Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

... bemu, zgleda da ni blo dost čveka x:Dx

... nekak se mi ne da ven :o|o: ... kar mal odlašam :o|o: ... sej mam še 2 uri cajta da se odločim... nič žurersko, čist poduhovljeno se počutim...

OOOOOOMMMMM xcivx

:0: ....jao,......pa ne še ti zdej,......ajd zmigi svojo prodohuvljeno nafrfuljeno rito,....pa gas..... ;) :P

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

men se dans tud ne gre ven....mi je tle čist kul.... x:px .....dete, sej maš še cajt....še dobro, da se žuri tok pozno začnejo........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:o|o: ... sem prestavla odločitev na 10 uro x^x ... okol 12h grem ponavad ven x;)x ... tko da mam še cajt za teženje x:px x:Dx

aha,...ja...torej bodo "platnice" tancale.... xcivx xsrcx

jutro x:o)x ....pop spala, kot da bi me ker useku po buč :eek: x:Dx

hm,...menda se te ja kak virus ne prijemlje.... xcivx x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

muter, nehi :o|o: ... se neki silim... pijem cruiserja, da bi prišla v element... nič ne teče... nič akcije... med platnice bi ja x:px :2src: x;)x x:Dx

jp, razumljivo,....sorči no, k te nisem "peljala" ven.....sam kot rečeno me jutri čaka parurna težja "telovadba" in predhodni žur ni kompatibilen..... bom popravla.......mater če ne bo res sam še na OOOOOMMMMMMM - uuuuuu...... x;)x xsrcx

virusi me nočejo :cry:

ma ms mam..pa me mal jebe :xx!: xrolleyesx

fajn za viruse... x^x

.....mal telovadbe par dni pred.....zelo zmanjša ali znulira tovrstno "jebo"....probej... x;)x xDDx

nič OOOMMMa... grem ven x:px ... 80's x:Dx

x:Xx

cooool,.....uživej :palec: xsrcx

...no jest se grem pa na jutrišnji oooommm enmal pripravit..... xcivx x;)x

...nimam pojma Pika,....tudi bluz je dobrodošel včas.... x;)x

ja ok, glavno da imaš musko.....hm ostalo pa vizualizirej.....pa najbolj po okusu in brez napak.... x;)x

aha,.....bom thanks x:)x

ja ok, glavno da imaš musko.....hm ostalo pa vizualizirej.....pa najbolj po okusu in brez napak.... x;)x

aha,.....bom thanks x:)x

:OO!: Dej, ne seri...si predstavljaš, da se pol na smrt zatrapam v tega namišljenga Mr. Perfect? Si me pol predstavljaš, kako okol hodm in folku rečem vsa ponosna... ''Tole je pa moj ''Janez''....in pokažem v prazno? :eek: :vio: x:Dx

fajn za viruse... x^x

.....mal telovadbe par dni pred.....zelo zmanjša ali znulira tovrstno "jebo"....probej... x;)x xDDx

hec je da sem dejansko telovadla....v pon sem si nabavla eno tako mašinco za mučenje(steper...tak ful dobr, skor doktorat naredla, predn sem ga sestavla) in vsak dan muvam x^x

boli pa itak una stran, ko ni več jajčnika..ko so brazgotine..moja gin pravi, da bo to vedn bolel :xx!: :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

jaooo, nak seveda ne,.....pismu no,.....določena "zvrst" je samo za incognito,.....tale npr.že,.....pa še kakšna tud,....čeprav fizično obstoječa..... xcivx xDDx

ja ok Klarus steper,.....nak jest sem mislila raztezne in utrjevalne vaje za predel abdomna, križa in pa medeničnega dna,....ja sploh še/tudi v tem primeru

ni dobro takoj s prve,...sčasoma pa težave zelo omili,...če že ne izginejo povsem .... x:)x

Ja Pika kr dej si duška x;)x xDDx

ajd mejte se bejbe....grem čtivo za jutri obdelat.... xcivx

nočko vsem xsrcx

Mala, da čimprej mine. :sori: :flowers: x:Xx

Silki, pol bo pa sam inkognito, ampak obljubim, da ga bom fejst zmatrala, hudiča. :vragec: x:px x:Dx x;)x

ma ni še taka kriza..še ni blo treba tablet(ne vem kdaj je blo to nazadnje, da je šlo brez kemije :inocent: ) tak da upam, da bom zdržala res braz x^x

There is

One Mind,

One Truth,

kej boljš?

pravzaprav se sprašujem kje so krči, pa driska, pa bruhanje..... :inocent: xscratchx

očitno sem naredla velik korak x^x :palec: :hepko:

daaaannnnnnnnn........ xcivx

dan x:px x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

Jutroooooo xsrcx

Klarus :palec: super, da je boljš xsrcx

razmišljam, če bi šla še nazaj spat mal :inocent: celo noč imela ene čudne sanje :inocent: pa v bistvu ... po tistem, kar je blo ... sem še kar x:Ix xrolleyesx

Lep dan ... sončka vsem :flower:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Dan... x:Dx x:Xx xsrcx

Zmatran... :xx!: :vragec: xrolleyesx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...