Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 JSt ne bi še vsaj kak mesec, ker ne glede na to, da so vaje ''lahke'', so kr intenzivne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ok ok... :xx!: tnx punce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 jutro banda! maaaaa....v zadnjih nekaj dneh sem, mislim da trikrat, v prebujanju doživel en tak občutek ekstatične sreče. pa sem SPET pozabil s čim je bil povezan! pa vem, se nedovumno spomnm, da sem danes in tudi že prejšnjič kao sam sebi razložil vse v zvezi s tem odkod ta občutek...vem, da je bila ena glavna misel v zvezi z občutkom, potem pa še cela krajša razprava...zej me pa prov matra, da bi se spomnu! ...........babe ste bl doma v sanjanju-na astralu, poleg tega pa tut nad mentalom....kakšen predlog... kako se spomnit? ....glede glave pa,...v tem primeru ko te "prime " mišica ni dobro vrtenje glave, pač pa jo zelo z občutkom raztezaš,....pred mejo bolečine....oz pred mejo ko jo "začutiš".... thanks! bom po čaju probal raztegnit...au Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 jutro banda! maaaaa....v zadnjih nekaj dneh sem, mislim da trikrat, v prebujanju doživel en tak občutek ekstatične sreče. pa sem SPET pozabil s čim je bil povezan!Mogoče so ble sam mokre sanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 nič dobro nisem spala :xx!: ...sama v veliki postelji zanimivo. jaz pa zadnje čase opažam, da precej precej bolje spim, če sam spim...pa imam tut veliko posteljo Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Daaaan,....strupeni in pohlevni.... Gužva na celi črti.....diham na škrge,....sam zgleda, da so dovolj velike, pa spravjo zadovoljivo količina kisika v možgane.... psiha odlično....telešček bom pa klempnila okol kepe, dons mu dam še čas, da vratni mišakl popedena,.....jutri bo pa sam letel.... No ja, moja postelja tudi ni zanemarljivih dimenzij,.....telešček bi morebit še prenesu skrčenje razteznega prostora,.......ali psiha se je razvadla in se ne da,....popusti sam občasno..... Lep dan si naredite.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 še dobro, da mam trening danes zvečer in bom mela ful dela sama s sabo......drugač bi si mogla najt koga za zbiksat.......do takrat bom pa menda zdržala brez izpadov...... ..... mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 sej če glih rabiš koga za zbickat, pa nikogar ne najdeš, pa to nujno potrebuješ mam jst eno dečvo ki tole rabi ampak vseno punce men manjka gibanje, pa tek, pa yoga pilates pa sobno kolo pa... ej seks pa ne zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ti jo sam k meni pošlji... ....prejle sem se s členkom prsta butnila v vratni podboj....pa še čutim ne.....čist naspidirana...... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 mater ste naspidirane.... aja, .....če kiro xxxenergy muči, jo lohka tud k men pošljete,......jo dam zraven dve ure raztezat.....bo hit višek pokurla....pa tud kaka modrica bo videt..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 pa kaj še...zvečer itak ne bom več tolk gobčna....bom sam še sopihala..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 pa kaj še...zvečer itak ne bom več tolk gobčna....bom sam še sopihala..... .... ...znam ja tebe uranovska scorpijo.... .....sopihala boš že.....NAsopihala pa malo mandi.....rezerve imaš dost... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 pa ne me tle čist razgalit.......sam kako si me najdla....še ko sem najbolj mrtva, res zmer najdem še nejkje kakšen košček energije....a to je z uranom povezano.....?....nisem mela pojma....... jebentiš....zmer nekaj novga zvem...... ...jao...še eno uro......ful sem nardila danes in se mi ne igra več...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 dans sem pa js čist upam, da mam vsaj za par dni mir siliki teb pa z veseljem pošlem kako 'kuglco' ebergije če češ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 .......sam kako si me najdla.......a to je z uranom povezano.....?....nisem mela pojma....... ne, s kavo..... ...joke... nimam, pojma, če je to uranovska fora....bl scorpijevska semizdi.......moj je na MC-ju,....pa ne verjamem, da je odgovoren za tovrstno trmarijo....prej crknla kokr pa priznala, da ne morem več sopihat,....pa četud dejansko ne morem....bom pa simulirala globoko dihanje....z videzom, da mi do nezavsti to ustreza..........svojevrstni mazohizem.....kaj češ... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 dans sem pa js čist upam, da mam vsaj za par dni mir siliki teb pa z veseljem pošlem kako 'kuglco' ebergije če češ hvala bejba......ampak sam za shrant na rezervo ......drgač....sem pa k Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 oooo, ....lepo pozdravljen perešček..... A to misliš peresno lahek... Čeeeeeeeeer škorpije pa obiskovalci je blo treba popoldne mal oddremat pismo, tole zgodnje vstajanje mi ne gre lih dobr že tko moram prezgodaj vstajat, ta teden je pa norišnica začenjam že ob 5.40 dobr, da bo kmal petek vsi nekej bolni, kva je zdej to Alef, trenutno se mi zdi, da se je boljš brant Ja, lahko se poskušaš... Ampak ko bo šlo zares ne bo delovala nobena obramba... mejte fajn večer, noč ... jutro Dober večer vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 nimam, pojma, če je to uranovska fora....bl scorpijevska semizdi.......moj je na MC-ju,....pa ne verjamem, da je odgovoren za tovrstno trmarijo....prej crknla kokr pa priznala, da ne morem več sopihat,....pa četud dejansko ne morem....bom pa simulirala globoko dihanje....z videzom, da mi do nezavsti to ustreza..........svojevrstni mazohizem.....kaj češ... šema Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 A to misliš peresno lahek... .....nak,....lahkoten... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 za takole konkretno polno lunco bi bil pa kot nalašč en velik ogenj, ob vodi, bobni, pejotlčk....... mmmm..... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 šema ....vrat očitno bolje.... ..glede lunce pa....aha drži... ostael bejbe pa očitno še sopihajo,......no sej sem vedla, da jim ne bo sape zmanjkal.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ....vrat očitno bolje.... bolje že, dobr pa še ne, kpa vem kva mu je, jutr se bova resno pomenila... ostael bejbe pa očitno še sopihajo,......no sej sem vedla, da jim ne bo sape zmanjkal.... res je en zatišje dons... Mihec, tale predlog sploh ni slab neki tazga bi definitivno rabla... mnja....edin sneg ne gre lih v kontekst grem knjigo brat... prav komi že čakam kpa bereš? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 nočko bejba Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.