Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

br jutr

jst imela pa poplavo v kopalnici in mi glede na to da sem sama ni preostalo drugega kot da tole čistim... :xx!:

tamala šla z menoj v knjižnico in trgovino, mi znosila domov stvari... zlato bejbo imam... upam, da ji bo asc v temle znamenju pomagal v lajfu ;)

ja sonček, jst bi šla tud že kej na sprehod, pa še ni pravi čas zame

Deli na socialnih omrežjih

juuutro... :U:

še en kofe,...pa kožuh, pa ene pet spodnjic....pa upam, da bom preživela mraz....sonček pa je dons xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

.... se še odločam kam greva dons xscratchx ...

Če bo še kar disociiran, ga recimo na metelkovo pel mal pogledat: Legowelt (elektro). Tok, da ga bo mal iz tira vrgl x;)x x:Dx pol ga pa ti ujameš :inocent: pa še vidla boš kako se odzove v nepredvidenih situacijah :) skratka, šok je kul :palec:

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Če bo še kar disociiran, ga recimo na metelkovo pel mal pogledat: Legowelt (elektro). Tok, da ga bo mal iz tira vrgl x;)x x:Dx pol ga pa ti ujameš :inocent: pa še vidla boš kako se odzove v nepredvidenih situacijah :) skratka, šok je kul :palec:

xDDx :palec:

...mat ji tole že skoz dopovedujeva......upam, da bo s tvoje strani kej bolj zalegel..... xcivx xDDx

....sčasoma se "primerek" naveličaš pobirat.... x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Mati, pa ne bit tok stroga... sej veš da mi neizkušeni :inocent: rabimo več časa, da si pridobimo izkušnje... al je pa problem v dolgi lajtungi :o|o: x?x

eee, dete, ton jemlji z rezervo,.....kaj čem, če sem pa na kratk narjena....pa mi mavričnagostobesedna ničrazložena totalzamegljena komunikacija, pa čeprav pismena ne gre od rok... xcivx x^x

...kar se pa dolge lajtunge tiče,....heh, sem imela jest še daljšo....gre tebi tole kr dobro od rok... x;)x :palec: xsrcx

eee, dete, ton jemlji z rezervo,.....kaj čem, če sem pa na kratk narjena....pa mi mavričnagostobesedna ničrazložena totalzamegljena komunikacija, pa čeprav pismena ne gre od rok... xcivx x^x

...kar se pa dolge lajtunge tiče,....heh, sem imela jest še daljšo....gre tebi tole kr dobro od rok... x;)x :palec: xsrcx

o dbest :lol: se podpišem xyesx

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

xDDx :palec:

:wOOt: :wOOt:

....mamicu mi,.....šele zdej dojela.. xcivx .....ma dej, to bi lohk vedla, da te bom/bova po potrebi do nezavesti pobirale....sicer s kako sočno izjavo,....ampak pobrale pa vedno.. x;)x xsrcx

...nak, mišljeno je bilo, da se boš ti naveličala "primerke" pobirat.... :huh:

:wOOt: :wOOt:

....mamicu mi,.....šele zdej dojela.. xcivx .....ma dej, to bi lohk vedla, da te bom/bova po potrebi do nezavesti pobirale....sicer s kako sočno izjavo,....ampak pobrale pa vedno.. x;)x xsrcx

:eek: smešno! jst sem tud najprej razumu tko kot si misnla... k je valkira odgovorila, pa nisem bil več čist prepričan xDDx

ja sej,...škorpija dojame...in stvar je zanjo zaključena......pol pa kozorogec začne analizo....in eto ti efekta.... xcivx

Valči, dete,...ne se jezit,.... x;)x xsrcx

Muter, dojela sem čist tko kot si napisala x:Dx ... stroga do zabluzencev sem mislila.... sej veš - socialna ustanova x^x xrolleyesx .... kozorogec se ni čist nič uštulio zraven x:px

