Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 če vas kdaj napade depresija, razočaranje nad sabo in podobne bedarije.....sam kakšen rugljev člank preberte.....se takoj vsak sam seb zdi čist normalen..... zlobica.press..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ja, pa še v strelcu da bi ga mela....to pa ne....ga prav moraš v sco.....ma kaj vem, sej aktivacija je čist simpl....sam k ne znam opisat..... aha....kirončka tud ti v 7h....jah, kaj čmo....sej se prežvi.... ...moj je zapovrh v ribah....bluzbrothers sistem.... :xx!: odlično....... takoj menjam moj kiron v 4. oz 5. v ovnu spet ene zadeve pri seb pucam...matr sovražim to :xx!: če vas kdaj napade depresija, razočaranje nad sabo in podobne bedarije.....sam kakšen rugljev člank preberte.....se takoj vsak sam seb zdi čist normalen..... zlobica.press..... http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ma daj...sej ni zmer slabo.....zraven tega je vredno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 če vas kdaj napade depresija, razočaranje nad sabo in podobne bedarije.....sam kakšen rugljev člank preberte.....se takoj vsak sam seb zdi čist normalen..... zlobica.press..... zlobica, v tem pogovoru sem se pa jst sama seb zdela čist normalna za razliko od une strani... ti povem na os... grem v lekarno če že imajo tiste čudežne tablete za mene (moj zdravnik ima neki šokantega za mojo kri - lekarna ne premore ) pa mal grem v trgovino ne bom nič težkega nosila (dobim obisk pa rabim vinčka ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ma daj...sej ni zmer slabo.....zraven tega je vredno..... sej vem, da je vredno..trnutno sem pač čist yesssssss jutr grem v vipavo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Rugelj ja,..... ...ma dejte bejbe jamrat na kirona,....res je "rana",....ali drugače lahko tudi šibka točka.... .....pa jo je fajn poznat .....jest ga imam tud v ribah......mi dela opozicijo z plutonom in uranom,....pa še kvadrat z marsom....... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 jst nič ne jamram, jst samo prijazno posredujem odg. na vprašanje očitno bom treba nov recept dobit, teh zdravil ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 zlobica, v tem pogovoru sem se pa jst sama seb zdela čist normalna za razliko od une strani... ti povem na os... grem v lekarno če že imajo tiste čudežne tablete za mene (moj zdravnik ima neki šokantega za mojo kri - lekarna ne premore ) pa mal grem v trgovino ne bom nič težkega nosila (dobim obisk pa rabim vinčka )bravo bejba...... uf...pa da zdravila primejo...pa kjerkoli se jih dobi..... ...ma dejte bejbe jamrat na kirona,....res je "rana",....ali drugače lahko tudi šibka točka.... .....pa jo je fajn poznat .....jest ga imam tud v ribah......mi dela opozicijo z plutonom in uranom,....pa še kvadrat z marsom....... o pa ne!....tole ni bil jamr.....sam fajn je vedet za kaj gre, ker pol bolje ukrepaš!.....kar se pa aspektov tiče, so moji točno taki....le da v drugih hišah...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Valči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Ma, nism hotla napisat SEJ BO. Sej s zadost pametna, da boš tko nardila, da bo prov zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Pokorno se javljam, ljube mame ... grešila sem ... namesto na jogo sem ša na pivo z******... he calls me ... bacili karte na mizo... izvlekla đokija in črnega petra hkrati... nimam pojma če se mi da še it slepe miši... čeprav izpovedi so ble spet očarljive ... bejbe... zgleda da rabim smrtonosno dozo da pokapiram ... sem se pa odločila in jasno dala vedet, da prvega koraka ne naredim jaz ... vsaj neki anje valda da ne, čej taprav desc, bo on naredu "taprvi korak" ti ga lahko k temu samo stimuliraš Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Rugelj ja,..... ...ma dejte bejbe jamrat na kirona,....res je "rana",....ali drugače lahko tudi šibka točka.... .....pa jo je fajn poznat .....jest ga imam tud v ribah......mi dela opozicijo z plutonom in uranom,....pa še kvadrat z marsom....... ma ja ...brez veze jamrat , itak da nima veze.....pride cajt k ti solz pa jeze zmanjka....pol se pa lajko veseliš vsakega trenutka, k še sploh lahk dihaš... če je pa še petek...pa sploh, prestaviš vse na ponedeljek... zakaj bi danes , če lahko jutri matr pr nas je čajev zmanjkal, sem našla še neki zaloge, ki se je še sušila...zgleda de bom letos vse pokuhala, kr ne morm verjet, kok sem lani spotoma nabrala, če mi bo letos ratal bom splanirala kr nekaj izletov, naj me vrag, že deset let hodim na Nanos, tam majo menda nasade neke jako zdravilne bele crknjene koprive, menda de je boljša ko ona k raste, tule za plotom. