klarus 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jutro ....pismu, Klara,....sem mislila, da je passe tole,....a še vedno rabiš inštrukcije glede vodnarjev? ma sej ne verm kaj je.....sam gede na to kak se je včeri obnašal.....je lahka sam to ač pa kaka riba Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ....pismu, Klara,....sem mislila, da je passe tole,....a še vedno rabiš inštrukcije glede vodnarjev? jutro ma sej ne verm kaj je.....sam gede na to kak se je včeri obnašal.....je lahka sam to ač pa kaka riba Ne ti zdaj vodnarje pa ribe skup tlačit... x!x To ti je čisto drug svet... Ribe... Morgen... mi je všeč tvoj smisu za humor Men tud... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jutro strupki &co....... vsi v formi....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Ne ti zdaj vodnarje pa ribe skup tlačit... x!x To ti je čisto drug svet... Ribe... al je zmuzljiv kot riba..al pa nedosegljiv kot vodnar kak sem pa danes povožena..to ni res :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 kak sem pa danes povožena..to ni res :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 hvala sem si pa sama kriva, ker sma s prijatlco eno flašo vina spile zdej pa mam pa spat tud nisem mogla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 kak sem pa danes povožena..to ni res :xx!:ma ne po sebi vozit.....raj po cesti..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ma ne po sebi vozit.....raj po cesti..... mene je včeri vino povozlo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ...ko pa nimaš nobene mere...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 hvala sem si pa sama kriva, ker sma s prijatlco eno flašo vina spile :OO!: A pjanka si ratala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ma ne po sebi vozit.....raj po cesti..... al je zmuzljiv kot riba..al pa nedosegljiv kot vodnar kak sem pa danes povožena..to ni res :xx!: Vodnar JE dosegljiv... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Vodnar JE dosegljiv... Zadnje čase te pogrešamo v zverinjaku Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Zadnje čase te pogrešamo v zverinjaku Pridem kmalu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 nikoli ne reci nikoli, ker se zna zgodit, da me v šibkem momentu še luft zmede :xx!: Ha, ha mene je tudi luft včas znal zarolat. To pa zna bit dost bedna scena. ne ne, jst hiško šele kupujem V Bahiji mogoče? hvala sem si pa sama kriva, ker sma s prijatlco eno flašo vina spile zdej pa mam pa spat tud nisem mogla Se mi pa kar malo smiliš. To zna biti zoprno. V nedeljo sem bila jaz taka k čigumi na smučanju, sem pa še samo dve uri spala, kar je pa zame isto kot nič. :xx!: Sem bila adijo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jutro V Bahiji mogoče? a ne, gor je vseen mal prevroč. sem najdu en lušten otoček, Santa Catarino ojla Mihael, ti si ko oni nadangel Mihael v Boccacciudrugi breg se zmeraj bolj sveti, kot tisti na katerem si....moj stric k je tud takle šel mal ven pogledat, nikoli več ni nazaj pršu....pa ga potlej na stare dni vprašam, pa prav , ej mala, ti povem, hudič je k ti cel življenje tuja vrata v hrbet butajo....iz lastne prakse ti pa povem, da je fajn mal po svet it pogledat, ampak sam zato, da vidiš kako ti je tu lepo, ker svet ničesar ne reši , vse neseš s seboj... tak da čim manj tovora s seboj itak pa bl mal vem, sam to kar so mi strici povedali hvala za nasvet....ki ga ne rabim tvoj stric verjetn ni moj natalni dvojček, da bi zanj veljalo isto kot zame poleg tega pa verjetn ni šu na Santa Catarino ljudje zlo hitr posplošimo, da smo vsi enaki...pol pa nasveti dežujejo...tc, tc pa ne grem ničesar reševat tja pred ničemer ne bežim...itd oh...dejte mi mir Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jajajaj sej ni bil nasvet, sam modrovanje po preveč popitih kozarčkih pol se človeku čuda modrih misli odpre...so me včer z oštarije ven metali, pol sn pa še tle mal smetila itak pojma nimam kak se počuti dvojček Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 al je zmuzljiv kot riba..al pa nedosegljiv kot vodnar kak sem pa danes povožena..to ni res :xx!: ...jh,...poznamo tud take,....vodnar/asc riba.....verjamem, da si povožena,....pa še neki časa boš,....veljajo posebna pravila za vožnjo v križišču,....vaja dela mojstra,...sčasoma boš dojela, da je treba v krožnem prometu znak za enosmerni promet ignorirat.....še bolje pa je vožnja v kontra smeri......čelno,...brez skrbi,....bo pravočasno odvil.... Vodnar JE dosegljiv... no viš,....že prvi vodnarjev nasvet......in drži.....včasih so še preveč dosegljivi... aja, pa doooobro jutro, pa lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jajajaj sej ni bil nasvet, sam modrovanje po preveč popitih kozarčkih pol se človeku čuda modrih misli odpre...so me včer z oštarije ven metali, pol sn pa še tle mal smetila včer je bil zgleda dan za popivat no viš,....že prvi vodnarjev nasvet......in drži.....včasih so še preveč dosegljivi... k se vodnar nekj odloč....se odloč Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 daaan vsem kako živahno je v našem gnezdu suuupeeerJeti!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 jeti kak so mi fajn skrivalnice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 za vse ki vas imam rada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 .....še bolje pa je vožnja v kontra smeri......čelno,...brez skrbi,....bo pravočasno odvil.... no viš,....že prvi vodnarjev nasvet......in drži.....včasih so še preveč dosegljivi... ............ k se vodnar nekj odloč....se odloč pišuka...a se znajo odločat al kaj...... ...perešček, tis najbrž izjema..... večer.........jebelacesta, če bobni niso zakon, pol tud nč ne rečem...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 bejbe....sami dobri komadi...... dete, si kul? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 odlično..... ...thx..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 večer.........jebelacesta, če bobni niso zakon, pol tud nč ne rečem...... soooo,...pa yoga tud......aj, dober večer Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.