Mihael 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ampak ti imaš sigurno kaj vodnarskega pri sebi, ko si tako brihten... ne, ne, niti ne..... sej vodnarji ste čist ql med šestimi najljubšimi znamenji Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ampak ti imaš sigurno kaj vodnarskega pri sebi, ko si tako brihten... kje pa piše, da morš met kaj vodnarskega v seb..da si brihtn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 kje pa piše, da morš met kaj vodnarskega v seb..da si brihtn Ni nujno... Ampak če imaš, potem si SIGURNO brihten... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ni nujno... Ampak če imaš, potem si SIGURNO brihten... oh, kako je moja luna zdej zadovoljna Še škorpije lepo pozdravim , mal okoli skačem , pa naklepate 100 strani Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 jp... moj vodnarček je nekje pri 8 letih izjavil "da je že po naravi brihten"... jasno...če ima mamo škorpijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 jp... moj vodnarček je nekje pri 8 letih izjavil "da je že po naravi brihten"... jasno...če ima mamo škorpijo Saj jo imam jaz tudi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 .......he, he,....a ti tud uspel pridobit tovrstno licenco.... vse kaže....čudno tole....... ..... ... pa ne me klicat k sem asocialna in to mi paše dobr dobr...pol pa ne...... .....sam da ti ne bo žal.....mame pa to..... "da je že po naravi brihten"... jasno...če ima mamo škorpijo ....... Saj jo imam jaz tudi... a zdej jo pa priznaš....zadnjič si jo pa skor zanikal......cankarjanstvo.... ..... danes je v službi gužva....pa telefoni so zelo živahni....in sam na opazovanju..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 vse kaže....čudno tole....... ..... dobr dobr...pol pa ne...... .....sam da ti ne bo žal.....mame pa to..... ....... a zdej jo pa priznaš....zadnjič si jo pa skor zanikal......cankarjanstvo.... ..... danes je v službi gužva....pa telefoni so zelo živahni....in sam na opazovanju..... Nič nisem zanikal! Saj sem že enkrat prej napisal da je moja mama škorpija... Sem pa napisal da njena sco vzgoja ni bila najbolj uspešna... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Jutro, radni narod xrosexJutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ooooo bejbike jutroooooooo........ ....pa vsem strupkom&co tudi........heh, pa je spet petek........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 jutro.....končno je petek...čist sem hin :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 a še zmer....?...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 zraven še prištej pms..pa je cela zbrka....komi čakam, da se naspim..... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 če boš čez vikend fraj, ti bo mogoče uspelo....... ...... mene pa napadla potreba po zimski hibernaciji....vsako leto ista pašta.....me prime enkrat med novembrom in februarjem......če ne misli tale zima predolgo trajat, me bo mogoče hitro minilo..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 mah sej bo..... tale zime ne bo dolg trajala..upam vsaj..nej vsa tolk, da pobije mrčes, da se zemlja odpočije in potem nej bo pomlad Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 da vas še jst pozdravim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 da vas še jst pozdravim xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 da vas še jst pozdravim o ksenč...... ....lepo, da prideš sem....pa koristno tudi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 le zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 le zakaj ....da se nalezeš mal naše "nomogočosti"....... jeti....dobrojutro..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ....da se nalezeš mal naše "nomogočosti"....... jeti....dobrojutro..... aha... in kako nomogočost izgleda? Jeti kukuKlarus upam, da razpoloženje še vedno ostaja na istem nivoju kot je bilo pred dnevi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 primerne doze zlobe, rušilnih nagonov, samoobrambe....in vsega, kar se še pripisuje sco, začiniš z ustrezno količino strupa in previdno zmešaš pri nizkih temperaturah......doziranje je 3x na dan eno kapljico iz tamale kapalke....... baje obstaja cepivo.....sam menda ni pol tako efektivno...... obnese se tud aktivacija plutona v natalcu..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 a se da doza povečat? pa tole bi mi moral nekdo drug pripravit - Pluton se pa itak počassssi sončku v 4 približuje tko da....pa itak je imel veliko dela v strelčku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 primerne doze zlobe, rušilnih nagonov, samoobrambe....in vsega, kar se še pripisuje sco, začiniš z ustrezno količino strupa in previdno zmešaš pri nizkih temperaturah......doziranje je 3x na dan eno kapljico iz tamale kapalke....... baje obstaja cepivo.....sam menda ni pol tako efektivno...... obnese se tud aktivacija plutona v natalcu..... .... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Jutro in daaan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.