Amis 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 vsaj en normalen plac v slo ....kjer si čist normalen, če kadiš.... .....grem enga prcint...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 vsaj en normalen plac v slo ....kjer si čist normalen, če kadiš.... .....grem enga prcint...... Čak mal... Od kdaj smo pa tu not normalni... V kateremkoli pogledu? Se moram pa tud mal pohvalit da sem začel doma skrbet za čistejši zrak brez cigaretnega smradu... Kupil sem antinikotinsko dišečo svečko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 o perešček.... ....normalni po naših merilih....torej glih kontra kot se običajno jemlje....tako nekako....ma sej veš..... tale z dišečo svečko je dobra..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Čak mal... Od kdaj smo pa tu not normalni... V kateremkoli pogledu? alef, ni panike, nudimo azil vsem Se moram pa tud mal pohvalit da sem začel doma skrbet za čistejši zrak brez cigaretnega smradu... Kupil sem antinikotinsko dišečo svečko... drugič, da prineseš s sabo....pih...doma svečko, sem boš pa hodu zasmrajat... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 o perešček.... ....normalni po naših merilih....torej glih kontra kot se običajno jemlje....tako nekako....ma sej veš..... tale z dišečo svečko je dobra..... Aaaa... ...tako... Me je že mal zaskrbelo... alef, ni panike, nudimo azil vsem drugič, da prineseš s sabo....pih...doma svečko, sem boš pa hodu zasmrajat... Pa ja... Kupi si svojo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 alef, ni panike, nudimo azil vsem jh......ne vem glih če res..... Aaaa... ...tako... Me je že mal zaskrbelo... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 sm vedla, da se bom v gnezdu narežala mal sm prekajena sicer, če sm pridem tko da Alef, komot svečko s sabo prneseš aja, azil sam za tiste, k si ga zaslužijo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Pikica nekej zate. samo sape ne pozab zajet Ooooooo, brez skrbi! Pa še obojestransko zadovoljstvo bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 sm vedla, da se bom v gnezdu narežala mal sm prekajena sicer, če sm pridem tko da Alef, komot svečko s sabo prneseš aja, azil sam za tiste, k si ga zaslužijo Sori, trenutno imam samo tole... Mal je sicer glasna, ampak dim zelo učinkovito odpihne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Sori, trenutno imam samo tole... Mal je sicer glasna, ampak dim zelo učinkovito odpihne... sam, da ne bo še več dima od tega pa pazi dim je del lufta da te nam ne odpihne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 oooooo,.....modeli... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 jutrooooooooo strupki & co.......... kakšen dan bo kaj danes.... ......se bo vidlo sproti..... .........mejte se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 jutro včeri sma s prijatlco vsaka spili po ene 4 dl sadjevca, pa sem mal mačkasta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 vsaj spala sem kot bebica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 vsaj nekaj.... js tudi....sam brez substanc.....sam bi še lahko kakšno urco al pa dve..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Jutro ... s Batmanom sva na bolniški ... bemu, sam moram neki v službo :xx!: ... verjetno odpeljem tamalga k babici pa grem v službo neki poštimat oooo ..... blagor. Jst bi tud bil doma Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Daaan vsem po vrsti luna v "viga vagi"....khm, znajte se po najbolših močeh.... Valkira Klara....teb pa za "kosmatinca"....en čajni zvarek.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 mi prav manjka malo razgibavanja ..bom za ogrevanje par stvari prestavila po stanovanju ni slaba ideja Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Daaan vsem po vrsti luna v "viga vagi"....khm, znajte se po najbolših močeh.... Valkira Klara....teb pa za "kosmatinca"....en čajni zvarek.... vaga že celo dopovdne pije čajek Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 no EVO....dons pa ni več sonca....pa sem imel tko fajn plan, da bom šel že navsezgodaj, opremljen z novo številko SCIAM Minda, race futrat Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 no EVO....dons pa ni več sonca....pa sem imel tko fajn plan, da bom šel že navsezgodaj, opremljen z novo številko SCIAM Minda, race futrat a če ni sončka, pol račke niso lačne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 a če ni sončka, pol račke niso lačne? če ni sončka, račke spijo....baje Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 da bom šel že navsezgodaj, opremljen z novo številko SCIAM Minda, race futrat kaj pa je to..... ...spominja na računalniško revijo.....a to race jejo..... oblačno oblačno oblačno oblačno......ma ko šiša še vreme.....važno, da je dans trening..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 kaj pa je to..... ...spominja na računalniško revijo.....a to race jejo..... SCIAM Digital je računalniška.... Scientific American Mind pa pokriva um, psihologijo itn race bi jedle kostanj Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.