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ti kr talaj, jst jih sploh ne čutim več.... samo loži evo hrbet Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 jebeš dušo, sam da ti je pa čike vzel, ej tota je pa huda pol si pa res pečena Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ti nisn nč fauš, lepo si misli kaka fajn pljuča lepčkana dobivaš,pa kako lepo sijočo kožo, pa koliko boš pršparala, pa kaj vse si boš za to prvoščla, a ni lep cilj pih men so zobe spucal, mamico jim vidim, speskal so mi jih , so tak beli ko biseri, se mi mal škoda zdi ker bo zdaj spet vse črno rumeno, sam to ne morš verjet, k mi je delala , mi je še piling na faci nardila, ko iz topa te s peskom zbombardira, pa da se nea menimo, celi jezik mi je spolirala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 eh klinc, k sem mela pa preroške sanje, pol sn pa začela mal svinjarijo s sebe metat, pol pa k z brloga vse vun zmečeš pol pa vidiš, da maš še telo za spucat, duša je pa itak že zdavnaj cvrkotnila, tak da vsaj duše ni treba prat pa globinsko čistit, k je že zdavnaj pobegnila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ... kva, a nej dons neham kadit Ja kr nehi. Tko za foro, brez ceremonij. Iz dons na jutr. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 jetrnica nikar sočustvovat, to je pot nikamor....kadar ti je hudo, najbolj izklopit, bolj ko melješ slabše je *** Valkira što sereš...nehi ne, pa je ...vsi te bojo pol meli radi in tvoje življenje bo popolno.... jst ne smem, ker potem postanem agresivna, tak animal popadljiva grrrrrrrrrrrrr Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 nehaj se ukvarjat s čiki IZNIČI -torej misli kak se lubčkaš ne pa kak ga boš prižgala al sem pametna sem bla zdaj par dni brez čikov se mi je kr trgal pa sem milostno ocenila de bo boljš če grem kr s šteko v trugo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Pokorno se javljam, ljube mame ... grešila sem ... namesto na jogo sem ša na pivo z******... he calls me ......ja no, na grehih se učimo,....pa še za gušt so dobri........ eee,....glede kart pa,......očarljivo prikrivanje prave barve... ....lia mene se moja duša še kr drži,....je zgleda noben ne mara posvojit... ...jeti, evo še eno rame na voljo.... ...aja, pa dober večer vsem.....pa prezebla pa sestradana sem....čikov pa imam ohoooo na zalogi... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 kak se lubčkam... pol bo šele kriza ... že raj kako gnoj v štali kidam bolš, ja Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Umesto cigarete, pijem čaj eksotične sanje, ki mi ga je podarila Silki... in veselo mislim na kidanje gnoja jodl jodl ihaha ...mater a slabo vidim že al kaj.....sm (skor) ziher, kupovala čaj z nalepko "erotične".....no ja, .... ..dete,....prvinske in krovne barvo smo predelal.....a si ziher, da si grešila samo z enim pirom.... ...Jeti...pljuni ven, preden bo pritisk previsok... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 aha, no sej se mi je zdelo....."rožce" so včas farben blint.....nč hudga bejba.....eni pač rabmo malo več ponovitev.....sam, da te ne "šejka" preveč pol...... . ....sicer pa tko al tko bo v redu...če ne prec pa sčasoma... pismu, grem yogirat,...da grem lohka pol jest....... .....al pa ne grem,.....sam hladilnik vidim.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 .. ne bi se smel sam s sabo družit pa bi šloevo bejba....ta je še tabolša.... ... zgleda da rabiš ramojeti....tud moja ti je na razpolago..... jebeš dušo, sam da ti je pa čike vzel, ej tota je pa huda pol si pa res pečenaa ne da......jah, tako se začne..... bemo...dve...tri..štiri rame...pa ne vem če bo dovolj ...čike pa imam...bemtiš....pa kdaj bodo končno uno teleportacijsko napravico izdelali za široko potrošnjo..... tak da vsaj duše ni treba prat pa globinsko čistit, k je že zdavnaj pobegnilačist v slogu..... ...fak...pa tako si prizadevam skriti svojo bolećinotale sistem se ne obnese....veš tud sama..... pa sem milostno ocenila de bo boljš če grem kr s šteko v trugoevo...js tudi.... ... grešila pa z 2 piroma in 2 4roses-oma ... pa s ... uf, eksotičen čaj zdele res ne bi bil kulzdej si mi pa skomine nardila.....po žurki....mularija.... pismu, grem yogirat,...da grem lohka pol jest....... .....al pa ne grem,.....sam hladilnik vidim.... a ni blo za dans dost....bolš da se s hladilnikom ukvarjaš..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 jutrooooooo.....brrrrrrr....grem v trgovino.....po tem mrazu....fuj.....mejte se lepo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.