klarus 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kam sem padu v pravo leglo me veseli, da se razumemo hihi....kako leglo..to ti je ja domače gnezdo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 .....boš ja v zmzovalnik ga stlačla.......heh, kdo to prjav......mater, pa ti res neptun dela......a ne vidiš, da imaš premajhen zmrzovalnik..... ....Mihec,...a kam si "padu"??.....aha, v leglo ja.... .....mater kako musko dons po radiu vrtijo.....heh, kak refren..."šta mi je ovo trebalo,.....vodo pijem, vino prolijevam....."....... ....čeprow mi je ljubša una......"ja te volim, a ti me bacaš....." ....juj, bi rabla eno depresion dozo,....da me en mal umiri.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 .....boš ja v zmzovalnik ga stlačla.......heh, kdo to prjav......mater, pa ti res neptun dela......a ne vidiš, da imaš premajhen zmrzovalnik..... ....Mihec,...a kam si "padu"??.....aha, v leglo ja.... .....mater kako musko dons po radiu vrtijo.....heh, kak refren..."šta mi je ovo trebalo,.....vodo pijem, vino prolijevam....."....... ....čeprow mi je ljubša una......"ja te volim, a ti me bacaš....." ....juj, bi rabla eno depresion dozo,....da me en mal umiri.... jao ljubavi....šta ti meni radiš...... ..... .... ...premajhen zmrzovalnik.......tumač........ ....naj, plis, nekdo ustreli neptuna namest mene...... ........ ...... ....o refrenih pa ne bom, spljoh....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ti ga sestrelim, če ti sestreliš luno pa saturna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ti ga sestrelim, če ti sestreliš luno pa saturna da ne bi x!x jst rabim vse to troje Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 zakaj pa rabiš..... ..... ....sej lohk gor postavmo kej druzga....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 .....aja, pa spet mimogrede,.....zadnja plat ne gre nikamor,....se me še kr drži...... Mene vedno sam tko mimogrede porajta..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ...pismu kako "mečkanje".....no, kir je 1. na odstrelu?... ....hm,...pa kaj če ti škorpiji neptun.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ...pismu kako "mečkanje".....no, kir je 1. na odstrelu?... ....hm,...pa kaj če ti škorpiji neptun.... Kako vprašanje.....jasno, prvi je za odstrel Mick Že itak kot da ga ni.....luft, sapica, vetrc...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ...nč jasno,....a ni na odstrelu neptun?!.... ...hm, za vsak slučaj,....škorpije,....ne dirajte vatrenih ......zaenkrat.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kam sem padu v pravo leglo me veseli, da se razumemo hihi.... Jaz nisem škorpijon, so mi pa rekle da me posvojijo če bom priden... Vodnar z Marsom v Scorpionu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Mick, pa sej ti si vatreni... kva cmizdiš Sam tolk, da me opazi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 zakaj pa rabiš..... ..... ....sej lohk gor postavmo kej druzga....... true, sam kva bi se matral ....hm,...pa kaj če ti škorpiji neptun.... ah, lih tok, da ne pozabim, da mi je strelec všeč, kamor progresiram (sonce, merkur že, ac bo pa lihkr) Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Sam tolk, da me opazi.... kdo/katera pa tebe ne opazi? oz. te spregleda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kdo/katera pa tebe ne opazi? oz. te spregleda Vsi ga, ampak v pozitivnem smislu... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Vsi ga, ampak v pozitivnem smislu... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 en pozdravček v gnezdo o poglej no mamo končno enga tipa v gnezdu pozdravljen Mihael aja, pozdravčke tud obiskovalcem da ne bojo spregledani kakšen fajn vikend je bil tole zdej bo treba pa spet kej nardit jutr, dons je nedelja se mi zdi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 zdravo muca a res ni nobenga smajlija za pomahat ja sem prišel mal prevert pa vidm, da je kar pestro zanima me, če je v gnezdu kakšna taka sonce, merkur v škorpijonu – 12. hišaAC, uran v škorpijonu ali strelculuna v ribah, po možnosti v 5. hiši saturn v eni zemlji (lahko progresiran)ritka v tehtnici Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 zdravo muca a res ni nobenga smajlija za pomahat ja sem prišel mal prevert pa vidm, da je kar pestro zanima me, če je v gnezdu kakšna taka sonce, merkur v škorpijonu – 12. hišaAC, uran v škorpijonu ali strelculuna v ribah, po možnosti v 5. hiši saturn v eni zemlji (lahko progresiran)ritka v tehtnici maš to že vse zračunano, kakšna bejba mora bit zate nas je precej, k smo bolj al pa še bolje uran je že v škorpijonu luna v 4. hiši saturn pa čist v luftu v gnezdu je ponavadi pestro Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 maš to že vse zračunano, kakšna bejba mora bit zate nas je precej, k smo bolj al pa še bolje uran je že v škorpijonu luna v 4. hiši saturn pa čist v luftu v gnezdu je ponavadi pestro no, kej takega bi blo pač idealno po drug stran se pa ne bi prilagajal kakšnemu merkurju v kozorogu zaradi ritke v tehtnici ke se mi pa da. pač ene kriterije morš imet Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 no, kej takega bi blo pač idealno po drug stran se pa ne bi prilagajal kakšnemu merkurju v kozorogu zaradi ritke v tehtnici ke se mi pa da. pač ene kriterije morš imet zanimivi kriteriji samo, da se ne boš zagovoril Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 zanimivi kriteriji samo, da se ne boš zagovoril če ne bo odziva, jih bom slej ko prej mal spustu Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 kdo/katera pa tebe ne opazi? oz. te spregleda Vsaka oz. nobena. Če ne druzga pa grem keri na živce..... No, silki me mirno ne opaz....kdaj če. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 če ne bo odziva, jih bom slej ko prej mal spustu maš najbrž kakšne bolj "pomembne" kriterije tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ....hm,...pa kaj če ti škorpiji neptun....vprašanje več kot umestno in tud stvar preteklosti....tak..... Kako vprašanje.....jasno, prvi je za odstrel Mick Že itak kot da ga ni.....luft, sapica, vetrc......ma ti revček.....sej se trudiš, da bi ti verjeli, sam.......... ...... Mick, pa sej ti si vatreni... kva cmizdišneptun ga daje...... ...hm, za vsak slučaj,....škorpije,....ne dirajte vatrenih ......zaenkrat....ne bomo dirali spljoh....nobenga...... Jaz nisem škorpijon, so mi pa rekle da me posvojijo če bom priden... Vodnar z Marsom v Scorpionu... ....glih študiram, kaj ti daje smisel za humor...... ..... true, sam kva bi se matralnadangelom se pa res ne da matrat se.......bemti ideale......tole nč škorpiji podobno.....bo prej 12 hiša..... ....... maš najbrž kakšne bolj "pomembne" kriterije tud ...... drgač pa "on the road again".....copy-paste prezračen..... s par urno zamudo...a vendar........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.