Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Nisem ravno poucen o tem, ampak, a to pomeni, da so kot majhni otroci ?

Ko mu reces "Saj ne upas" pa on potem ravno to naredi ? :eek:  x;)x

Točno to tudi napravi. Samo on ne misli, da je to "kot mali otroci" - pa tud ni glih pametno, da mu rečemo kaj takega ...

x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

he he...saj včasih je fajn ohranit kaj otroškega v sebi....sam mogoče ne najbolj modro.... x:Dx x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

• 3 weeks later...

Lahko zapišem v imenu svojih škorpionskih prijateljic, ki se jim tud dogaja, a mislim, da veselje ne bo dolgo trajalo, saj bo te vodene vladavine kmal konec in pol pa končno pride ognjena x^x

Mimogrede Contesa: kako kaj tvoj doberman?

Mah jaz pa sploh nisem, pa se tud oglasam. :D

Kok je hecno, s tem skorpijonom...

Vcasih sem pa ze mal sita, da mi ga vedno pripisejo... tud ko 'ne pashe' (npr. ko plesem, sem res tipicna riba, po mojem, a pridejo k meni in me vprasajo, 'a si ti skorpijon?')...

Vceraj mi ga je ena riba, ki sem mislila, da sva 'zmenjeni', da sva obe ribi, pripisala: 'saj ti si skorpijon, a ne?'

Odstekano, res...

Pa ce sem se tolk mila, blaga, mehka, druzabna, prijazna, vesela... sem skorpijon... x?x x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja... al pa ko sem zelo custvena... me preseneti, ko baje zgleedam cist hladna in nedostopna, men se pa zdi, da mi na celu pise vse.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej to je to. k mislš da si se odpru pa se v resnici za druge sploh nisi... hehe... xduhx drugi dojemajo stvari drugač kokr mi k jih čutimo.... pa mislimo da oni vejo kaj čutimo...
spet se mi je na bolš poslabšal

ne ne, saj je tko...

po drugi strani pa (ce si sco tip) mislis, da je 'se vedno nekaj zadaj'. :)

Picasso

• 4 weeks later...
Pol pa verjetn to tut name vpliva, k mam kar neki scorpia v seb.Ze cel dan cist na spedu, kljub temu da sem spal sam 5h...a v tem grmu tici zajec. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Moja frendica tudi asc. Levinja samo drugače pa dvojna škorpijonka! x:Dx  Levčice in levčke imam rada! :palec:  x;)x  Asc. Rakica-potem si tudi malo vode,nežna pod površino! x:)x

moja sefica,s katero sem ful dobro stekava je skorpijonka z asc v levu,naj frendica je skorpijonka z asc v devici,frend je skorpijon(zanj pa ne vem asc in ne lune)pa se ena frendica bliznja je skorpijon z asc v strelcu....in z vsemi se super razumem,fantasticno...zmeraj smo na frekvenci,se stekamo tud samo s pogledom in se tudi v tezkih situacijah razumemo...mega res. :2src:

sem pa kr dost vode,ja....obcutljiva ful x:Ix ampak vse v dobro nekak vzamem,razen ko mam pms x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...