Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Pluton se pa itak počassssi sončku v 4 približuje tko da....pa itak je imel veliko dela v strelčku ;)
js tud komi čakam, da se mi spoka iz 1. bajte ven x^x

Jutro in daaan xsrcx

dan :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

peršček kaj se čudiš....pa tak kjutkan receptek...... :inocent: ..... :vragec: x:Dx x;)x

ma dajte no.....ko bo plutonanadomestilo kaj drugega, boste šele vidle, kolk vam je blo s plutijem fajn......obstajajo mučo hujše kombinacije.........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

obnese se tud aktivacija plutona v natalcu..... xcivx .... x:Dx

aha,..... xDDx

js tud komi čakam, da se mi spoka iz 1. bajte ven x^x

dan :vio:

ojla, dan x:)x

no men je prvo že kdaj povozu,....in s tem večino natalnih planetov.....lušten x;)x x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

men je pofuru vse razn lune, jupitra in saturna....za luni pa saturna nisem glih ziher, da jih bo sploh kdaj, ker sta v 8. in 9. bajti x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

ja no,...v tem lifu ti jih bo težko ujel.... xDDx

...men saturna bo še.....mrbit še kirona,....sam bom takrat itak že tok senilna......da tud če ne..... x^x xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ja no,...v tem lifu ti jih bo težko ujel.... xDDx

...men saturna bo še.....mrbit še kirona,....sam bom takrat itak že tok senilna......da tud če ne..... x^x xDDx

Ja, enkrat boš tudi ti... :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Tam pri... x:Dx ...120-130 letih... x:px x:Dx x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ja saj rs....to je to......povozu je že plejado v 3 in 4h.....pa marsa v strelcu tudi.....kirona bo najbrž tud še......sej sem rekla, da do 90ega ne bo miru......pol pa še saturn mal pred smrtjo......

27 53'40"27 strelec x;)x

ja saj rs....to je to......povozu je že plejado v 3 in 4h.....pa marsa v strelcu tudi.....kirona bo najbrž tud še......sej sem rekla, da do 90ega ne bo miru......pol pa še saturn mal pred smrtjo......

čez ene 40 let mi bo pofural jupitra.....kirona pa ne bom dočakala x:o)x

al pa tud..glede, da saturn v 8 bajti napoveduje dolgo življenje x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

ah....nisem prav povedala....najprej bo povozu j vozel.....pol saturna in pol kirona.....do ostalih sebo pa težko pritrogal....razen če živim 200 let....... xDDx

ah....nisem prav povedala....najprej bo povozu j vozel.....pol saturna in pol kirona.....do ostalih sebo pa težko pritrogal....razen če živim 200 let....... xDDx

:wOOt: ...a si mogla oment J vozu,....jh, sem mislila kolk bom imela mir, k imam 3. bajto prazno,.....pa se bo po luftu fijaku,...na, pa ima J vozu not,.....ma, kr nej ga povoz,...pa inponira nej S vozlu v 9 bajti (hih, višja znanja, filozofija),.....me zanima kdo bo koga učil......glede komunikacije sem pa itak že po natalcu na kratk narjena,...tko, da tud tle nima kej praskat,.....razen če ne bom ratala mutava...... x^x x;)x

Ja, enkrat boš tudi ti... :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Tam pri... x:Dx ...120-130 letih... x:px x:Dx x:Dx :vragec:

.... :lol: :lol: :palec:

Mars, Lilith, Venera, Neptun, Merkur, IC - tretja bajta nekak samo Mars na koncu Sco, vse ostalo v Strelcu... se je rpav lepo zabaval... no sedaj pa prihaja v 4 hišo prav lepo počasi, kjer ga čakata Sonce, Jupiter in T.N. sej v enem znamenju je kr neki časa ane? ker potem pa že planetu na tej strani karte zmanjka x:Dx naslednji je šele Kiron v Ovnu ;)

:wOOt: ...a si mogla oment J vozu,....jh, sem mislila kolk bom imela mir, k imam 3. bajto prazno,.....pa se bo po luftu fijaku,...na, pa ima J vozu not,.....ma, kr nej ga povoz,...pa inponira nej S vozlu v 9 bajti (hih, višja znanja, filozofija),.....me zanima kdo bo koga učil......glede komunikacije sem pa itak že po natalcu na kratk narjena,...tko, da tud tle nima kej praskat,.....razen če ne bom ratala mutava...... x^x x;)x

.... :lol: :lol: :palec:

:lol: :lol: :lol:

mene pa bolj tranzit kirona, wounded healerja skrbi... >_>

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

:wOOt: ...a si mogla oment J vozu,....

