klarus 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 v moje življenje je prišlo ene oar ljudi, ki me čitajo kot ofjeno bukvosploh se ne morem odločit, če mi je to všeč al ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 pozdrav strupeni repki amm mene pa neki zanima, kolk se moski skorpionski temperament razlikuje od zenskega? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ...mater mudonje....in polna luna...... ......joooj,...kolk je s "tem" folkom enga nepotrebnega dela.....mamicu jim... sem se morala enmal skašljat,.....ja, pa dober dan.....pa dijo... Liu....sorči,....za moško populacijo, pa čeprav škorpijevsko danes ne dajem komentarjev,.....te bo vse minil.....dons jih nič ne ločim po znamenjih...bodo druge komentirale...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ne komentiram danes moških - sem zjutraj mojemu napisala en odkrit sms in dopisala da ni treba odgovorit in se je seveda z veseljem tega držal... Jeti vesela zate Zasavko malce pogrešam na forumu...haha mi je pa malce lepih besed moj zdravnik povedal - ne glede zdravja itak dobila nova zdravila... teh ne prenašam najbolječas da jst zadevo vzamem spet v svoje roke ane - obstajajo tud železovi dodatki mimo recepta, pa kakšen Fesh pa tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 strupki pismo, dons je blo pa dela še pa još delam delam delam ... delam kot zamorc aja, v soboto (no, v nedeljo pol) sm se spet spomnla, zakaj je boljš, da abstiniram smo meli eno ohcet v soboto ... itak, nobene mere če rabte Od česa in zakaj? od raznih "pomladanskih" izpadov a zakaj ... ja no ... se je boljš obrant ... trenutno amm mene pa neki zanima, kolk se moski skorpionski temperament razlikuje od zenskega? po mojih izkušnjah so moški škorpijoni bolj "pes, ki laja, ne grize" ful se radi hvalijo pa obljubljajo skoz nekaj (pa ni rečeno, da samo pozitivno) ... pol pa nč :xx!: ne vem, no ... so me razočarali, k se mi zdijo ful sexy Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 odvisno od človeka... včasih je potrebno tud kej kar čutiš napisat... to po mizi sem prakticirala včeraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 js pa čist skulirana...pa celo mal bolj v formi, kot sem mislila....nadihala se ko konj....sam zdržala celo uro treninga....tipov se mi tud pod točko razno ne da komentirat......ne sco ne drugih....se mi pa nekam zdi, da so sco bejbe bistveno bolj gajstne, odločne in kaj jaz vem kaj še....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 js pa čist skulirana...pa celo mal bolj v formi, kot sem mislila....nadihala se ko konj....sam zdržala celo uro treninga....t a pol si le udejanila.....kapo dol..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 če rabte Rabimo... od raznih "pomladanskih" izpadov a zakaj ... ja no ... se je boljš obrant ... trenutno Brez veze se branit... Škoda energije, ker obrambe pravzaprav ni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 nc pomoci Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 jutro sco & co....... kaj je liu..... ....?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 jutro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 še jst - jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ne mi s takimi smeškoti, punce....se mi začne takoj nazaj spat....... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 jst pa od 5. Sanjam pa že neki dni, da sem v bolnišnici... danes bila v sanjah popolnoma ponižana, zanimivo je tudi to, da sem morala spit eno tekočino, ki mi je čisto omrtvila usta in jezik - kao priprave na operacijo (sam ni bilo nič v zvezi z glavo)... se še pobiram od občutkov iz sanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Bolana :xx!: sovražim bolezen! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ksenia....se zdraviš tud ponoči.... ....sam zakaj pa nečesa ne smeš, nočeš al ne moreš povedat....hm...... ksantipa....a nis bla ti na dopustu...?...pocajti se .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 mogoče povezano s tistim ponižanjem? Ker ko me je dečva napadla z besedami, sem imela mrtva usta, prav čutila sem omrtvičenje... ja očitno se zdravim tudi ponoči, čeprav sem bolj pvoezovala tole z bolečinami ki jih čutim proti jutru ko se mehur napolni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 En lep dan želim..... ....svašta dogaja dons že navsezgodej... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ...sam da dogaja.... valkira..... ksenia...eni ženski se bojiš nekaj povedat...mogoče to, kar ji gre...te zgleda že dolgo "napada", da maš že "zdresirano" reakcijo nanjo.....kozorog ma roge...pa jih uporabi, ko je treba....pa rakove klešče so tud odlične za koga uščipnit..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 kar se mene tiče bo tole en čuden dan, ene čudne, kaotične energije...or is it just me Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chiron 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ...no sem nova, pa me zanima...sonce v strelcu, luna v skorpijonu... Je ze kar neki strani, zato se mi ne da ravno iskat, ce je bilo o tem ze kej receno Sicer nekaj ze vem, ce ima pa se kdo kaksne izkusnje...se lepo priporocam. No smo pa vsekakor carji...strelci in skorpijoni...asc pa v tehtnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 kar se mene tiče bo tole en čuden dan, ene čudne, kaotične energije...or is it just me se bom kr strinjala...dans vsaj do zdle je čisto mim dan :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 se bom kr strinjala...dans vsaj do zdle je čisto mim dan :xx!: men dan ni tok mim, k pa neobičajen... mam eno tako "push" energijo, ki pravi akcija...mam enkup stvari za poštimat, takih zemeljskih...zaenkrat pospravljam Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 se bom kr strinjala...dans vsaj do zdle je čisto mim dan :xx!: men je pa kul..... ...zanimivo delo....kri mi teče po žilah...mal semi sicer spi, pa nič zato.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.