Amis 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 na joga področju sem čist brez teksta......karate pa fajn..... ...... grem na čik pavzo pa spat......pa preklinja se mi nekaj.....pa vse mogoče.....ok....grem js....mejte se.....pa fajn spančkite...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 torej si se fajn imela.... ...pismu, meni bi tud mikal nazaj kimono oblečt,.... nočko bejba Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ok...si bila dovolj jasna, kot vedno........uvkarjal se res še nisem, sem pa ob različnih priložnosti malo poskusil...itak pa to ni to..."zares" kot praviš....zanima me seveda oboje: tako fizično-letos bom telešček popidenov....kot mentalno, astralno, spiritualno...firbec tud jst....gre se mi pa predvsem zato, da razvijem disciplino & vzdržljivost-brez katerih je izkoristek izgorevanja strasti slabši.....za kar sem prepričan, da bo joga ravno pravšnja zadeva....kombinacija s hermetičnim okultizmom bo tud sedla, jasno.....kundalini....ja jst sem se s kundalinijem spoznal mimo joge... knjigo sem samo prelistal....in zdaj opazil, da imam posojeno (bohved komu spet....sem si pred kratkim prav začel pisat )....hvala za info, k bo cajt pravi (kolen &stuff), te bom še kakšno malenkost prašal Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Mihaelos ni blema,.....ko bo čas, in še vedno ta "kombinacija" interesantna.... Dete,...vauuu,....čestitke za enoletnico rabotanja....pismu,...kofeee... aja, jutri luna prijadra v scorpija......yeeesss,..všeč...... pa nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 končno luna v sco...... ....nč nisem komplicirala, sam glih kakšnega hudga navdiha pa tud nisem mela.....jutranje vaje v koncentraciji prežvela.....beri vožnja po dežju.......še dobro, daje dans sreda.....sam bobni odpadejo ....šmrc......bo treba doma nabijat ..... ....valkira....čestitke..... ajd...mejte se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Aha, dons luna v škorpijonih...fajn, da bom ojštra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 oooo pikič....jutro......jp, luna v sco je zakon..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ja, predvsem za razvnemanje raznih strasti....mmmmmmm, bomo tole mal uporabl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 torej bom zelo strastno igrala boben...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Nema veze, kaj bo, važn, da bo strastno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 no sej.....že skoz trdim,da je strast odnos do življenja ....pa da se ne nanaša sam na eno področje lajfa...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Aha, dons luna v škorpijonih...fajn, da bom ojštra. a ni jutri?jutro strupkoti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 kaj....a dans je še v vagi.... ....se bom delala, da je v sco..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 čist fajn je, da je v vagi včeri vzela čas in po par mescih spet eno mandalo packala...2 ure minile ko šus..pa še v podstrešju en mal pospravla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Pa res...jutr ob 16:09 pride v skorpiota. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Daaaan ajajaj,......ja pa res,....jutri popoldan pride v scorpija,.....sem se zmotila,....ma klinc,...k se pa pri men skoz skorpijevsko obnaša,.......pridna babuška.... ...strast ja,....al delamo s strastjo,....al smo pa indiferentni,.....vsaj kar se mene tiče, je tko...... ... pa prav dons sem si rekla, da to je pa že tooooo much kako sem dons matki podobna aaaa,....kiri matki to podobna,.....hih,..hardovski a ne???? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 no, kr nej se sco obnaša...lohk tud ovnovsko, k jo mam letos glih tam..... .....valkira, bolniška....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 aaaa,....kiri matki to podobna,.....hih,..hardovski a ne???? morgen no, kr nej se sco obnaša...lohk tud ovnovsko, k jo mam letos glih tam..... .....valkira, bolniška....? opa, luno mava usklajeno ja ja.....tole bo ena "zajebana" kombinacija,.....kar se lune tiče Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 opa, luno mava usklajeno ja ja.....tole bo ena "zajebana" kombinacija,.....kar se lune tiče sam to velja sam za letos...tako, da ne skrbi...... (po solarcu al kaj že....)....drgač pa v luftu ...... ja pa po pravic povedan, bi šla raj delat... nimava kej za delat oz vsak interes po 5 minutah ugasne ... se vlečeva iz enga vogala flata v druzga, pa teživa drug drugmu :xx!:eh.....zoprno...pobož, popih....pa vesoljska magija naj sevaju mal usmili...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ja hardovska mat bo cincava a dej nje ga srat ... na biološko vaga muti se ciljala ...sej ga ne,....serem namreč,.....občasen cinc gor al dol,....čedalje bolj po robocopovo.....heh sem ti zadnjič rekla da čedalje boljš zgledaš.... ...jao dons bi rabla eno okol kepe,......sicer jadni uni okol mene..... ...fajn za ovnovsko Amis.... ...jutro Mihec Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 a sonce je pr miru...eh, ne vem...tolk se ne spoznam na to.....a je res... ...jao dons bi rabla eno okol kepe,......sicer jadni uni okol mene..... ...uf...ne bom se javla za kej tazga..... kar se lune tiče, bi pa lohk za skoz ostala v ovnu.....namest da tam po unih bednih dvojčkih tava..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ...akhm,...jest jo imam po natalcu v ovnu,....lan sem jo imela v vodnarju....mater je bila brihtna......letos pa ne vem,....grem gledat.........vse sprejmem, sam če je v tehtnci jo pa definitivno prestavimmm Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ...sej ga ne,....serem namreč,.....občasen cinc gor al dol,....čedalje bolj po robocopovo.....heh sem ti zadnjič rekla da čedalje boljš zgledaš.... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 me prav zanima..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 slike vidla... .....pa sej sem isti dan živo sliko komentirala.... Amiska.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.