Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

mam enkup stvari za poštimat, takih zemeljskih...zaenkrat pospravljam x:Dx

takoj zamenjam..js pa pucam svoje podstrešje xrolleyesx in ni glih fajn :o|o: :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

takoj zamenjam..js pa pucam svoje podstrešje xrolleyesx in ni glih fajn :o|o: :inocent:

...tovrstno pucanje je vedno fajn opravilo.....boš že sčasoma sprevidla.... x;)x xDDx

....ludi dan dons.....ma jeb....se mi tud luna v raku al kje je že,.....luna gor, muda dol,....uspela sfiniširat komplikatorsko zadevo.....režala, pa čestitala si bom pa jutri.....dons ne morem....menda izgledam odlično,....sam komi glavo obračam,...me je v vratu mišica šteknila......svašta... xcivx x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

itak, da je zmer fajn....sam klarus ni glih sco.....sicer pa praksa dela čudeže..... x;)x

glih včeri mi je todika rekla, da sem riba x:o)x x:Dx

tale moj sco pride ven sam takrat ko ga nujno nucam xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

glih včeri mi je todika rekla, da sem riba x:o)x x:Dx

tale moj sco pride ven sam takrat ko ga nujno nucam xrolleyesx

:eek: x?x x:Dx

Riba? x:Dx

A že imaš zimske gume? x:Dx x?x

Strupki... x:Xx xsrcx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

me je v vratu mišica šteknila.....

men tut...dobesedno. krožim z glavo že eno uro. sem pa precej papirjev pošlihtal dons :palec:

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Strupki... x:Xx xsrcx x:o)x

oooo, ....lepo pozdravljen perešček..... x;)x xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

men tut...dobesedno. krožim z glavo že eno uro. sem pa precej papirjev pošlihtal dons :palec:

za papirje... :palec:

....glede glave pa,...v tem primeru ko te "prime " mišica ni dobro vrtenje glave, pač pa jo zelo z občutkom raztezaš,....pred mejo bolečine....oz pred mejo ko jo "začutiš".... x:)x

sem se pa zarad tega dons odpovedala yogiranju in po dolgem cajtu gonila kolo.....pa še čtivo sem hkrati predelala.....no ja tud neki.. xcivx

:inocent: face

men je pa kr cel telešček šteknil....kaj priporočata x:px

...da mu nudiš vse tisto, kar mu paše......pa bo psihi povedal, da ne rabi več štekanja....pa bosta oba zadovoljna.......ti pa pol lohka spet delaš kar ti paše,...k se ti ne bo treba z njima obremenjevat..... x;)x xsrcx

x8Dx

nau šlo,cesar zahteva kar je njegovega, gospod župnik tudi pa pujčeki tud hočjo vsak dan jest x^x

mislim , da pa maš čist prav, tale telešček bi malo dol legu

glava pa še kr blodi x;)x

tok te je fajn brat k maš vse popedanan, pa podelan pa prebran, kaj takega se men ne more niti v sanjah okusit, tega filinga :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Čeeeeeeeeer škorpije pa obiskovalci x:Xx x:Xx

je blo treba popoldne mal oddremat :inocent: x:px pismo, tole zgodnje vstajanje mi ne gre lih dobr xrolleyesx že tko moram prezgodaj vstajat, ta teden je pa norišnica :o|o: začenjam že ob 5.40 :O: dobr, da bo kmal petek x:px xDDx vsi nekej bolni, kva je zdej to :o|o: :vragec:

Alef, trenutno se mi zdi, da se je boljš brant :inocent: x;)x x:Xx

mejte fajn večer, noč ... jutro x:px x:Xx xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Lia bo šlo......pomemno je, da se ti čutiš "popedenano".....pa četud druge oči to malomanj popedenano vidijo.... x;)x xsrcx

ojla sg,.....čer bejba xDDx

x:Dx jej jej silki , če te še en cajt berem, se pa mrbit še nalezem tega popedenanga virusa, to bo tisti dan x:px x;)x

oj scorpi, ti si pa prava užitkarica, spati popoldne kot polh :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

svašta,....a res tok "popedenano" ličim.... :ermm:

x:Dx x:Dx ...ne uzdaj se preveč,.....ta "popedenani virus" ....ti zna vse na glavo obrnit...... x;)x xDDx

jutro xsrcx

razmišljam še el naj vzamem v roke Astrologijo al Moč zdravilnih rok... res se naprezam..potne naloge bi morala še nekaj uredit, pa še kakšno zadevico pa se mi ne da... pa itak bom še drug teden se razvajala doma, očitno bom doma od 13.01.do 12.02. - potem bomo pa videli kako bodo zadevice stekle

mimogrede, kolk časa naj jst ne bi še tibetančkov delala? ker močno in jst in špehec tole rabiva... pa recimo kakšne druge vaje

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...