Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

...mater mudonje....in polna luna...... >_> ......joooj,...kolk je s "tem" folkom enga nepotrebnega dela.....mamicu jim... :angry:

sem se morala enmal skašljat,.....ja, pa dober dan.....pa dijo... xDDx xcivx

Liu....sorči,....za moško populacijo, pa čeprav škorpijevsko danes ne dajem komentarjev,.....te bo vse minil.....dons jih nič ne ločim po znamenjih...

bodo druge komentirale...... x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

ne komentiram danes moških - sem zjutraj mojemu napisala en odkrit sms in dopisala da ni treba odgovorit in se je seveda z veseljem tega držal...

Jeti vesela zate xsrcx Zasavko malce pogrešam na forumu...

haha mi je pa malce lepih besed moj zdravnik povedal - ne glede zdravja itak ;) dobila nova zdravila... teh ne prenašam najbolje

čas da jst zadevo vzamem spet v svoje roke ane - obstajajo tud železovi dodatki mimo recepta, pa kakšen Fesh pa tko...

strupki x:Xx

pismo, dons je blo pa dela še pa još :switz:

xsingx delam delam delam ... delam kot zamorc x^x

aja, v soboto (no, v nedeljo pol) sm se spet spomnla, zakaj je boljš, da abstiniram :inocent: smo meli eno ohcet v soboto ... itak, nobene mere x:Dx xrolleyesx

če rabte :flowers: x:Xx

:eek: x?x

Od česa in zakaj? x:Dx x:Dx x:Xx xsrcx x;)x

x:Dx od raznih "pomladanskih" izpadov x:Ix a zakaj ... ja no ... se je boljš obrant ... trenutno x:Ix x:Xx

amm mene pa neki zanima, kolk se moski skorpionski temperament razlikuje od zenskega? :inocent:

:inocent: po mojih izkušnjah so moški škorpijoni bolj "pes, ki laja, ne grize" xrolleyesx :vragec: ful se radi hvalijo pa obljubljajo skoz nekaj (pa ni rečeno, da samo pozitivno) ... pol pa nč :xx!: ne vem, no ... so me razočarali, k se mi zdijo ful sexy x:px :inocent:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

js pa čist skulirana...pa celo mal bolj v formi, kot sem mislila....nadihala se ko konj....sam zdržala celo uro treninga....tipov se mi tud pod točko razno ne da komentirat......ne sco ne drugih....se mi pa nekam zdi, da so sco bejbe bistveno bolj gajstne, odločne in kaj jaz vem kaj še.......

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

js pa čist skulirana...pa celo mal bolj v formi, kot sem mislila....nadihala se ko konj....sam zdržala celo uro treninga....t

a pol si le udejanila.....kapo dol..... :palec: xDDx

x;)x xsrcx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

če rabte :flowers: x:Xx

Rabimo... x:Dx x:Xx

x:Dx od raznih "pomladanskih" izpadov x:Ix a zakaj ... ja no ... se je boljš obrant ... trenutno x:Ix x:Xx

Brez veze se branit... x:Dx

Škoda energije, ker obrambe pravzaprav ni... xsrcx x:Xx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

jst pa od 5. Sanjam pa že neki dni, da sem v bolnišnici... danes bila v sanjah popolnoma ponižana, zanimivo je tudi to, da sem morala spit eno tekočino, ki mi je čisto omrtvila usta in jezik - kao priprave na operacijo (sam ni bilo nič v zvezi z glavo)... se še pobiram od občutkov iz sanj

ksenia....se zdraviš tud ponoči.... :palec: ....sam zakaj pa nečesa ne smeš, nočeš al ne moreš povedat....hm...... :o|o:

ksantipa....a nis bla ti na dopustu...?...pocajti se .... xwitchx

mogoče povezano s tistim ponižanjem? Ker ko me je dečva napadla z besedami, sem imela mrtva usta, prav čutila sem omrtvičenje...

ja očitno se zdravim tudi ponoči, čeprav sem bolj pvoezovala tole z bolečinami ki jih čutim proti jutru ko se mehur napolni...

En lep dan želim..... xsrcx

....svašta dogaja dons že navsezgodej... xcivx

x:Dx x:Dx ...sam da dogaja.... x;)x

valkira..... :palec:

ksenia...eni ženski se bojiš nekaj povedat...mogoče to, kar ji gre...te zgleda že dolgo "napada", da maš že "zdresirano" reakcijo nanjo.....

kozorog ma roge...pa jih uporabi, ko je treba....pa rakove klešče so tud odlične za koga uščipnit..... x^x :vragec: x;)x ......

xDDx ...no sem nova, pa me zanima...sonce v strelcu, luna v skorpijonu... x:)x Je ze kar neki strani, zato se mi ne da ravno iskat, ce je bilo o tem ze kej receno x:Dx Sicer nekaj ze vem, ce ima pa se kdo kaksne izkusnje...se lepo priporocam. No smo pa vsekakor carji...strelci in skorpijoni...asc pa v tehtnici xDDx

kar se mene tiče bo tole en čuden dan, ene čudne, kaotične energije...or is it just me :)

se bom kr strinjala...dans vsaj do zdle je čisto mim dan :o|o: :xx!: :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

men dan ni tok mim, k pa neobičajen... mam eno tako "push" energijo, ki pravi akcija...mam enkup stvari za poštimat, takih zemeljskih...zaenkrat pospravljam x:Dx

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

men je pa kul..... x:px ...zanimivo delo....kri mi teče po žilah...mal semi sicer spi, pa nič zato.... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...