Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

na joga področju sem čist brez teksta......karate pa fajn..... x:px ......

grem na čik pavzo pa spat......pa preklinja se mi nekaj.....pa vse mogoče.....ok....grem js....mejte se.....pa fajn spančkite...... xDDx xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

torej si se fajn imela.... :palec:

...pismu, meni bi tud mikal nazaj kimono oblečt,.... xcivx xDDx

nočko bejba xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ok...si bila dovolj jasna, kot vedno........uvkarjal se res še nisem, sem pa ob različnih priložnosti malo poskusil...itak pa to ni to..."zares" kot praviš....zanima me seveda oboje: tako fizično-letos bom telešček popidenov....kot mentalno, astralno, spiritualno...firbec tud jst....gre se mi pa predvsem zato, da razvijem disciplino & vzdržljivost-brez katerih je izkoristek izgorevanja strasti slabši.....za kar sem prepričan, da bo joga ravno pravšnja zadeva....kombinacija s hermetičnim okultizmom bo tud sedla, jasno.....kundalini....ja jst sem se s kundalinijem spoznal mimo joge... knjigo sem samo prelistal....in zdaj opazil, da imam posojeno (bohved komu spet....sem si pred kratkim prav začel pisat xrolleyesx )....hvala za info, k bo cajt pravi (kolen &stuff), te bom še kakšno malenkost prašal x:Xx x:)x
Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Mihaelos ni blema,.....ko bo čas, in še vedno ta "kombinacija" interesantna.... x;)x xDDx

Dete,...vauuu,....čestitke za enoletnico rabotanja....pismu,...kofeee... :palec: x;)x xsrcx

aja, jutri luna prijadra v scorpija......yeeesss,..všeč...... xcivx x;)x

pa nočko vsem

xsrcx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

končno luna v sco...... :switz: ....nč nisem komplicirala, sam glih kakšnega hudga navdiha pa tud nisem mela.....jutranje vaje v koncentraciji prežvela.....beri vožnja po dežju.......še dobro, daje dans sreda.....sam bobni odpadejo :sori: ....šmrc......bo treba doma nabijat :vragec: x^x .....

....valkira....čestitke..... x:Xx :palec:

ajd...mejte se.... x;)x

no sej.....že skoz trdim,da je strast odnos do življenja ....pa da se ne nanaša sam na eno področje lajfa...... x:Dx x^x ......

čist fajn je, da je v vagi x^x

včeri vzela čas in po par mescih spet eno mandalo packala...2 ure minile ko šus..pa še v podstrešju en mal pospravla x:px x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Daaaan xsrcx

ajajaj,......ja pa res,....jutri popoldan pride v scorpija,.....sem se zmotila,....ma klinc,...k se pa pri men skoz skorpijevsko obnaša,.......pridna babuška.... xcivx x;)x

...strast ja,....al delamo s strastjo,....al smo pa indiferentni,.....vsaj kar se mene tiče, je tko...... x;)x xDDx

... pa prav dons sem si rekla, da to je pa že tooooo much kako sem dons matki podobna :o|o:

aaaa,....kiri matki to podobna,.....hih,..hardovski a ne???? xDDx x;)x xsrcx

no, kr nej se sco obnaša...lohk tud ovnovsko, k jo mam letos glih tam..... x:Dx x:px .....valkira, bolniška....?

aaaa,....kiri matki to podobna,.....hih,..hardovski a ne???? xDDx x;)x xsrcx

xsmx

morgen x:)x

no, kr nej se sco obnaša...lohk tud ovnovsko, k jo mam letos glih tam..... x:Dx x:px .....valkira, bolniška....?

opa, luno mava usklajeno :palec: x^x ja ja.....tole bo ena "zajebana" kombinacija,.....kar se lune tiče xyesx

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

opa, luno mava usklajeno :palec: x^x ja ja.....tole bo ena "zajebana" kombinacija,.....kar se lune tiče xyesx

sam to velja sam za letos...tako, da ne skrbi...... xDDx (po solarcu al kaj že....)....drgač pa v luftu :sori: ......

ja :sori: pa po pravic povedan, bi šla raj delat... nimava kej za delat oz vsak interes po 5 minutah ugasne :sori: ... se vlečeva iz enga vogala flata v druzga, pa teživa drug drugmu :xx!:

eh.....zoprno...pobož, popih....pa vesoljska magija naj sevaju mal usmili...... x;)x xsrcx

ja hardovska mat bo cincava :lol: :lol: :lol: a dej nje ga srat x;)x ... na biološko vaga muti se ciljala :inocent: xcivx

...sej ga ne,....serem namreč,.....občasen cinc gor al dol,....čedalje bolj po robocopovo.....heh sem ti zadnjič rekla da čedalje boljš zgledaš.... :lol: :lol:

...jao dons bi rabla eno okol kepe,......sicer jadni uni okol mene..... xcivx xDDx

...fajn za ovnovsko Amis.... x;)x

...jutro Mihec x:)x

a sonce je pr miru...eh, ne vem...tolk se ne spoznam na to.....a je res... xnckrivx xscratchx

...jao dons bi rabla eno okol kepe,......sicer jadni uni okol mene..... xcivx xDDx

...uf...ne bom se javla za kej tazga..... :switz:

kar se lune tiče, bi pa lohk za skoz ostala v ovnu.....namest da tam po unih bednih dvojčkih tava.....

...akhm,...jest jo imam po natalcu v ovnu,....lan sem jo imela v vodnarju....mater je bila brihtna......letos pa ne vem,....grem gledat.........vse sprejmem, sam če je v tehtnci jo pa definitivno prestavimmm xcivx

...sej ga ne,....serem namreč,.....občasen cinc gor al dol,....čedalje bolj po robocopovo.....heh sem ti zadnjič rekla da čedalje boljš zgledaš.... :lol: :lol:

xsmx

slike vidla... :palec: .....pa sej sem isti dan živo sliko komentirala.... x;)x xDDx

Amiska.... :irs: x?x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...