klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 muca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 repka kwa dogaja si se načvekala z repko včeraj ali maš danes Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 dans se dobima pa grema prvo na eno turo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Morning o lejo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Kaj pa Lilith v tretji v Sco? Nisem ravno znalka kar se tega tiče! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Kaj pa Lilith v tretji v Sco? Nisem ravno znalka kar se tega tiče! sej pa maš razlago v temi lilith, kaj kej pomeni....znamenje in bajta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Juuutro....pozdravček vsem škorpijam ...pa vsem luftnim tud,.... ...pa škorpi posvojencu tud.... ...pa vsem vatrenim tud...vključno z luftarskimi strelčki... ...pa še vsem zemeljskim.... ...na, pa še vsem ostalim lep pozdrav predvidevam, da so vsi prav lepo pozdravljeni ....no, gremo lohka delat Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 sej pa maš razlago v temi lilith, kaj kej pomeni....znamenje in bajta Ne najdem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 v temi lilith,...na prvi strani......med prvimi komentarji pokowca..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 bemti pa zabiti in pozabljivi šefi :xx!: kot da komi čakam, da bom delala cel dan huh :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 v temi lilith,...na prvi strani......med prvimi komentarji pokowca..... pa tud na zadnjih par straneh......ksantipa, maš pa podobno kot js...verjetno so sam stopinje drugačne, pa ne boš mela štale s prometom......no, sej js jo tud nimam.....je treba presečt kakšne zadeve iz natalca....še najbolš če kr vse...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 js jo mam tud v tretji bajti...sam pri men se laže kot obpna komunikacija z bratom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 pismu Klaris.....izvoli za tvojga šefa.... ...pa še za vse k rabte ...mater je dons folk res morast... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Eh to ne drži zame! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 šef me še ne mori...ne vem pa kako bo ko pride....itak bom do večera na šihtu dans....gužva za pop*......evo, plan narjen..... klarus...tvojga šefa že dolgo ni nit za komentirat..... dete, pobož in popih.....plane boš pa sam zmodificirala, pa bo..... ksantipa....še bolje.... silki....ti pa tko veš..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 pismu dete....dej živčke na off... ...pismu Amis,..a do večera boš vlekla.....ja no sej jest si bom pa dam nesla...isto sranje...... ...kaj je dons en morast dan....folk je čist zamorjen neki... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 kakšen dan...prav res.....pa še antibiotike sem pozabla doma....no ja, bodo pač z zamudo, kaj čem.....menda ne bo konc sveta zarad tega.....silki...kaj naj rečem...moje sožalje za isto pašto.....bo pa sobota bolš....za kompenzacijo..... ..... sam je čist res, da je običajno bolš, ko je nebesni ples bolj intenziven....tole je neka neptunovska scena, prmejduš...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Nočem dušnega miru! Hočer eno fajno rito, je.eš dušni mir, to je za newagerje ...tale bila precej modra...prevč dušnega miru lahk že škodi..... Ja... Ko dosežeš popolni duševni mir si takle... To pa ni preveč zdravo, se mi zdi... Juuutro....pozdravček vsem škorpijam ...pa vsem luftnim tud,.... ...pa škorpi posvojencu tud.... ...pa vsem vatrenim tud...vključno z luftarskimi strelčki... ...pa še vsem zemeljskim.... ...na, pa še vsem ostalim lep pozdrav predvidevam, da so vsi prav lepo pozdravljeni ....no, gremo lohka delat Tole mi skoraj vse paše... Edino tisto zemeljsko... To mi pa večinoma ne ratuje preveč... :Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Ko dosežeš popolni duševni mir si takle... To pa ni preveč zdravo, se mi zdi... Tole mi skoraj vse paše... Edino tisto zemeljsko... To mi pa večinoma ne ratuje preveč... :Dx za prvi del.... ....pa res ni preveč zdravo..... kar se pa ostalga tiče....po moje tud z zemljo nimaš problemov.....recimo v slogu krampa in lopate.....sej se vse pogliha...... drugač pa: jutroooooooo strupki & c0....... ....js že v službi.......pa smo spet tam....... mejte se max fajn....pa še petek je danes....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 dobra si jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 dobra si jutro sej ti tud običajno vampiriš....... jutro klarus..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 ma dans sem se komi prebudila....in sem čist brez energije :xx!: že vidim, da bom dans ob 20 spala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Izguba brata lahko pomeni, da je na drugem koncu sveta. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Daaan, lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Dan ... dons bom binglajala v službi kar do ene 5h... redno zaspim in rabim ure not prnest ... po moje bom šla na kavico ven in se prišla nazaj štempljat Kul dan je dons... v službi sem se ponovno testirala za vse živo... odvlekla še drobnico na teste ... zvečer pa šibam na delavnico Aja, včeri sem pa sama zažurala... mi je sestrična enga navila, da sem lažje spala Želim vam leeeeeeeeeeeep vikend... komaj čakam na čvek jutri Državna služba c, c, c Jst se lohk sam po lokaciji šetam . . . no ja, vsaj neki . . . pa kafetomate mamo tud, pa čokomate A ti ga pohaš, al kwa Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.