Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Jutrooooooo :U: x:Xx

jst bi tud še spala :inocent: x:px al pa vsaj šla za ene 15 minutk na luft xcivx pa bomo že xDDx bo kmal ura cajt za domov it x8Dx

Matr, tele perfekt kombinacije so za popizdit xcivx ... že ugotavljala zase, sam...

Pa jutro, radni narod x^x :o|o:

perfekt kombinacije :inocent: si sploh ne predstavljam, da bi se lotila kaj takega zase skup sestavljat x:o)x mam tolk zbrlozgano vse :O: ... x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

ok....thanks...zaenkrat še razmišljam ali naj bom shin ali hey xnckrivx

lahko noč x:Xx

Kar ostani nadangel... x:Dx x:Dx :palec:

Angelov je tu že precej, mora bit še kakšen "nad" da bo red delal... x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x

dans je en let, kar sem prišla na lnf :inocent: :vio:

x:Dx x:Xx :flower: xmusicx xcheersx :hapyb: :frog:

Morgen, strupki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Eno zaspano dobro jutro vsem škorpijam :U:

Pismo, dam bi šla,....lepo v toplo trenirko,...pa mal bi dremajoče ždela...... xcivx

Amiska probi čaj, pa dvojni kofe....pa še kak redbul.....pismu, da zdržiš do popoldan..... xwizardx

Perešček...jutro x:)x ....aha, ne vem, če je ravno mars v scorpiji odgovoren za svojevrstno hudomušnost.....scorpi vzgoja mrbit? x;)x

Mick prav en lep jutranji pozdrav,....počutje upam da v redu xDDx

....pa vsem ostalim lep dan x:)x

mejte se xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pismo, dam bi šla,....lepo v toplo trenirko,...pa mal bi dremajoče ždela...... xcivx

milost, prosim....pol pa ti s takimi...spila že dva čaja....kava bo čez dve uri.... :cry: :huh: ....(ma seej bom x;)x )

Amiska probi čaj, pa dvojni kofe....pa še kak redbul.....pismu, da zdržiš do popoldan..... xwizardx

Perešček...jutro x:)x ....aha, ne vem, če je ravno mars v scorpiji odgovoren za svojevrstno hudomušnost.....scorpi vzgoja mrbit? x;)x

ha ha..... x:Dx

mejte se xsrcx

:palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:eek: x:)x ...nisn luft, nisn luft....:onfire: x:o)x

Počutje......pondelk :xx!: ...o ritki ne duha ne sluha :xx!: ........kak se te naj počutm? :o|o: :inocent: x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hihi točn to zj jst počnem + čajček pijem x^x

morgen strupenjače & sateliti :palec: xzobkox

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

x^x x:o)x i)-->

(silk x^x x:o)x i @ 22. Jan 2007, 09:14) <{POST_SNAPBACK}>

mejte se xsrcx

Bo bolj upiranje tej vzgoji... x:Dx x^x

Še kar uspešno....

jutro perešček....... xDDx

To bo, ja... x:Dx :vragec:

Merjeno v kilah bi bilo perja za kar nekaj orlov... x:Dx x:Dx x:px :vragec: x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx x:Dx ...ma ni problema, alef...... x;)x :palec:

kavo popila....pa da vidim, če bo kej bolš......

x:Dx x:Xx xsrcx

Če ne bo bolš, probaj nešto jače... x:px x:px :onfire:

Bolš tud potem verjetno ne bo, se ti bo pa j*** za vse... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x

:vragec: :vragec: majčicu jim softwerašem.....upgrejdal mi softwere,...na, pa mi na LN postov ne odpira..... :xx!: :vragec:

Mihael....ne izzivej,...drugič pšššš, da lenariš ob takem vremenu,....k mi rabotamo....boš hit brez perutnic ostal....(ma, sej ti privoščimo)

Alef,...orlovsko perje???!.......eeee ma nemoj luftni....pardon peresni,.....perje golobic,...ne pa orlic.. xcivx .... je lažje....x^x xDDx

Mick,....pismu no,....dej porihti že to luftarsko zadnjo plat,....sej ni resna, da te tak v slabo voljo spravlja..... x^x xDDx

mater sem našpičena dons, :vragec: .....menda obstaja neka tema za "kašljanje"....pa mi je doma ljubše.... xcivx

uh, Klarus čestitke za obletnico x;)x

Amiska,..pa vsi k rabte... :detelca:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Bolš tud potem verjetno ne bo, se ti bo pa j*** za vse... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x

....to se mi bo itak...... :vragec: :vragec: :vragec: ....... x:Dx x;)x

silki....softverašem> :blackeye:

kavo bi rabla na infuzijo.......

Mihael....ne izzivej,...drugič pšššš, da lenariš ob takem vremenu,....k mi rabotamo....boš hit brez perutnic ostal....

:mex: počas bi blo fajn nekj za pod zob poiskat...se mi zdi...bom še mal premislu...u, sneg gre...posodo treba pomit...babo rabm...z neptunom u kuhinji x^x masaža bi mi tut prov pršla...k se bl mal premikam...ja nč grem še mal poležat x:Dx

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

ampak v RL pa niste take čveke.... x:Ix

da ne.... :eek: ..... :o|o: ...ne bi rekla.....odvisno.....je pa res, da kr neki skoz pa tud ne ropotamo...... x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx kr neki ne x:)x vedno je z razlogom...a ta razlog je samo vam poznan :vragec: x:Ix

audi...ne bodi tolk jezna na sco....pa ne tlači nas vse v isto vrečo.....če leti na koga od tle, obstaja tud os..... x;)x

Mick,....pismu no,....dej porihti že to luftarsko zadnjo plat,....sej ni resna, da te tak v slabo voljo spravlja..... x^x xDDx

:eek: :wacko: :angry: ....le zakaj se mi zdi, da me tota silki žeža? :inocent: Dober, delno kapituliram, lohk tud daš med "fotke" eno svojo fotko, pa četud ne bo rite gor......To bi šlo? :inocent: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

UF....ŠKORPIJAM pa dogaja x:Dx

sneg gre x:)x x:px kje pa x:Dx pri nas še kar dež :vragec:

ampak v RL pa niste take čveke.... x:Ix

sej pa nismo luft, da bi skoz neki ropotale x:o)x x:Dx x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...