klarus 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 o ker lep vreme. dons grem pa clo mal vn brjutr Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 br jutrjst imela pa poplavo v kopalnici in mi glede na to da sem sama ni preostalo drugega kot da tole čistim... :xx!: tamala šla z menoj v knjižnico in trgovino, mi znosila domov stvari... zlato bejbo imam... upam, da ji bo asc v temle znamenju pomagal v lajfu ja sonček, jst bi šla tud že kej na sprehod, pa še ni pravi čas zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 juuutro... še en kofe,...pa kožuh, pa ene pet spodnjic....pa upam, da bom preživela mraz....sonček pa je dons Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 hm vrjetn skoz okn res zgleda bl toplo kot je v resnic Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 .... se še odločam kam greva dons ... Če bo še kar disociiran, ga recimo na metelkovo pel mal pogledat: Legowelt (elektro). Tok, da ga bo mal iz tira vrgl pol ga pa ti ujameš pa še vidla boš kako se odzove v nepredvidenih situacijah skratka, šok je kul Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 hm vrjetn skoz okn res zgleda bl toplo kot je v resnic sploh ni mrzl...mal se je treb bol oblečt pa je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Če bo še kar disociiran, ga recimo na metelkovo pel mal pogledat: Legowelt (elektro). Tok, da ga bo mal iz tira vrgl pol ga pa ti ujameš pa še vidla boš kako se odzove v nepredvidenih situacijah skratka, šok je kul ...mat ji tole že skoz dopovedujeva......upam, da bo s tvoje strani kej bolj zalegel..... ....sčasoma se "primerek" naveličaš pobirat.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Mati, pa ne bit tok stroga... sej veš da mi neizkušeni rabimo več časa, da si pridobimo izkušnje... al je pa problem v dolgi lajtungi eee, dete, ton jemlji z rezervo,.....kaj čem, če sem pa na kratk narjena....pa mi mavričnagostobesedna ničrazložena totalzamegljena komunikacija, pa čeprav pismena ne gre od rok... ...kar se pa dolge lajtunge tiče,....heh, sem imela jest še daljšo....gre tebi tole kr dobro od rok... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 eee, dete, ton jemlji z rezervo,.....kaj čem, če sem pa na kratk narjena....pa mi mavričnagostobesedna ničrazložena totalzamegljena komunikacija, pa čeprav pismena ne gre od rok... ...kar se pa dolge lajtunge tiče,....heh, sem imela jest še daljšo....gre tebi tole kr dobro od rok... o dbest se podpišem Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ....sčasoma se "primerek" naveličaš pobirat.... ....mamicu mi,.....šele zdej dojela.. .....ma dej, to bi lohk vedla, da te bom/bova po potrebi do nezavesti pobirale....sicer s kako sočno izjavo,....ampak pobrale pa vedno.. ...nak, mišljeno je bilo, da se boš ti naveličala "primerke" pobirat.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ....mamicu mi,.....šele zdej dojela.. .....ma dej, to bi lohk vedla, da te bom/bova po potrebi do nezavesti pobirale....sicer s kako sočno izjavo,....ampak pobrale pa vedno.. ...nak, mišljeno je bilo, da se boš ti naveličala "primerke" pobirat.... smešno! jst sem tud najprej razumu tko kot si misnla... k je valkira odgovorila, pa nisem bil več čist prepričan Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ja sej,...škorpija dojame...in stvar je zanjo zaključena......pol pa kozorogec začne analizo....in eto ti efekta.... Valči, dete,...ne se jezit,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Muter, dojela sem čist tko kot si napisala ... stroga do zabluzencev sem mislila.... sej veš - socialna ustanova .... kozorogec se ni čist nič uštulio zraven očitno je bil le najin sco. tisti, ki je bil en korak spredaj Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ....sčasoma se "primerek" naveličaš pobirat.... ....kako resnično....... Mati, pa ne bit tok stroga... sej veš da mi neizkušeni rabimo več časa, da si pridobimo izkušnje... al je pa problem v dolgi lajtungi ma pitaj boga zakaj včasih rinemo v nesrečo...... ....mamicu mi,.....