ScorpioGirl 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Čerrrrrrrr med strupene neki me pomlad daje al pa še luna škorpijonska drži ... meče me, da je za znort pol mate pa še tle take, da mam jst same asociacije perje cufat ja no ... najbrž bi kej po luftu letel, če se lotim kdo bo namest mene študiral pa seminarsko napisal jst bi en bljuz Fajne sanje vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ...za pop*....dans mam slab dan....... :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ojla dan,...lep dan vsem skupi Amiska..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 dan silki js sem dans že tud neki sikal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Oj, Klarus ...pismu vsi neki sikate dons,....jej, jest se bom probala vzdržat,....nič sikanja,.....sam roka okol kepe.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Oooooo dete,...kaj mi je všeč, da si v redu.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ...prav lepi jutranji komentarji...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Odlično mačkica.....na polnih delovnih obratih,...fizičnih in umskih,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 tako se dela...... ....js pa na off..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 bejbi....kolk se mi zdi fajn, da si ok..... uno bi pa rada vidla..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ma klinc... ni se preveč za hvalit... kva veš kva bo jutri jh...to ma svoj čar......sej tko pravjo, da je treba znat žvet trenutek....je* ti trenutke..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 pa dej si duška s singli..... Softika,....jutri boš čist ok....greva stavit, da ja... ....mene pa ob vsem hudomušnost daje.....pa vratne mišakle bom začela dodatno utrjevat,....bom nucala,....se mi možganska teža povečuje zgleda,....hm, vaga čedalje več kaže,...obleke čist na ohlapen,...torej se možgani redijo..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 pa dej si duška s singli..... Softika,....jutri boš čist ok....greva stavit, da ja... ....mene pa ob vsem hudomušnost daje.....pa vratne mišakle bom začela dodatno utrjevat,....bom nucala,....se mi možganska teža povečuje zgleda,....hm, vaga čedalje več kaže,...obleke čist na ohlapen,...torej se možgani redijo..... mislim....kakšne ti prijaviš..... ...... ....(zakaj pa vratne?) oooo jeti..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ojla dan,...lep dan vsem skupi Hvala Tudi teb Če si že fotke naštudirala, pa mi ga boš še polepšala.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ojla repki, nisme hotli smetit v gnezdu, zarad tečnobe inu bolezni, v kratkem intervalu ko stara bolezen odhaja s počasnim korakom, novega bolezenskega brzovlaka pa še ni na vidiku, sme prišle povedat, de se vratne mišice nartabulj okrepijo s stojo na glav inu rahlim božanjem nu tu sonce sije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ojla repki, nisme hotli smetit v gnezdu, zarad tečnobe inu bolezni, v kratkem intervalu ko stara bolezen odhaja s počasnim korakom, novega bolezenskega brzovlaka pa še ni na vidiku, sme prišle povedat, de se vratne mišice nartabulj okrepijo s stojo na glav inu rahlim božanjem nu tu sonce sije ti kr smeti pa en popih, da bolezen zgine Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ojla bejbe...a kera ve, kako na astrodienst strani poiščeš pozicije unih tačudnih planetov (juno, vesta....in kar je še tega).....?????? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 amiska,...klikneš mislim, da spodaj levo na tisto ki te zanima,....sej imaš spisek možnih..... ....itak je pa sam lilitka zanimiva.....(joke) Vratni mišakli vsoooo težo glave držijo madona no,.....pa vsooooo njeno vsebino,..... Lia,....jh stoja na glavi, aha,.....sej izdatno čepim na glavi,..... .....tist,...kaj že,...rahlo "milovanje",.....to pa na trebušne deluje,... Mick...naštudirala še ne,.....pismu, komi študijsko literaturo uspela pridobit,....mater jo je,...celi špehi,.....ooooo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ....itak je pa sam lilitka zanimiva.....(joke) Vratni mišakli vsoooo težo glave držijo madona no,.....pa vsooooo njeno vsebino,..... Lia,....jh stoja na glavi, aha,.....sej izdatno čepim na glavi,..... .....tist,...kaj že,...rahlo "milovanje",.....to pa na trebušne deluje,... obvladaš vidim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 pišuka...ne najdem....če kliknem chart drawing mi da okenca sam za vpis podatkov.....porkaduš...... za vratne pa sori....kasno paljenje.....mi je pancerko zmetalo ven zgleda...."¨#$¨#$"¨%$¨%$&"¨¨&¨......eh..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 mater no,....čak,...grem po varovalni kofe,....pa pokukat.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Mick...naštudirala še ne,.....pismu, komi študijsko literaturo uspela pridobit,....mater jo je,...celi špehi,.....ooooo Dober Sam mal pohit s študijem, da ne bo pol to rita ene že povsem uvele tik pred smrtjo starke.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ...sej tud tvoje uke ne bodo v kej boljš kondiciji.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ...sej tud tvoje uke ne bodo v kej boljš kondiciji.... itak, danes že mladi rabijo špegle, kaj šele staroste Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.