:lol: očitno je bil le najin sco. tisti, ki je bil en korak spredaj x:Dx

x:Dx x:Dx ....kako resnično....... :vragec: x^x

Mati, pa ne bit tok stroga... sej veš da mi neizkušeni :inocent: rabimo več časa, da si pridobimo izkušnje... al je pa problem v dolgi lajtungi :o|o: x?x

ma pitaj boga zakaj včasih rinemo v nesrečo...... x:Dx x;)x

tamalo itak da ja....ma sej smo zgleda kr vsi prav štekali...... x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vio: ajme meni kukolele

bla z enim kozorogcem skup, ajme je reku de sn mal nenavadna :wOOt: je reku veste moški se škorpijonk mal bojimo, čeprav to neradi priznamo :o|o:

tak da bejbe, evo globalnega odgovora na vsa naša bivanjska pitanja

bemu si nisem mogla kaj, de ga neb vprašala, de se men vsi drugi zdijo nenavadni s svojo plehkostjo in površinskostjo in s tem da nočejo pogledat v globino in si postreči iz najbolj čistega izvira x:Dx x;)x x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

bemu si nisem mogla kaj, de ga neb vprašala, de se men vsi drugi zdijo nenavadni s svojo plehkostjo in površinskostjo in s tem da nočejo pogledat v globino in si postreči iz najbolj čistega izvira x:Dx x;)x x:o)x

jp...plehkost in površinskost je nemogoče prenašat....pa zmer težje mi gre to..... :o|o:

ko da bi v drugih nehote zbudile strah pred njimi samimi in pred pogledat vase.....korajža pa taka..... :vragec: :xx!: .....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Muter, dojela sem čist tko kot si napisala x:Dx ... stroga do zabluzencev sem mislila.... sej veš - socialna ustanova x^x xrolleyesx ...

... no pohvalit se moram, da sem v letu 2006 izpolnila 3 ključne cilje: ločila, preselila in zaposlila x^x x^x x^x ... /quote]

aja,...lepo da si dojela.... x:Dx

glede strogosti.....tovrstna sociala ni kompatibilna z mojom nervnim sistemom,...kaj morem... :vragec:

...glede izpolnjevanja....odlično dosegla :palec: .......se vid, da ti dve matki izdatno mozak "pereta"..... :fiju: :P

jp...plehkost in površinskost je nemogoče prenašat....pa zmer težje mi gre to..... :o|o:

men tut počas zmanjkuje potrplena v kadilski debati... z nekaterimi se sploh ne da nikamor pridt ... ne vem kvaj s folkom ... a se jim je merkur v eni in edini dimenziji zataknu akva

:lol: očitno je bil le najin sco. tisti, ki je bil en korak spredaj x:Dx

..ne samo vajin,...kr od vseh zgleda,......samo moj piše in razlaga v nedogled ko budala.... >_> :lol:

ko da bi v drugih nehote zbudile strah pred njimi samimi in pred pogledat vase.....korajža pa taka..... :vragec: :xx!: .....

x^x pusti to, to je njihov problem

naš je sprejeti to in se prepustiti, paradigma prav tako sizifovo delo x:)x x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

tamalo itak da ja....ma sej smo zgleda kr vsi prav štekali...... x:Dx :palec:

...."tamalo"..... :lol: :lol: :palec:

..ne samo vajin,...kr od vseh zgleda,......samo moj piše in razlaga v nedogled ko budala.... >_> :lol:

sej drgač sem najinega mislu x:Dx o joj.... x:)x dejmo rajš na telepatijo prešoltat, ker nam tole ne gre najboljš od rok in ust

:vio: ajme meni kukolele

bla z enim kozorogcem skup, ajme je reku de sn mal nenavadna :wOOt: je reku veste moški se škorpijonk mal bojimo, čeprav to neradi priznamo :o|o:

tak da bejbe, evo globalnega odgovora na vsa naša bivanjska pitanja

x:Dx x:Dx x:Dx ....a dej bejba, kok se jest tvojim komentarjem včas narežim....pa še v živo sem si tole komunikacijo predstavljala...... xDDx :palec:

Strupenjače... x:Xx xsrcx x:Dx x:px

Je nekaj govora o pobiranju tu noter... x:Dx

Eno luftarsko mnenje... xDDx x^x

Zakaj kogarkoli pobirati, katerikoli "primerek"? xrolleyesx

Vprašaj se raje koga ali pa kaj takrat pobiraš, in zakaj?

Poberi edino sebe, destkrat, stokrat, milijonkrat če je treba... xsrcx

Ne drugih, ne "primerkov", nikoli...

S tem ni mišljeno "pobiranje do nezavesti" določene osebe tu noter.

To je nekaj drugega. x:Dx

Zdaj me pa popikajte, jaz se škorpionk ne bojim... x:Dx x^x

Paravzaprav se ne bojim skoraj nikogar... x:Dx

Razen ene osebe, včasih... :vragec: x:Dx

Alefa...

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...