Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 js sem po bobnih zmer fajn....muska je fajn zadeva....tako al drugače....razen v primeru, da si zašopaš kakšno "žilorez" varianto....kot pravi cosma...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ne smem ane toplo priporočam, da si kje posnameš "hej brigade"....in raj to poslušaš....sej se mogoče bedasto sliši.....sam zadeva ma ful optimizma in koračnice zažigajo v plus v takih stanjih....al pa vsaj kaj s podobnim efektom......ostalo pa na off za nekaj časa..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 soooo,...pa yoga tud......aj, dober večer ooooooooo....večer........sam da je zakon, pa (skor) karkoli že........ ... grem na tubo po hej brigade... sam mi toooooooooooooooook paše žilorez ... puntonovka, kaj čem ... telefon me matra :xx!:odj* telefon......... ..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 odj* telefon......... ..... ..... tako je,...***ebi telefon.....mater kr izklop ga.... auč,....mater kaj dogaja,....sam po kos kruha sem letela....na,...vse živo že... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 kaj se ti pa s kosom kruha dogaja...... ..... krize....še dobro, da minejo..... pa dobra terapija je tud spanje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 al pa glih kej kontra...plesniv kruh al pa kej tazga...... bejbe, grem js čmurit.......nočko..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 nočko aha, ja ....manjša kriza,...ok,....so se mi prvi grižljaji čist zataknl k sem začela brat..... ok...ma softi prav,....spanje...pa kej v roke za odmislit....pa ne špirrrit....al pa kej podobnega... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ............pišuka...a se znajo odločat al kaj...... ...perešček, tis najbrž izjema..... večer.........jebelacesta, če bobni niso zakon, pol tud nč ne rečem...... A to name leti? Pa... Odvisno za kaj se gre... Ali je zame zanimivo ali je za druge... toplo priporočam, da si kje posnameš "hej brigade"....in raj to poslušaš....sej se mogoče bedasto sliši.....sam zadeva ma ful optimizma in koračnice zažigajo v plus v takih stanjih....al pa vsaj kaj s podobnim efektom......ostalo pa na off za nekaj časa..... Pustite brigade naj odhitijo... Po moje v... :xx!: trenutkih...Johny Cash - Ring of Fire... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Johny Cash - Ring of Fire... ta je tud za zjutraj se zbudit ok......sam ob njej me kdaj zasrbijo prstki..... jutrooooooo strupki&co......... po snegu vozila danes....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r040.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Morgen strupki... Pri nas tud sneg... Ni ne vem kaj, za dva-tri prste... Več ga tud ni treba... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Pri nas tud sneg... Ni ne vem kaj, za dva-tri prste... Več ga tud ni treba... Pri nas ga je pa 30 cm JoJ kok sem dobre volje dons Lep snežni pozdrav Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 bbbrrr...daaan ni pol metra snega ...pa jou tube ne dela ...bemo...sedaj pa nimam izgovora za lenarjenje Pa izmisli si ga... Pri nas ga je pa 30 cm JoJ kok sem dobre volje dons Lep snežni pozdrav Super... Ker je pri vas, ne pri nas... Johny Cash - Ring of Fire... ta je tud za zjutraj se zbudit ok......sam ob njej me kdaj zasrbijo prstki..... Koliko je pa tale že stara? Se jo spomnim že od.... Ampak je pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Super... Ker je pri vas, ne pri nas... jst tud raj vidim, da je pri nas Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 jst tud raj vidim, da je pri nas Kako se midva dobro razumeva... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 jutro,....in lep dan vsem ja sej, snega glih za vzorec.......oblekla sem se pa k za na severni tečaj...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 brjutr pišuka...a se znajo odločat al kaj...... nezavedno se zna, zavedno pa ne Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 brjutr nezavedno se zna, zavedno pa ne Ma pojma ti nimaš o vodnarjih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ma pojma ti nimaš o vodnarjih... ma sm doktoriral na vodnarjih mi tmle zravn en še miži v postl Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ma sm doktoriral na vodnarjih mi tmle zravn en še miži v postl .......he, he,....a ti tud uspel pridobit tovrstno licenco.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ma sm doktoriral na vodnarjih mi tmle zravn en še miži v postl iiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ma sm doktoriral na vodnarjih mi tmle zravn en še miži v postl Se mi zdi da je le oni(ali je ona...) doktoriral na tebi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Se mi zdi da je le oni(ali je ona...) doktoriral na tebi... a ne, ni ji kej dost jasn Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 a ne, ni ji kej dost jasn Ampak ti imaš sigurno kaj vodnarskega pri sebi, ko si tako brihten... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.