klarus 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 dans je en let, kar sem prišla na lnf Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 čestitke, klarus...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Jutrooooooo jst bi tud še spala al pa vsaj šla za ene 15 minutk na luft pa bomo že bo kmal ura cajt za domov it Matr, tele perfekt kombinacije so za popizdit ... že ugotavljala zase, sam...Pa jutro, radni narod perfekt kombinacije si sploh ne predstavljam, da bi se lotila kaj takega zase skup sestavljat mam tolk zbrlozgano vse ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 ok....thanks...zaenkrat še razmišljam ali naj bom shin ali hey lahko noč Kar ostani nadangel... Angelov je tu že precej, mora bit še kakšen "nad" da bo red delal... dans je en let, kar sem prišla na lnf Morgen, strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 jutro perešček....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Eno zaspano dobro jutro vsem škorpijam Pismo, dam bi šla,....lepo v toplo trenirko,...pa mal bi dremajoče ždela...... Amiska probi čaj, pa dvojni kofe....pa še kak redbul.....pismu, da zdržiš do popoldan..... Perešček...jutro ....aha, ne vem, če je ravno mars v scorpiji odgovoren za svojevrstno hudomušnost.....scorpi vzgoja mrbit? Mick prav en lep jutranji pozdrav,....počutje upam da v redu ....pa vsem ostalim lep dan mejte se Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Eno zaspano dobro jutro vsem škorpijam Pismo, dam bi šla,....lepo v toplo trenirko,...pa mal bi dremajoče ždela...... milost, prosim....pol pa ti s takimi...spila že dva čaja....kava bo čez dve uri.... ....(ma seej bom )Amiska probi čaj, pa dvojni kofe....pa še kak redbul.....pismu, da zdržiš do popoldan..... Perešček...jutro ....aha, ne vem, če je ravno mars v scorpiji odgovoren za svojevrstno hudomušnost.....scorpi vzgoja mrbit? ha ha..... Mick prav en lep jutranji pozdrav,....počutje upam da v redu ....pa vsem ostalim lep dan mejte se Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Mick prav en lep jutranji pozdrav,....počutje upam da v redu ...nisn luft, nisn luft.... Počutje......pondelk :xx!: ...o ritki ne duha ne sluha :xx!: ........kak se te naj počutm? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Počutje......pondelk :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Pismo, dam bi šla,....lepo v toplo trenirko,...pa mal bi dremajoče ždela...... hihi točn to zj jst počnem + čajček pijem morgen strupenjače & sateliti Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 x:o)x i)-->(silk x:o)x i @ 22. Jan 2007, 09:14) <{POST_SNAPBACK}>Eno zaspano dobro jutro vsem škorpijam Pismo, dam bi šla,....lepo v toplo trenirko,...pa mal bi dremajoče ždela...... Amiska probi čaj, pa dvojni kofe....pa še kak redbul.....pismu, da zdržiš do popoldan..... Perešček...jutro ....aha, ne vem, če je ravno mars v scorpiji odgovoren za svojevrstno hudomušnost.....scorpi vzgoja mrbit? Mick prav en lep jutranji pozdrav,....počutje upam da v redu ....pa vsem ostalim lep dan mejte se Bo bolj upiranje tej vzgoji... Še kar uspešno.... jutro perešček....... To bo, ja... Merjeno v kilah bi bilo perja za kar nekaj orlov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 ...ma ni problema, alef...... kavo popila....pa da vidim, če bo kej bolš...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 ...ma ni problema, alef...... kavo popila....pa da vidim, če bo kej bolš...... Če ne bo bolš, probaj nešto jače... Bolš tud potem verjetno ne bo, se ti bo pa j*** za vse... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 majčicu jim softwerašem.....upgrejdal mi softwere,...na, pa mi na LN postov ne odpira..... :xx!: Mihael....ne izzivej,...drugič pšššš, da lenariš ob takem vremenu,....k mi rabotamo....boš hit brez perutnic ostal....(ma, sej ti privoščimo) Alef,...orlovsko perje???!.......eeee ma nemoj luftni....pardon peresni,.....perje golobic,...ne pa orlic.. .... je lažje.... Mick,....pismu no,....dej porihti že to luftarsko zadnjo plat,....sej ni resna, da te tak v slabo voljo spravlja..... mater sem našpičena dons, .....menda obstaja neka tema za "kašljanje"....pa mi je doma ljubše.... uh, Klarus čestitke za obletnico Amiska,..pa vsi k rabte... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Bolš tud potem verjetno ne bo, se ti bo pa j*** za vse... ....to se mi bo itak...... ....... silki....softverašem> kavo bi rabla na infuzijo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Mihael....ne izzivej,...drugič pšššš, da lenariš ob takem vremenu,....k mi rabotamo....boš hit brez perutnic ostal.... počas bi blo fajn nekj za pod zob poiskat...se mi zdi...bom še mal premislu...u, sneg gre...posodo treba pomit...babo rabm...z neptunom u kuhinji masaža bi mi tut prov pršla...k se bl mal premikam...ja nč grem še mal poležat Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 UF....ŠKORPIJAM pa dogaja sneg gre kje pa pri nas še kar dež ampak v RL pa niste take čveke.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 ampak v RL pa niste take čveke.... da ne.... ..... ...ne bi rekla.....odvisno.....je pa res, da kr neki skoz pa tud ne ropotamo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 da ne.... ..... ...ne bi rekla.....odvisno.....je pa res, da kr neki skoz pa tud ne ropotamo...... kr neki ne vedno je z razlogom...a ta razlog je samo vam poznan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 kr neki ne vedno je z razlogom...a ta razlog je samo vam poznan audi...ne bodi tolk jezna na sco....pa ne tlači nas vse v isto vrečo.....če leti na koga od tle, obstaja tud os..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Mick,....pismu no,....dej porihti že to luftarsko zadnjo plat,....sej ni resna, da te tak v slabo voljo spravlja..... ....le zakaj se mi zdi, da me tota silki žeža? Dober, delno kapituliram, lohk tud daš med "fotke" eno svojo fotko, pa četud ne bo rite gor......To bi šlo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 lohk tud daš med "fotke" eno svojo fotko, pa četud ne bo rite gor kva ne ritke, ritko tut! Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 UF....ŠKORPIJAM pa dogaja sneg gre kje pa pri nas še kar dež ampak v RL pa niste take čveke.... sej pa nismo luft, da bi skoz neki ropotale Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 kva ne ritke, ritko tut! Jaz sn itak za ...sam mogoč treba bit mal bl taktn, pa ne takoj na rito navalt..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Jaz sn itak za a za tole http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e085.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.