ja...to bo od žlehtnobe....(moje)...... :vragec: ..... x:Xx x;)x ....ma daj, boš prej ti njega kot on tebe...pluti prot tebi nima šans, spljoh..... xDDx :palec:

samo Mars na koncu Sco,

in ona pravi SAMO..... :O: :wOOt: :huk: :sniky: ...tumač :att:

pa glih v sco. ma ne pravim zastonj, da dobimo natalca, ki nam najbolj koristi!....sam da se naučimo ga uporabljat!....evo, aktiviraj marsa v sco.....če mene vprašaš, je mars itak najbolj simpl za aktivirat (le zakaj....vsakršna podobnost s 3d je zgolj slučajna)...... :vragec: x:Dx x;)x

mene pa bolj tranzit kirona, wounded healerja skrbi... >_>

hm....a je že kdo opazu efekte kironovih tranzitov....?....firbčna kakšni so.....

in zakaj te skrbi....?

hm....a je že kdo opazu efekte kironovih tranzitov....?....firbčna kakšni so.....

in zakaj te skrbi....?

meni je čisto pretresel 6. hišo. končni rezultat: hiša ozdravljena :palec: ampak je blo pa na hard :xx!: skrbi me, da ne bo kaj podobnega še s 5. hišo x;)x vsaj kar se tresenja in premetavanja tiče... x:Dx aja sej res, brez tega itak ne bo šlo :vragec: x:Dx

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

pa daj....ne boš menda rekel, da ti je ljubše neptunovsko guncanje....pa kakšen sco si..... :eek: :O: ...aja...maš polno 12 hišo...sori....skor pozabla.... :inocent: x:Dx x;)x ....

a kiron je po pristopu bolj plutonu podoben pol....?.... :irs:

x:Dx s plutonom sva čist prijatelja :) sva usklajena. kiron se mi za razliko od plutona zdi tak, da samo stopnjuje, ne rešuje sprot...in potem na koncu zada katarzični udarec :vragec:

kiron je ranjeni zdravilec, ki ves čas uspešno zdravi druge, sebe pa ne more zares ozdravit...

kiron je ranjeni zdravilec, ki ves čas uspešno zdravi druge, sebe pa ne more zares ozdravit...

to teoretično vem.....sam nisem vedla, kako v praksi deluje....thx x:)x

to rej je to v slogu, da ti do konca ni nič jasno.....

ja...to bo od žlehtnobe....(moje)...... :vragec: ..... x:Xx x;)x ....ma daj, boš prej ti njega kot on tebe...pluti prot tebi nima šans, spljoh..... xDDx :palec:

in ona pravi SAMO..... :O: :wOOt: :huk: :sniky: ...tumač :att:

pa glih v sco. ma ne pravim zastonj, da dobimo natalca, ki nam najbolj koristi!....sam da se naučimo ga uporabljat!....evo, aktiviraj marsa v sco.....če mene vprašaš, je mars itak najbolj simpl za aktivirat (le zakaj....vsakršna podobnost s 3d je zgolj slučajna)...... :vragec: x:Dx x;)x

in zakaj te skrbi....?

samo on ni v Strelcu x:Dx haha da ne boš mislila da nima nobenega aspekta neugodnega... ;)

ok, a mi lahko en po kmečko pvoe kako ga aktiviraš... ker sem očitno za luno ;)

Kiron - Ja jst ko je prišel na natalno Venero - sej ne vem a je rano sam odprl ;) zanimivo je bilo tudi ko je prešel Jupiter ter T.N v Kozorogu - 4 hiša - no comment - ti boš že vedela o čem govorim ;)

pa misliš, da se ga da sam v strelcu aktivirat....japajade......tvoj v sco je glih idealen zate zdaj.... :palec: ....aktivirat....ne znam opisat kako....sam nardiš.....pa sej ti to itak znaš....odloči se pa začuti.....

no, tole s kironom se mi počas svita......sam če si prav razlagam, pol v svojem potovanju povsod odpira rane take in drugačne sorte....ne glede na to, kje se nahaja v natalcu.....?......

haha od vse druščine ki sem jo naštela on ni v strelcu ;) pojma nimam kako, mah bom že stuhtala neki ;)

hm mogoče pa ne odpira rane ampak zdravi oz. da možnost da se zdravijo rane iz preteklosti (samodelamsedavem)

mimogrede ga imam v Natalcu v 7.bajti ki med drugim tvori kvadrat z T.nude pa še kakšen aspekt je ... jou jou žur ;)

haha od vse druščine ki sem jo naštela on ni v strelcu ;) pojma nimam kako, mah bom že stuhtala neki ;)

hm mogoče pa ne odpira rane ampak zdravi oz. da možnost da se zdravijo rane iz preteklosti (samodelamsedavem)

mimogrede ga imam v Natalcu v 7.bajti ki med drugim tvori kvadrat z T.nude pa še kakšen aspekt je ... jou jou žur ;)

ja, pa še v strelcu da bi ga mela....to pa ne....ga prav moraš v sco.....ma kaj vem, sej aktivacija je čist simpl....sam k ne znam opisat.....

aha....kirončka tud ti v 7h....jah, kaj čmo....sej se prežvi.... :o|o: x:Dx x;)x ...moj je zapovrh v ribah....bluzbrothers sistem.... :xx!:

en pofočk v gnezdu..dans sem pa prav :bomb: :sniky: volje

odlično....... :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...