klarus 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 mam enkup stvari za poštimat, takih zemeljskih...zaenkrat pospravljam takoj zamenjam..js pa pucam svoje podstrešje in ni glih fajn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 takoj zamenjam..js pa pucam svoje podstrešje in ni glih fajn toj zmerj fajn Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 itak, da je zmer fajn....sam klarus ni glih sco.....sicer pa praksa dela čudeže..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 takoj zamenjam..js pa pucam svoje podstrešje in ni glih fajn jst sem pa še nekje globje kot v podstrešju... boli vendar osvobaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 takoj zamenjam..js pa pucam svoje podstrešje in ni glih fajn ...tovrstno pucanje je vedno fajn opravilo.....boš že sčasoma sprevidla.... ....ludi dan dons.....ma jeb....se mi tud luna v raku al kje je že,.....luna gor, muda dol,....uspela sfiniširat komplikatorsko zadevo.....režala, pa čestitala si bom pa jutri.....dons ne morem....menda izgledam odlično,....sam komi glavo obračam,...me je v vratu mišica šteknila......svašta... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 itak, da je zmer fajn....sam klarus ni glih sco.....sicer pa praksa dela čudeže..... glih včeri mi je todika rekla, da sem riba tale moj sco pride ven sam takrat ko ga nujno nucam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 glih včeri mi je todika rekla, da sem riba tale moj sco pride ven sam takrat ko ga nujno nucam Riba? A že imaš zimske gume? Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 me je v vratu mišica šteknila..... men tut...dobesedno. krožim z glavo že eno uro. sem pa precej papirjev pošlihtal dons Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Strupki... oooo, ....lepo pozdravljen perešček..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 men tut...dobesedno. krožim z glavo že eno uro. sem pa precej papirjev pošlihtal dons za papirje... ....glede glave pa,...v tem primeru ko te "prime " mišica ni dobro vrtenje glave, pač pa jo zelo z občutkom raztezaš,....pred mejo bolečine....oz pred mejo ko jo "začutiš".... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 facemen je pa kr cel telešček šteknil....kaj priporočata Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 sem se pa zarad tega dons odpovedala yogiranju in po dolgem cajtu gonila kolo.....pa še čtivo sem hkrati predelala.....no ja tud neki.. facemen je pa kr cel telešček šteknil....kaj priporočata ...da mu nudiš vse tisto, kar mu paše......pa bo psihi povedal, da ne rabi več štekanja....pa bosta oba zadovoljna.......ti pa pol lohka spet delaš kar ti paše,...k se ti ne bo treba z njima obremenjevat..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 nau šlo,cesar zahteva kar je njegovega, gospod župnik tudi pa pujčeki tud hočjo vsak dan jest mislim , da pa maš čist prav, tale telešček bi malo dol legu glava pa še kr blodi tok te je fajn brat k maš vse popedanan, pa podelan pa prebran, kaj takega se men ne more niti v sanjah okusit, tega filinga Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Čeeeeeeeeer škorpije pa obiskovalci je blo treba popoldne mal oddremat pismo, tole zgodnje vstajanje mi ne gre lih dobr že tko moram prezgodaj vstajat, ta teden je pa norišnica začenjam že ob 5.40 dobr, da bo kmal petek vsi nekej bolni, kva je zdej to Alef, trenutno se mi zdi, da se je boljš brant mejte fajn večer, noč ... jutro Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Lia bo šlo......pomemno je, da se ti čutiš "popedenano".....pa četud druge oči to malomanj popedenano vidijo.... ojla sg,.....čer bejba Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 čer Sliki pismo, a noben smeško ne maha Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 jej jej silki , če te še en cajt berem, se pa mrbit še nalezem tega popedenanga virusa, to bo tisti dan oj scorpi, ti si pa prava užitkarica, spati popoldne kot polh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 svašta,....a res tok "popedenano" ličim.... ...ne uzdaj se preveč,.....ta "popedenani virus" ....ti zna vse na glavo obrnit...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 dan......ne vem še če popedenano al ne...... ..... mejte se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 jutro spala bi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 jutro spala bi Jutro. Kdo pa ne bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 jutro razmišljam še el naj vzamem v roke Astrologijo al Moč zdravilnih rok... res se naprezam..potne naloge bi morala še nekaj uredit, pa še kakšno zadevico pa se mi ne da... pa itak bom še drug teden se razvajala doma, očitno bom doma od 13.01.do 12.02. - potem bomo pa videli kako bodo zadevice steklemimogrede, kolk časa naj jst ne bi še tibetančkov delala? ker močno in jst in špehec tole rabiva... pa recimo kakšne druge vaje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ne seri...nč tibetancev...najprej se pozdravi...boš mela še čas, da se spedenaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 sej nisem rekla da že, ampak kolk časa še ne... v torek bodo trije tedni po operaciji - kolk še potem en teden al en mesec nič? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 računi, da so ti prerezal trebušne mišice....sicer čist mal ampak vseen..tak da počaku vsaj še en mesec....ziher je zihet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.