Nordika 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Kukr jst klele zasledim, prej 3x na mesec Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 In sama celo spušiš Nč čudnga, da dobr spiš Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Bejž! Jst sem 1x sama kadila pa mi je tok dogajal živa groza in paranoja Pol je že boljš spat Mogoče je še najboljš v dvoje, s kom k maš velik za čvekat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 pofočk..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Amis Pismo, zaj pa bo 1 mesc sam salat papala, da bo te končn rita za na fotko, jao ..... Po enem mesecu na sami solati riti sploh več ne bo... za prvi del.... ....pa res ni preveč zdravo..... kar se pa ostalga tiče....po moje tud z zemljo nimaš problemov.....recimo v slogu krampa in lopate.....sej se vse pogliha...... To se nekako navezuje na ono mojo prvo izjavo... O duševnem miru pa zdravju... To še ne bo kmalu... Drugače se pa kramp in lopata ne razumeta prav preveč z mano... Nekompatibilnost ali nekaj takega... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 očitno maš glih tapravo dozo duševnega miru...ne preveč, ne premalo...... sam veš kaj....mal si me pa razočaral....kramp in lopata se še z mano razumeta....pa sem kao žensko....cccccc.... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 očitno maš glih tapravo dozo duševnega miru...ne preveč, ne premalo...... sam veš kaj....mal si me pa razočaral....kramp in lopata se še z mano razumeta....pa sem kao žensko....cccccc.... ...... Saj uporabljat jih znam... Samo ne marata me... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 no dobro..... ....vsaj nekaj......bolje išta nego ništa......al pa ne, kdo bi vedu...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Po enem mesecu na sami solati riti sploh več ne bo... To se nekako navezuje na ono mojo prvo izjavo... O duševnem miru pa zdravju... To še ne bo kmalu... aha,...ja kr držte se predvsem zdravja, ja....duševni mir pa....no coment... .... ...pismu, da vodnarja neki ne mara.....pa magar lopata....zamenjaj zemljo s peskom,...je ta bolj zračen...bo prec razumevanje... ...no tko, vse toooole....je bil uvod zaradi soooolate....od kje sta prvlekla saaamo solato......mater, 20l pisker nabutan z raznoliko solato....pa pol kile fižola, pa ene tok krompirja,....pa štir jajca.......pa krepek kos glede maščob nič ocufanga sira zraven......pismu a od tega nej me pobere......me bo ja,....mandi... no tko,....grem telesne okončine pretegnit.....da si lohka pol solato privoščim....me že lakota počas daje.... aja, pa dober večer vsem......pismu čist pozabla na osnovni bonton........mater solata... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 aha,...ja kr držte se predvsem zdravja, ja....duševni mir pa....no coment... .... ...pismu, da vodnarja neki ne mara.....pa magar lopata....zamenjaj zemljo s peskom,...je ta bolj zračen...bo prec razumevanje... ...no tko, vse toooole....je bil uvod zaradi soooolate....od kje sta prvlekla saaamo solato......mater, 20l pisker nabutan z raznoliko solato....pa pol kile fižola, pa ene tok krompirja,....pa štir jajca.......pa krepek kos glede maščob nič ocufanga sira zraven......pismu a od tega nej me pobere......me bo ja,....mandi... no tko,....grem telesne okončine pretegnit.....da si lohka pol solato privoščim....me že lakota počas daje.... aja, pa dober večer vsem......pismu čist pozabla na osnovni bonton........mater solata... Dober tek... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 ....in vodnar je ostal (skor) brez teksta..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 no tko,....grem telesne okončine pretegnit........do digitalca? V špeglu boš slikala? Drčer Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 kaj nardi pričakovanje...... drčer in noč...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 ...no, okončine gibke....."solata" v obdelavi......thanks za "dober tek"....hm,....sede... ...špegu ja....kdo bi pomislu ga v digitalne namene uporabljat.... .....sicer pa pridno napredujem.....včeri obdelala of/onfunkcije....."of" osvojena se mi zdi, ni mi pa še čist jasna "on",.... ....no dons imam v obdelavi "zoom".... nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 jeti xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 daaaaannnnnnn.....opravki končani.....zdej pa delat na comp......mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 daaan ....pismu eni ob petih kr dobro jutro.....drugi ob tej uri šele lahko noč......jh, nobene mere.... .... :xx!: kok se men dons ne da tega službovskega špeha brat......pa kdaj bo že ta popoldanski kofe..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 vikend pač Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 kje je zmagala škorpija jaz nimam pojma Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 ...špegu ja....kdo bi pomislu ga v digitalne namene uporabljat.... .....sicer pa pridno napredujem.....včeri obdelala of/onfunkcije....."of" osvojena se mi zdi, ni mi pa še čist jasna "on",.... ....no dons imam v obdelavi "zoom".... Najprej dokončno osvoji "on", pol se loti "zoom".......pa bod vztrajna, vztrajnost je vrlina, ki pogosto pripelje do ritke .....ups....do uspeha.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 .... :xx!: kok se men dons ne da tega službovskega špeha brat......pa kdaj bo že ta popoldanski kofe..... ...vzemi vse kar ti življenje ponuja...... .....hi hi......tole zdej vrtijo po radiu....js se pa glih na kofi odpravlam....yeeesssssss......vse v slogu.......tralala......vzemi vse........ ........evo, efekt vikenda je jasen..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 na zdej si bom pa še js to pesem pela Vzemi vse, kar ti življenje ponujavse kar te prebujaVzemi vse, pozabi temne oblakea pazi na korake!Vzemi vse, kar ti življenje ponujavse kar te prebujaVzemi vse, pozabi temne oblakea pazi na korake!Ena! Dva! Tri!…pazi na korake! Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 ....in vodnar je ostal (skor) brez teksta..... Pa... Tudi to se zgodi... So bile pa opisane sestavine Silkine "solate" čist po mojem okusu... Samo... 20L... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Dober večer res nobene mere pejmo spat nočko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.