Mihael 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 jutro Daaan, lep dan vsem skupi pismu, danes spet diham na škrge časovno.....kdo ve kako se v 24 ur stlači še dodatnih, pismu ene šest bi še rabila,....pa ne mi svetovat naj bom bolj učinkovita, sem na max.... recept je simpl. če je možno, da bi se s tistim, kar bi rada počela v teh 6 urah, preživljala... potem lahko dobiš celo 14 dodatnih ur aja 14, če bi že imela 6 tistih dodatnih....jih pa vseen dobiš vsaj 8 Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 daaan vsem...ko ste se ravno pogovarjali o odvisnosti...bi mi prav prišla tista "od pospravljanja" :xx!: ...pa ne po glavi...po stanovanju ...nekam z lahkoto sem se je znebila Nič se sekirat, nikamor ti ne bo ušlo... Pospravljanje... Dan strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 haj....pofočk vmes....mejte se fajn.....gužva v službi...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 jeti, si bolje.....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 helow madonca, kt da bi bla ful daleč nekje iz kamene dobe se vračam, mam končno spet net sem se komaj prebila čez tole vašo klepetavost zanimivo tole debatiranje mene tud vsake tolk mal pomlad stisne pa se hitr obranimo zaenkrat en lep večer Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 helow madonca, kt da bi bla ful daleč nekje iz kamene dobe se vračam, mam končno spet net sem se komaj prebila čez tole vašo klepetavost zanimivo tole debatiranje mene tud vsake tolk mal pomlad stisne pa se hitr obranimo zaenkrat en lep večer Od česa in zakaj? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 čer,...da vas pozdravim,...pa šibam dalje.. ....kot vidim,...tudi ostali abnormalno dejavni,....brez mere... Jeti, bejba....si kaj bolje?.... upam da ja ...nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jutrooooooooooo......... sama gužva pa akcija....v službi itak....pol še mehanik....pa striženje....pa karate....pa še kej doma nardit....pol bo pa že itak polnoči.......pa še tako se mi bodo urniki mal prekrivali...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jutro kak je pasal it na šiht s picilom amiska, ko boš samo sebe vidla v hrbet, bo pa res sranje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Oj, bejbe. Sam tok, da vas pozdravim, pa mal povprašam po naši Jeti, če je vse ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 z biciklom po tem mrazu...... ....me zebe sam če pomislim...... pika...pa kje si ti...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Tuki. Dons greva s Todi v MB. A greš zravn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 a veš, da bi blo fajn..... ....že ful dolgo nisem bla tam.....uživajte bejbe...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Vejšda bomo. Pazte se, štajerci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 to bo še hudo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Ja, sploh, k grem ta novo frizuro pokazat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 z biciklom po tem mrazu...... ....me zebe sam če pomislim...... pika...pa kje si ti...... prav prijetno hladno je pikica ti se nas pazi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 aha tule čveka zato je pa tak marš damo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 :OO!: Na, pa me je dobila...zdej pa morm it, če ne bom tepena...dijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Jutro ...tok, da vas pozdravim....šibam.....pridem pol nazaj pokukat.... mejte se lepo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Jeti. Sej je vedno tko, nbena kaša se ne poje tolk vroča, kt se skuha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 daaan vsem sem si opomogla od čustvenega šoka ...sva z levčkom razčistila nekaj stvari x!x...vsem hvala za tolažbo Škorpijončki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jeternica....... ..... kolk mi je všeč....še zmer drži, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha....če le uspemo ostat zadost skulirani..... gužva gužva gužva gužva...................love it.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 bravo dete...... dans grem mal prej...moram do mehanika po avto....pa upam da me tale servis ne bo spravu v bankrot...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.