Mick 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Čakam ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 aha, lako tebi,...čakaš,......pismu, kje si pa upam,....sem preverla, nimam druzga lepila,....obstoječi pa očitno linke slabo lima....pa menda je dvokomponentni..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 .....eeee, čist scufana,....pridem "domov" med scorpije po mal pozitiv energy,....na,....pa tole... ...Amiska že čist fertik oz jo neka "nenormalnost" posledično zarad radovednosti baše..... ...Dete se na vsa usta reži "junferski" mat..... ..."vatreni" je tud neki "ucviljen"...... ...Alef, k je moral komp resetirat, bi mi perje ocofu.... .....vse zarad enga linka.....svašta,.....neeeeverjetni ste....pa ala vam vera..... Klarus....konji zgleda lepo predejo..... fajn... Tisto o cufanju perja... Je bila mišljena ena druga perjad, ne ti... Nekaj kar je občasno na dosegu rok... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 dannnnnnn..... dans bla na dveh mestih mal pomrznjena cesta.... :xx!: ....še dobro,da sem šla počas.....mater jim in komunala ¨¨#¨%%¨¨$¨¨¨$#$¨&"#$#$¨&¨/¨....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 O, babe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 bejbika Čakam ......... na Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Daaan vsem skupi...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ...jaz pa ves v pričakovanju s punim progranmom prletim sem.......pa nič Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ....sej veš kako je s pričakovanji....manj jih maš....bolš je..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ....ja, saj ni tko hudo, to vem, pa še prenest njihovo neizpolnitev sn se kar nauču. Sam......silki.....vseen......bo kaj? No, pustva ritko, pol pa "vsaj" faco.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ..... ...nikjer nikogar..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Kak ne......jaz tu čakam do besvesti in nazaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 heh...to že..... ....sam se znaš načakat..... ...... vsi strupki izginjeni....lepo, da vsaj ti mal pokukakš..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ja, sam mam tud ta občutek. :xx!: Silki way ni milki way Mah morm, da ne izgubite dominance v čvekavosti, kar vas tolk skrbi včasih.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ...lepo, da skrbiš za povprečje...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Strupki... Mal svežega lufta... Perje smo ocufal, tam kjer je bilo treba... Zdaj ga pa veter okol nosi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 hi-hi...se je našel še en pišek za ocufat Nič ne bo, ima premal perja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 počakta da zraste...ne morta ga ocufat kr zdej takoj....najboljše stvari se morjo zmer mal upacat....v tem primeru zrast...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 juhu...bom zrasla v "dobro staro koko" Dobra si že... Ostalo pa ne bom komentiral... počakta da zraste...ne morta ga ocufat kr zdej takoj....najboljše stvari se morjo zmer mal upacat....v tem primeru zrast...... Saj ne bo nič cufanja... Je bilo že, sem že prej napisal... Po potrebi in priliki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 čer, jezna....no sej počas sem že enmal boljš,.....ta tempo več ni normales,......evo do zdejle na rdečih obratih,....službenih,.....mater pa še trening z mojo yogistko zamudila......torej čist mim......no, sem se skašljala pa sem takoj boljš... ...kot vidim škorpije kr v redu....fajn... ...majčicu "luftni".... .....tole ocufano, tako prelestno, v vetru šelesteče perje....ziher ni v domeni scorpi lastništva.... .....hi,hi,....a si si dal duška... fajn....včasih treba.... ....Mick kot vedno ljubeznivo kramljajoč, tud temi škorpijam vnese mal dobre volje..... no tko,....tisto Milki way čokolado ne vem kam bi smiselno umestila,....jem jo ne,....ličim tud ne na njo,....aja, verjetn se vam je čokolada zaguštala,....a glih Miki wejka?......no ja, men je marcipanova ljubša.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ....Mick kot vedno ljubeznivo kramljajoč, tud temi škorpijam vnese mal dobre volje..... no tko,....tisto Milki way čokolado ne vem kam bi smiselno umestila,....jem jo ne,....ličim tud ne na njo,....aja, verjetn se vam je čokolada zaguštala,....a glih Miki wejka?......no ja, men je marcipanova ljubša.... Iiiiiiii, celo takoj me je opazla. Sam ritke še vedno ni.....hm....kaj morm najprej svojo gor dat, da pol še tvojo dobim? Kaj pa fotko, pa ne ritke, si že dala kako gor? A da ne? Pa boš? Še sam ne vem....milki way se mi je zdel tko enostavna pot......do rite hahaha....in iz nje .....ta silki way pa nč ni enostavn, kaj šele obetavn......grrrrrr Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 kaj ni oz česa da ni?!,.....je, je,....sam klinc k link ne "odpre",....Milki way ga že ne bo prepričala,....prej kak komp šel na reset.... .....mater strelčevska hotenjska razpršenost.....pa sleng...kwa zdej,....od/na/in/........pismu, jest sem v fazi NA,...torej NAlepi,.....pol ODlepi,....IN je pa v slengu predvidevam mišljen PRI,...torej PRIlepi.... no ja,....če teb NAlepke dobro gredo od rok, ni blema......sam s tem ni rečen da bo moj NA podvig kej bolj optično operativen od prejšnjega....mater tale http:// way res ni enostaven.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Dober, no, dobiš eno Lindtovo marcipanovo...... Navijam, da rata od/na/in...mam tu tud kake asociacije, pa pustmo zdej to.... Mislim, kaj le ti čaraš.... Saj bi ti pomagal, pa že tko dolg nisn fotkr gor dajal, da sn že pozabu kak gre.... Sam pa bo, a nje a nje, 1x pa ziher bo....ratal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 aha, torej tvoj http:// je glih en tok s tabo kompatibilen k moj.... ....še en k rab navodila... ...pismu, študiram, kako nej grem s tremi melonami v želodcu telovadit,....seneizidesemizdi.... nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.