Mihael 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 danes bom Posvetitev - E. Haich... mi paše... dugač pa še dve drugi knjigi ... zdej pa odhajam... med platnice ne poznam. jst jih imam cca ene deset odprtih ...no čaubau sej jst pa tut, eno prevajam.... med drugim zato, da naberem mal slovenskega besednega zaklada, če temu lohk sploh tko rečem Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 .....nak,....lahkoten... No ja, to bi še nekak šlo skozi... Ono drugo pa nikakor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 danes bom Posvetitev - E. Haich... mi paše... dugač pa še dve drugi knjigi ... zdej pa odhajam... med platnice men je bila tale knjiga tud okjutro folk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 za takole konkretno polno lunco bi bil pa kot nalašč en velik ogenj, ob vodi, bobni, pejotlčk....... mmmm.....razen tazadnjega bi blo vse ok...skor idealno...... jutroooooooo ......in lep dan.....pa še petek je..... na treningu blo super.....od mene se je sicer cedilo, sam šlo je pa fajn....ugotovila, da en kup stvari še znam.....pa sem mislila, da sem pozabla....je zgleda ko vožnja z biciklom....ko se enkrat navadiš pol znaš....... ......pol sem pa kriminalke gledala....... .......... jutro ksenč..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 dobro jutro amiska, ksenja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 jutro klarus..... kaj bolje....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 O, bejbike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ja ni čudn da so škorpijoni tolk naprej, če pa je glavna čveka not... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 o svizec...lej ga...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 LP kako kaj? daj gremo se raje v Dvojčki ment Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 jutro klarus..... kaj bolje....?jp...mi je cela skala dol padla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ...... ....bi rad, da vam mal pomagamo, a.....lumparija.... ..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ja lahko bi nam kakih 100 strani podaril Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 če se pa nč pametnega ne zmente.....tle se pa skoz nekaj dogaja..... ......sej viš, da skor vsi že hodjo sem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ja, vsi dvojčki, k smo dobre dušce pa delimo svojo gobčnost z drugimi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 jst že nisem dvojček imam čas, pa ne morem spat, najraje pa bi prespala nekaj dni ... le kdo bi mene razumel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 jst že nisem dvojček imam čas, pa ne morem spat, najraje pa bi prespala nekaj dni ... le kdo bi mene razumel no pol pa pridi še k dvojčkom Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ja, vsi dvojčki, k smo dobre dušce pa delimo svojo gobčnost z drugimi ti tamali..... ....... jst že nisem dvojček imam čas, pa ne morem spat, najraje pa bi prespala nekaj dni ... le kdo bi mene razumel še dobro da nisi.....dvojček mislim....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ti tamali..... ....... kak to misliš? kolk si pa vlka? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 po moje da sem manjša kot ti.......sam vseen nisem več tamala...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 no, sej tut jaz nism neki vlki... povprečje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 jp...mi je cela skala dol padla Upam da ti ni na nogo... Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 no, sej tut jaz nism neki vlki... povprečje morgen aha, tam blizi stropa lustre dol klatiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ...levček doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 daaan vsem samo pofočkam se in letim...kup opravkov ...levček doma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.