Mihael 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 se pridružujem klubu škorpijončkov sonce - škorpijon - 12. hišamerkur - škorpijon - 12. hišauran - škorpijon - 1. hišaascendent - škorpijon ascendent je v konjunkciji s soncem, merkurjem in uranom Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 (popravljeno) aha, poj pa nič čudnega, da v RL nobene škorpijonke ne srečam - vse ste tukaj 442 strani...OMG Popravljeno 21. januar 2007 -> Mihael Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 čeeer ....kofetek zaključen.....bil odliiiičen.....mater sem ponosna na vzgojo.... Mihael...pozdravljen No ja Alef, sliši se veliko...glih en prov za lahki obrok,....mazneš mimogrede...... Vztrajnost?,...ja,...+ disciplina.....dober tandem...drži .. nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ja disciplina... to mam pa še na todoju Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Pa... Tudi to se zgodi... So bile pa opisane sestavine Silkine "solate" čist po mojem okusu... Samo... 20L... ja sej vem....pr količinah se tako vsem zatakne...... ...... res nobene mere ...... se pridružujem klubu škorpijončkov sonce - škorpijon - 12. hišamerkur - škorpijon - 12. hišauran - škorpijon - 1. hišaascendent - škorpijon ascendent je v konjunkciji s soncem, merkurjem in uranomo madona.....in helou....... krasen dan......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 o madona.....in helou....... krasen dan......... Madona, pri meni je še noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 jutro se pridružujem klubu škorpijončkov sonce - škorpijon - 12. hišamerkur - škorpijon - 12. hišauran - škorpijon - 1. hišaascendent - škorpijon ascendent je v konjunkciji s soncem, merkurjem in uranompozdravljen taka pozicija sonca mi je poznana upam, da boš malo več tu, kot ostali Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Madona, pri meni je še noč a daj....kako nenavadno...... ........ jutrooooooo strupki &co......... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 aha, poj pa nič čudnega, da v RL nobene škorpijonke ne srečam - vse ste tukaj 442 strani...OMG kaj češ čveke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Juuuuutro... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kofi šiba.....?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ....jp....ne sam spoznanja....kar se mene tiče bodo tud ukrepi.....sam par stvari se moram še zment s sabo..... pišuka, pa še mal se moram zbudit....že od 9ih pokonci, pa sem še zmer mal čudna....zunaj pa nizek pritisk, megla in pršenje.....to kao "dežurni krivec" varianta....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 js pa še ne čist...pa se bom......zdej bom še mal uživala v tej notranji neptunski sceni...kakšen dan..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kofi že odlaufal svojo progo.... ...nov emšo dete??!..... ....fajn, rahlo melanholičen dan....pa spet me zaljubljenost daje..... ....bejbe Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 pa spet me zaljubljenost daje..... ..i tako....ode ritka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ....fajn, rahlo melanholičen dan....pa spet me zaljubljenost daje..... ....... ...... .......a si v redu al sam češ, da me kap..... od šoka si grem kavo nardit...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 .......presneta mularija...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 čeeer ....kofetek zaključen.....bil odliiiičen.....mater sem ponosna na vzgojo.... Mihael...pozdravljen No ja Alef, sliši se veliko...glih en prov za lahki obrok,....mazneš mimogrede...... Vztrajnost?,...ja,...+ disciplina.....dober tandem...drži .. nočko vsem Kako pa pri tebi potem zgleda en "malo jaći" obrok... se pridružujem klubu škorpijončkov sonce - škorpijon - 12. hišamerkur - škorpijon - 12. hišauran - škorpijon - 1. hišaascendent - škorpijon ascendent je v konjunkciji s soncem, merkurjem in uranom Čisti strup... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ......mater kake mate..... ....dete,....ubogjlivost pa scorpi....pa tvoje izjave včeri.....nemogoče od smeha na stolu občepet...... ....mater kak šok Amiska,....za kofi je vsak izgovor dober....... ....momogrede,....predmet moje zaljubljenosti nima treh spodnjih okončin....... .....aja, pa spet mimogrede,.....zadnja plat ne gre nikamor,....se me še kr drži...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ......mater kake mate..... ....dete,....ubogjlivost pa scorpi....pa tvoje izjave včeri.....nemogoče od smeha na stolu občepet...... ....mater kak šok Amiska,....za kofi je vsak izgovor dober....... ....momogrede,....predmet moje zaljubljenosti nima treh spodnjih okončin....... .....aja, pa spet mimogrede,.....zadnja plat ne gre nikamor,....se me še kr drži...... Štiri... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ....mater kak šok Amiska,....za kofi je vsak izgovor dober....... ....momogrede,....predmet moje zaljubljenosti nima treh spodnjih okončin....... -....ti me kr zezaj...js pa tle srce naokol po sobi lovim..... -...sej se mi je zdelo, da ne.....sam bralo se je pa ko triler..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Čisti strup... dan luftar škorpije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kam sem padu v pravo leglo Čisti strup... me veseli, da se razumemo hihi.... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ...nak, če bolje pogledam,....je brez okončin... ....pismu Amiska,...."herc po sobi loviš" ........dej neh,....mater, k pol take asociacije dobim..... ....pa dej raj ga preventivno priveži,.....se mi spet,... ...se mam na sumu,....bom spet kako budalaštino prijavla.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kam sem padu v pravo leglo me veseli, da se razumemo hihi....no evo....zdej si pa gotov...... ...nak, če bolje pogledam,....je brez okončin... ....pismu Amiska,...."herc po sobi loviš" ........dej neh,....mater, k pol take asociacije dobim..... ....pa dej raj ga preventivno priveži,.....se mi spet,... ...se mam na sumu,....bom spet kako budalaštino prijavla.... znam ja tebe puško....pa opasne asociacije....nč ne bo s hercem....herc bo šel lepo v hladilnik in to je to......al pa še raj v zmrzovalnik.....kot kurioziteta za naslednje rodove.... sam tale: , milorečeno, hudo sumljiv.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.