šele zdej dojela.. .....ma dej, to bi lohk vedla, da te bom/bova po potrebi do nezavesti pobirale....sicer s kako sočno izjavo,....ampak pobrale pa vedno.. ...nak, mišljeno je bilo, da se boš ti naveličala "primerke" pobirat.... tamalo itak da ja....ma sej smo zgleda kr vsi prav štekali...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ajme meni kukolele bla z enim kozorogcem skup, ajme je reku de sn mal nenavadna je reku veste moški se škorpijonk mal bojimo, čeprav to neradi priznamo tak da bejbe, evo globalnega odgovora na vsa naša bivanjska pitanja bemu si nisem mogla kaj, de ga neb vprašala, de se men vsi drugi zdijo nenavadni s svojo plehkostjo in površinskostjo in s tem da nočejo pogledat v globino in si postreči iz najbolj čistega izvira Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 bemu si nisem mogla kaj, de ga neb vprašala, de se men vsi drugi zdijo nenavadni s svojo plehkostjo in površinskostjo in s tem da nočejo pogledat v globino in si postreči iz najbolj čistega izvira jp...plehkost in površinskost je nemogoče prenašat....pa zmer težje mi gre to..... ko da bi v drugih nehote zbudile strah pred njimi samimi in pred pogledat vase.....korajža pa taka..... :xx!: ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Muter, dojela sem čist tko kot si napisala ... stroga do zabluzencev sem mislila.... sej veš - socialna ustanova ...... no pohvalit se moram, da sem v letu 2006 izpolnila 3 ključne cilje: ločila, preselila in zaposlila ... /quote] aja,...lepo da si dojela.... glede strogosti.....tovrstna sociala ni kompatibilna z mojom nervnim sistemom,...kaj morem... ...glede izpolnjevanja....odlično dosegla .......se vid, da ti dve matki izdatno mozak "pereta"..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 jp...plehkost in površinskost je nemogoče prenašat....pa zmer težje mi gre to..... men tut počas zmanjkuje potrplena v kadilski debati... z nekaterimi se sploh ne da nikamor pridt ... ne vem kvaj s folkom ... a se jim je merkur v eni in edini dimenziji zataknu akva Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 očitno je bil le najin sco. tisti, ki je bil en korak spredaj ..ne samo vajin,...kr od vseh zgleda,......samo moj piše in razlaga v nedogled ko budala.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 jp...plehkost in površinskost je nemogoče prenašat....pa zmer težje mi gre to..... ko da bi v drugih nehote zbudile strah pred njimi samimi in pred pogledat vase.....korajža pa taka..... :xx!: ..... pusti to, to je njihov problem naš je sprejeti to in se prepustiti, paradigma prav tako sizifovo delo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 tamalo itak da ja....ma sej smo zgleda kr vsi prav štekali...... ...."tamalo"..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ..ne samo vajin,...kr od vseh zgleda,......samo moj piše in razlaga v nedogled ko budala.... sej drgač sem najinega mislu o joj.... dejmo rajš na telepatijo prešoltat, ker nam tole ne gre najboljš od rok in ust Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ajme meni kukolele bla z enim kozorogcem skup, ajme je reku de sn mal nenavadna je reku veste moški se škorpijonk mal bojimo, čeprav to neradi priznamo tak da bejbe, evo globalnega odgovora na vsa naša bivanjska pitanja bemu si nisem mogla kaj, de ga neb vprašala, de se men vsi drugi zdijo nenavadni s svojo plehkostjo in površinskostjo in s tem da nočejo pogledat v globino in si postreči iz najbolj čistega izvira ....a dej bejba, kok se jest tvojim komentarjem včas narežim....pa še v živo sem si tole komunikacijo predstavljala...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Strupenjače... Je nekaj govora o pobiranju tu noter... Eno luftarsko mnenje... Zakaj kogarkoli pobirati, katerikoli "primerek"? Vprašaj se raje koga ali pa kaj takrat pobiraš, in zakaj?Poberi edino sebe, destkrat, stokrat, milijonkrat če je treba... Ne drugih, ne "primerkov", nikoli... S tem ni mišljeno "pobiranje do nezavesti" določene osebe tu noter.To je nekaj drugega. Zdaj me pa popikajte, jaz se škorpionk ne bojim... Paravzaprav se ne bojim skoraj nikogar... Razen ene osebe, včasih... Alefa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.