Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jutro :zz:

....pismu, Klara,....sem mislila, da je passe tole,....a še vedno rabiš inštrukcije glede vodnarjev? xcivx

ma sej ne verm kaj je.....sam gede na to kak se je včeri obnašal.....je lahka sam to ač pa kaka riba x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

....pismu, Klara,....sem mislila, da je passe tole,....a še vedno rabiš inštrukcije glede vodnarjev? xcivx

jutro :zz:

ma sej ne verm kaj je.....sam gede na to kak se je včeri obnašal.....je lahka sam to ač pa kaka riba x:o)x x:Dx

:eek: xrolleyesx :vragec: x:Dx

Ne ti zdaj vodnarje pa ribe skup tlačit... x!x :vragec:

To ti je čisto drug svet... x:Dx

Ribe... xrolleyesx x:o)x

Morgen... x:Xx xsrcx x:Dx

x:Dx mi je všeč tvoj smisu za humor :palec:

Men tud... x^x x:px x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:eek: xrolleyesx :vragec: x:Dx

Ne ti zdaj vodnarje pa ribe skup tlačit... x!x :vragec:

To ti je čisto drug svet... x:Dx

Ribe... xrolleyesx x:o)x

al je zmuzljiv kot riba..al pa nedosegljiv kot vodnar xrolleyesx x:Dx

kak sem pa danes povožena..to ni res :o|o: :xx!:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ma ne po sebi vozit.....raj po cesti..... x:o)x x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

:eek: x:Dx

Vodnar JE dosegljiv... x:Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Zadnje čase te pogrešamo v zverinjaku x:Xx xsrcx

x:Dx x:Xx xsrcx

Pridem kmalu... x:Xx

nikoli ne reci nikoli, ker se zna zgodit, da me v šibkem momentu še luft zmede xrolleyesx :xx!: x;)x x:Dx

Ha, ha mene je tudi luft včas znal zarolat. To pa zna bit dost bedna scena. x:Dx

ne ne, jst hiško šele kupujem x^x

V Bahiji mogoče? x:px

hvala :vio: sem si pa sama kriva, ker sma s prijatlco eno flašo vina spile :inocent: x:Dx zdej pa mam x:o)x

pa spat tud nisem mogla xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Se mi pa kar malo smiliš. xrolleyesx x;)x

To zna biti zoprno. V nedeljo sem bila jaz taka k čigumi na smučanju, sem pa še samo dve uri spala, kar je pa zame isto kot nič. :xx!: Sem bila adijo. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

jutro xcivx

V Bahiji mogoče? x:px

a ne, gor je vseen mal prevroč. sem najdu en lušten otoček, Santa Catarino :2src:

x:)x ojla Mihael, ti si ko oni nadangel Mihael v Boccacciu

drugi breg se zmeraj bolj sveti, kot tisti na katerem si....moj stric k je tud takle šel mal ven pogledat, nikoli več ni nazaj pršu....

pa ga potlej na stare dni vprašam, pa prav , ej mala, ti povem, hudič je k ti cel življenje tuja vrata v hrbet butajo....

iz lastne prakse ti pa povem, da je fajn mal po svet it pogledat, ampak sam zato, da vidiš kako ti je tu lepo, ker svet ničesar ne reši , vse neseš s seboj...

tak da čim manj tovora s seboj :palec:

itak pa bl mal vem, sam to kar so mi strici povedali x;)x x:Dx

hvala za nasvet....ki ga ne rabim :P

tvoj stric verjetn ni moj natalni dvojček, da bi zanj veljalo isto kot zame x;)x poleg tega pa verjetn ni šu na Santa Catarino x:px

ljudje zlo hitr posplošimo, da smo vsi enaki...pol pa nasveti dežujejo...tc, tc

pa ne grem ničesar reševat tja x:Dx pred ničemer ne bežim...itd :) oh...dejte mi mir x:Dx

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

x;)x jajajaj sej ni bil nasvet, sam modrovanje po preveč popitih kozarčkih x8Dx x:o)x

pol se človeku čuda modrih misli odpre...so me včer z oštarije ven metali, pol sn pa še tle mal smetila x;)x

itak pojma nimam kak se počuti dvojček :fool: :madpro:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...jh,...poznamo tud take,....vodnar/asc riba.....verjamem, da si povožena,....pa še neki časa boš,....veljajo posebna pravila za vožnjo v križišču,....vaja dela mojstra,...sčasoma boš dojela, da je treba v krožnem prometu znak za enosmerni promet ignorirat.....še bolje pa je vožnja v kontra smeri......čelno,...brez skrbi,....bo pravočasno odvil.... x;)x xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

:eek: x:Dx

Vodnar JE dosegljiv... x:Dx x:Dx

no viš,....že prvi vodnarjev nasvet......in drži.....včasih so še preveč dosegljivi... x^x xDDx

aja, pa doooobro jutro, pa lep dan vsem xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x;)x jajajaj sej ni bil nasvet, sam modrovanje po preveč popitih kozarčkih x8Dx x:o)x

pol se človeku čuda modrih misli odpre...so me včer z oštarije ven metali, pol sn pa še tle mal smetila x;)x

x:Dx x^x včer je bil zgleda dan za popivat

no viš,....že prvi vodnarjev nasvet......in drži.....včasih so še preveč dosegljivi... x^x xDDx

k se vodnar nekj odloč....se odloč x:Dx xrolleyesx

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

.....še bolje pa je vožnja v kontra smeri......čelno,...brez skrbi,....bo pravočasno odvil.... x;)x xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx ............

k se vodnar nekj odloč....se odloč x:Dx xrolleyesx

pišuka...a se znajo odločat al kaj...... :O: ...perešček, tis najbrž izjema..... :vragec: x:Dx x;)x

večer.........jebelacesta, če bobni niso zakon, pol tud nč ne rečem...... :2src: x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

večer.........jebelacesta, če bobni niso zakon, pol tud nč ne rečem...... :2src: x:px

soooo,...pa yoga tud......aj, dober večer xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...