisal... :vragec: x:Dx x:Dx

Po potrebi in priliki... x^x

čer, jezna....no sej počas sem že enmal boljš,.....ta tempo več ni normales,......evo do zdejle na rdečih obratih,....službenih,.....mater pa še trening z mojo yogistko zamudila......torej čist mim......no, sem se skašljala pa sem takoj boljš... :vragec:

...kot vidim škorpije kr v redu....fajn... xDDx

...majčicu "luftni".... xDDx .....tole ocufano, tako prelestno, v vetru šelesteče perje....ziher ni v domeni scorpi lastništva.... x^x .....hi,hi,....a si si dal duška... fajn....včasih treba....xDDx :palec:

....Mick kot vedno ljubeznivo kramljajoč, tud temi škorpijam vnese mal dobre volje..... xDDx

no tko,....tisto Milki way čokolado ne vem kam bi smiselno umestila,....jem jo ne,....ličim tud ne na njo,....aja, verjetn se vam je čokolada zaguštala,....a glih Miki wejka?......no ja, men je marcipanova ljubša.... x;)x xDDx

....Mick kot vedno ljubeznivo kramljajoč, tud temi škorpijam vnese mal dobre volje..... xDDx

no tko,....tisto Milki way čokolado ne vem kam bi smiselno umestila,....jem jo ne,....ličim tud ne na njo,....aja, verjetn se vam je čokolada zaguštala,....a glih Miki wejka?......no ja, men je marcipanova ljubša.... x;)x xDDx

Iiiiiiii, celo takoj me je opazla. x:Dx x:px Sam ritke še vedno ni.....hm....kaj morm najprej svojo gor dat, da pol še tvojo dobim? :inocent: Kaj pa fotko, pa ne ritke, si že dala kako gor? A da ne? :vragec: Pa boš? :inocent:

Še sam ne vem....milki way se mi je zdel tko enostavna pot......do rite hahaha....in iz nje xcivx .....ta silki way pa nč ni enostavn, kaj šele obetavn......grrrrrr :o|o:

K. Čapek

kaj ni oz česa da ni?!,.....je, je,....sam klinc k link ne "odpre",....Milki way ga že ne bo prepričala,....prej kak komp šel na reset.... x^x .....mater strelčevska hotenjska razpršenost.....pa sleng...kwa zdej,....od/na/in/........pismu, jest sem v fazi NA,...torej NAlepi,.....pol ODlepi,....IN je pa v slengu predvidevam mišljen PRI,...torej PRIlepi.... x:px

no ja,....če teb NAlepke dobro gredo od rok, ni blema......sam s tem ni rečen da bo moj NA podvig kej bolj optično operativen od prejšnjega....mater tale http:// way res ni enostaven.... x^x xDDx

Dober, no, dobiš eno Lindtovo marcipanovo...... x:px x:Dx

Navijam, da rata od/na/in...mam tu tud kake asociacije, pa pustmo zdej to.... :inocent:

Mislim, kaj le ti čaraš.... x:o)x Saj bi ti pomagal, pa že tko dolg nisn fotkr gor dajal, da sn že pozabu kak gre....

Sam pa bo, a nje a nje, 1x pa ziher bo....ratal x:px x:Dx

K. Čapek

aha, torej tvoj http:// je glih en tok s tabo kompatibilen k moj.... :huh: ....še en k rab navodila... xcivx xDDx xDDx

...pismu, študiram, kako nej grem s tremi melonami v želodcu telovadit,....seneizidesemizdi.... :vragec:

nočko vsem xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...