Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jebentiš....pa mi res klikerji še delajo....ni še vse zarustal...... x:Dx :vragec: x:Dx x;)x ......

.....no dobro, sam da bi bil kostanj..... :switz:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

:lol: :lol: sam, da ne bo še več dima od tega x:Dx pa pazi x:Xx dim je del lufta :vragec: da te nam ne odpihne x;)x xsrcx

Nič bat... x:Dx x^x

Dim se zgubi, luft pa ostane... x:px x:Dx

Strupki... x:Xx xsrcx x;)x x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Nič bat... x:Dx x^x

Dim se zgubi, luft pa ostane... x:px x:Dx

Strupki... x:Xx xsrcx x;)x x:px

majčicu ti,....se vedno "neoprijemljivo" ven zvlečeš.... :huh: >_>

...no ajd,..nej ti bo,...k (še) ne mormo na vodne substance dihat.... x;)x xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

za JU nimam pojma,.....drgač je pa to normalno... xcivx

držta se xsrcx

pismu,...dons sam še to pišem....drži se/držta se/ držte se......besednjak da gate trga....pih...

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

majčicu ti,....se vedno "neoprijemljivo" ven zvlečeš.... :huh: >_>

...no ajd,..nej ti bo,...k (še) ne mormo na vodne substance dihat.... x;)x xDDx

x:Dx x:Dx

Ne vidiš me, ne čutiš me, ne vohaš me, ne moreš me prijet... x:Dx x:px

Pa vendar sem povsod... x:Dx x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

:o|o: ...ja sej....sam ko jih pa rabiš, jih pa ni nikjer...... :vragec:

zloba.press x;)x

Kako ne... x?x :vragec:

Jaz sem vedno tukaj... x:Dx x^x

čer.... x:)x

Valkira razumljivo,.....dohtarska scena po domovih res ni preveč "zdravilna",.... x;)x ...skratka pocajtita se... xsrcx

Ma daj Alef....ne štuli se v "un" "luft",.....že veš kirga z Amisko misliva., k nisi tipičen....no ja lohka.....sam ne vem kaj bo potlej z lahkotnostjo....nak, .....huje.....ne vem če ti bo Amiska posvojilno licenco podaljšala...... xcivx x;)x xDDx

aha, Amiska pljuča razgibava....fajn x;)x xDDx

Mihaelos,.....a ni fajn kak dan totalno zabušit.......tud to je treba včas.. :palec:

no jest bla pridna....pismu , niti ne vem, kdaj sem tkole dan zabušila......hm.... xcivx

silkica ne peče me lih vest........posvoje ga je pa tut škoda....no, sej ga še ni konc x:)x še tale pirček spijem, pol pa na orbitrek x:Dx da se poženem v preostanek...večera x:Dx
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

sam, da si pa kakšnega dneva totalnega kaosa ne privoščiš....toj pa tut čist "čau" xcivx :o|o: :vio:

... pa upam da maš kakšne fajne tapete... motiv narave... pa zvok gozda (ptički) tut ne bi bil odveč... pol pa gasa, pa ti niti čez prag ni treba, pa si že v naravi x:Dx

x:Dx mam jst zato domišljija x^x pa projektor (k sicer trenutno ne dela----ga že dva meseca nosim na servis...rabim mal motivacije---ene par dobrih filmov)

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

pajade.....dejnomir s tovrstno peko slabe vesti.... xDDx ......kot marsikaj drugega.....je tudi umetnost znati se ustaviti...... xDDx

jest se včasih nisem znala,....totalen u nulo zoorganiziran deloholik,.....hm, danes sem si še podobna, sam se pa znam mrtvohladno dat na off, ko se mi tako zdi... xcivx xDDx

Valkira.....vizualne tapete?! xrolleyesx ...... xDDx :palec:

aja, orbitrek,...ja no,....pa ene 5 rund sklec,...pa bo.... xcivx

ta pridni gremo pa lohka hladilnik praznit.... xDDx xDDx

jst sem prej pretiraval v delu, zej pa v zabušavanju x^x rabim še kakšen mesec, dva, tri, da se uravnovesim.......

