Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Bejž! Jst sem 1x sama kadila pa mi je tok dogajal :O: živa groza in paranoja x:Ox Pol je že boljš spat xyesx Mogoče je še najboljš v dvoje, s kom k maš velik za čvekat x:)x
Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

Amis x;)x x:o)x

Pismo, zaj pa bo 1 mesc sam salat papala, da bo te končn rita za na fotko, jao xrolleyesx ..... x:Dx

Po enem mesecu na sami solati riti sploh več ne bo... x:Dx x:Dx :vragec:

za prvi del.... xyesx ....pa res ni preveč zdravo..... x:Dx xcivx :P

kar se pa ostalga tiče....po moje tud z zemljo nimaš problemov.....recimo v slogu krampa in lopate.....sej se vse pogliha...... x^x :rolleyes: ;)

To se nekako navezuje na ono mojo prvo izjavo... :vragec: x:Dx

O duševnem miru pa zdravju... x:Dx

To še ne bo kmalu... x^x x^x x:px

Drugače se pa kramp in lopata ne razumeta prav preveč z mano... :vragec: x:Dx

Nekompatibilnost ali nekaj takega... x:Dx x:Dx x:o)x

Strupki... x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

očitno maš glih tapravo dozo duševnega miru...ne preveč, ne premalo...... x:Dx xDDx x;)x

sam veš kaj....mal si me pa razočaral....kramp in lopata se še z mano razumeta....pa sem kao žensko....cccccc.... :vragec: :switz: :huh: ...... x:Xx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

očitno maš glih tapravo dozo duševnega miru...ne preveč, ne premalo...... x:Dx xDDx x;)x

sam veš kaj....mal si me pa razočaral....kramp in lopata se še z mano razumeta....pa sem kao žensko....cccccc.... :vragec: :switz: :huh: ...... x:Xx x;)x

Saj uporabljat jih znam... x^x x:Dx

Samo ne marata me... x:Dx x:Dx :vragec: xrolleyesx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Po enem mesecu na sami solati riti sploh več ne bo... x:Dx x:Dx :vragec:

To se nekako navezuje na ono mojo prvo izjavo... :vragec: x:Dx

O duševnem miru pa zdravju... x:Dx

To še ne bo kmalu... x^x x^x x:px

aha,...ja kr držte se predvsem zdravja, ja....duševni mir pa....no coment... xcivx .... xDDx

...pismu, da vodnarja neki ne mara.....pa magar lopata....zamenjaj zemljo s peskom,...je ta bolj zračen...bo prec razumevanje... xDDx x^x

...no tko, vse toooole....je bil uvod zaradi soooolate....od kje sta prvlekla saaamo solato......mater, 20l pisker nabutan z raznoliko solato....pa pol kile fižola, pa ene tok krompirja,....pa štir jajca.......pa krepek kos glede maščob nič ocufanga sira zraven......pismu a od tega nej me pobere......me bo ja,....mandi... xcivx x^x xDDx

no tko,....grem telesne okončine pretegnit.....da si lohka pol solato privoščim....me že lakota počas daje.... >_> ;)

aja, pa dober večer vsem......pismu čist pozabla na osnovni bonton........mater solata... xcivx x^x xDDx

xDDx xsrcx x:Xx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

aha,...ja kr držte se predvsem zdravja, ja....duševni mir pa....no coment... xcivx .... xDDx

...pismu, da vodnarja neki ne mara.....pa magar lopata....zamenjaj zemljo s peskom,...je ta bolj zračen...bo prec razumevanje... xDDx x^x

...no tko, vse toooole....je bil uvod zaradi soooolate....od kje sta prvlekla saaamo solato......mater, 20l pisker nabutan z raznoliko solato....pa pol kile fižola, pa ene tok krompirja,....pa štir jajca.......pa krepek kos glede maščob nič ocufanga sira zraven......pismu a od tega nej me pobere......me bo ja,....mandi... xcivx x^x xDDx

no tko,....grem telesne okončine pretegnit.....da si lohka pol solato privoščim....me že lakota počas daje.... >_> ;)

aja, pa dober večer vsem......pismu čist pozabla na osnovni bonton........mater solata... xcivx x^x xDDx

xDDx xsrcx x:Xx

:eek: :eek: :wOOt: :wOOt: :wOOt: xrolleyesx :palec:

Dober tek... x:Dx

:lol: :lol:

...no, okončine gibke....."solata" v obdelavi......thanks za "dober tek"....hm,....sede... x^x x^x xDDx

...špegu ja....kdo bi pomislu ga v digitalne namene uporabljat.... xcivx .....sicer pa pridno napredujem.....včeri obdelala of/on

funkcije....."of" osvojena se mi zdi, ni mi pa še čist jasna "on",.... >_> ....no dons imam v obdelavi "zoom".... :lol: :lol:

nočko vsem xsrcx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaan xsrcx

....pismu eni ob petih kr dobro jutro.....drugi ob tej uri šele lahko noč......jh, nobene mere.... :eek:

.... :xx!: kok se men dons ne da tega službovskega špeha brat......pa kdaj bo že ta popoldanski kofe..... xcivx x;)x

...špegu ja....kdo bi pomislu ga v digitalne namene uporabljat.... xcivx .....sicer pa pridno napredujem.....včeri obdelala of/on

funkcije....."of" osvojena se mi zdi, ni mi pa še čist jasna "on",.... >_> ....no dons imam v obdelavi "zoom".... :lol: :lol:

Najprej dokončno osvoji "on", pol se loti "zoom".......pa bod vztrajna, vztrajnost je vrlina, ki pogosto pripelje do ritke x:px .....ups....do uspeha.... x:Dx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

.... :xx!: kok se men dons ne da tega službovskega špeha brat......pa kdaj bo že ta popoldanski kofe..... xcivx x;)x

...vzemi vse kar ti življenje ponuja...... x:Dx x:Dx x:Dx .....hi hi......tole zdej vrtijo po radiu....js se pa glih na kofi odpravlam....yeeesssssss......vse v slogu.......tralala......vzemi vse........ x^x x:px x:Dx ........evo, efekt vikenda je jasen..... xcivx

:onfire: :onfire: :onfire:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

na zdej si bom pa še js to pesem pela :o|o: :vragec: x^x

Vzemi vse, kar ti življenje ponuja

vse kar te prebuja

Vzemi vse, pozabi temne oblake

a pazi na korake!

Vzemi vse, kar ti življenje ponuja

vse kar te prebuja

Vzemi vse, pozabi temne oblake

a pazi na korake!

Ena! Dva! Tri!…

pazi na korake!

xsingx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Dx x:Dx x:Dx ....in vodnar je ostal (skor) brez teksta..... x:Dx x:Dx x;)x

Pa... x:Dx x:Ix

Tudi to se zgodi... xnckrivx :inocent:

So bile pa opisane sestavine Silkine "solate" čist po mojem okusu... x:px x:px x:px x:px

Samo... :eek: x:Dx

20L... xrolleyesx xrolleyesx :palec:

Strupki... x:Xx xsrcx x:Xx xsrcx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...