... eh kaj češ, če je pa robocop :lol: :lol: :lol: moja hard mama x:px

hihi....se mi je zdel, da je mal trda &neizprosna.... :P

aja, orbitrek,...ja no,....pa ene 5 rund sklec,...pa bo.... xcivx

ah ke....3 runde je moj normativ....po 10 :lol:

jao, aja,....saaam.....no ja nazadnje boš še prijavu,....da jih na kolenu delaš...... x^x xDDx

ja, ja, dete... xDDx x:Xx

čer.... x:)x

Valkira razumljivo,.....dohtarska scena po domovih res ni preveč "zdravilna",.... x;)x ...skratka pocajtita se... xsrcx

Ma daj Alef....ne štuli se v "un" "luft",.....že veš kirga z Amisko misliva., k nisi tipičen....no ja lohka.....sam ne vem kaj bo potlej z lahkotnostjo....nak, .....huje.....ne vem če ti bo Amiska posvojilno licenco podaljšala...... xcivx x;)x xDDx

aha, Amiska pljuča razgibava....fajn x;)x xDDx

Mihaelos,.....a ni fajn kak dan totalno zabušit.......tud to je treba včas.. :palec:

no jest bla pridna....pismu , niti ne vem, kdaj sem tkole dan zabušila......hm.... xcivx

xyesx xyesx x:Dx x^x

Dear Amazon.com Customer,

We've noticed that customers who have expressed interest in Magick: Liber Aba : Book 4 (Magick Bk. 4) by Aleister Crowley have also ordered Yoga for Magick (Weiser Concise Guide Series) by Nancy Wasserman.

silkica, a ti to kej obvladaš? :8):

kaj v vezi tega te zanima? x:)x

kaj v vezi tega te zanima? x:)x

ok....če bi jst hipotetično začeu jogo prakticirat, potem ko pozdravm kolen, 1) a bi mi priporočala kakšno knjigo v tem stilu, mogoč clo to k mi jo amazon poskuša prodat x?x x:)x .....predvsem pa me zanima 2) integracija yoga & magick........v tvoji praksi?

lahko mi pa še poveš katera joga zate funkcionira........vem, da je kar nekaj različnih....bakhti, kundalini itn..... za slednjo celo že imam eno knjigo....

hm, Mihaelos.....na tole bom težko povsem razumljivo odgovorila nekomu, ki se z yogo ni ukvarjal....s tem mislim "zares" ukvarjal....res je to in se popolnoma strinjam, mislim da v temi yoga,....je Antonius izjavil, da je yoga kot ocean...in zavisi kako globoko vanj greš. Kar se mene tiča, vsekakor ne čofotoam v plitvini,....kako globo sem pa hmmmmm x;)x ......

Yoga kot filozofija je eno......je pa več "poti" v njej......ali t.i. zvrsti,....npr. bhakti kot nekako nalažjo (povzelo krščanstvo kar precej po njej),....sicer pa je yoga trdo delo,...in ne kot se misli pri nas na zahodu,.....razmigavanje telesa.....predihavanje in itd.

Ne bom uporabila izraza magije v vezi yoge....vendar če se globje spustiš deluje tudi kot to na zahodu pojmujejo pod magijo,....vendar pot in način sta druga. Glede omenjene knjige,.....znano je, da so zahodni hermetisti,okultisti,...uvedel precej yogijskih tehnik vežbanja uma,..predvsem tehnik moči koncentracije, ....vizualizacije....,to tudi vsebuje ta knjiga.....ne bi ti pa znala več točno povedat katere tehnike so zajete,....sem prebrala precej tovrstnih zahodnih knjig,....firbec pač...... x^x

No jest vsekakor zagovarjam ne samo mentalni pač pa tudi fizični trening,.......čimbolj popolno obvladanje telesa in duha.....jest "vadim" bolj ordotoksno, oz zahtevni stil.....potebuješ pa tu bolšo fizično pripravljenost in pa disiplino......no, kundalini.....tu bi se dalo spet debatirat,....obstaja veliko tehnik,.....predvidevam, da imaš "kundalini tantro",....vsekakor,....pred tehnikami kundalinija, se zahteva predhodna vadba hatha joge,.....no so tudi druge tehnike glede obvaldovanja, oz sposobnosti manipulacije s to energijo......kot vidiš yoga je šiiiiroka in globoka.....tak da na kratko se ne da povedat,....kar študiraš leta.... xDDx

na tvoje hipotetično vprašanje,.....predvsem je vprašanje,....kaj v vezi joge te zanima,....."do kje" te zanima.....in zakaj.....preprosto, zakaj in čemu bi začel vadit,.....lažje je potem konkretno odgovorit..... x:)x

silki...čist si jih okužla...zdej bodo vsi sam še jogirali...... :0: ...... :lol: ;) .....

...itak bejba veš,....čim je yoga+magic .....huh,... x;)x :palec:

kak tvoj karate.... x;)x xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...