silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 aa,..a ja,.....a res morm povedat???.......v raku,....na podstrešju(12 po solarcu).....takoj zraven ždi mars..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Gledam sintezije (a se reče tko)... pa me zanima... kako pa nej bi zgledu chart dveh k nej bi bla zlo za skupi... harmonija, ujemanje... pojma nimam ...nimam pojma tud jest,.....hm,...sam logično bi bilo čimveč z rdečim popisan in porisan....kvadratov in inkonjunkcij,...al pa opzicij,........tko, da ne umreš od dolgočasja.... ...sicer pa vpraš Lunco Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Strupki še za obiskovalce enga dopoldne ful enih aktivnosti v gnezdu, zdejle pa mrtvilo dobr, da nimam cajta tle viset drugač pa dons čist dobr, da še ni luna v sco bi že na šihtu padal kej pismo, eni ljudje res ne bi smeli met otrok :xx!: uživajte pridem še naokol Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Strupkorepki... Kolk ste vsestranski tu noter... Joga, magija, karate, astrologija, kundalini... Jaz pa samo šah znam igrat... Pa še to ne prav dobro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 šah...nimam pojma, spljoh....perešček, tle si u prednosti.... ....sicer pa, kaj dans visiš na netu.....zdej bi mogle tekoče substance v potokih lit pa tako...... pišuka, grem gledat kje mam sonce letos...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 vse kaže, da je vseeno, kje je....me tale astrodienst zmer strajba.....ne znam.....grrrrrrr...... :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ... baje da ni nikoli prepozno... čeprav khm ... dons maš rojstni dan, anje Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 no, une funkcije za solarca ne najdem.......%#&/%"/& /$(¨/#($"¨)#¨/¨......drugač pa: regulus 1st pred asc.....sirius na S vozlu v raku......antares tik ob marsu......tole je ko ojačevalec....kaj natančno pomeni, pa ne vem.........a se kdo spozna na to..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 šah...nimam pojma, spljoh....perešček, tle si u prednosti.... ....sicer pa, kaj dans visiš na netu.....zdej bi mogle tekoče substance v potokih lit pa tako...... pišuka, grem gledat kje mam sonce letos...... Nič bat... So že pa še bodo... Jutri sicer delam... :xx!: Ni mi čist jasno kako bo to ratal... Šah... Ja, to je pa tako... Lahko premagam vsakega ki je manjši pa švohnejši kot jaz... V skrajni sili ga lahko s tablo po buči... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Nič bat... So že pa še bodo... Jutri sicer delam... :xx!: Ni mi čist jasno kako bo to ratal... Šah... Ja, to je pa tako... Lahko premagam vsakega ki je manjši pa švohnejši kot jaz... V skrajni sili ga lahko s tablo po buči... evo....js tud delam....sicer dvomim, da ti bo zarad tega kaj lažje....zgolj kot informacija..... tista s tablo po buči se mi dopade.... ...sam ne na moji.....hi hi hi...... lepo žuraj še naprej....sej en dan primanjkljaja boš že preživu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 kje to dobite te solarne podatke firbec.press Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 čeeeer a ste še kr pri solarcih??? ravno se domov privlekla,....pismu enmal utrujena,....pa neznosno lačna.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Hvala, Valkira sam ... jst sm dons bolj zgubljena oziroma čist nč ne najdem kje na tej strani pa so solarci preveč stvari zame dons Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Strupkorepki... Kolk ste vsestranski tu noter... Joga, magija, karate, astrologija, kundalini... Jaz pa samo šah znam igrat... Pa še to ne prav dobro... ...ni blema Alef....tudi šah kdaj prov pride.... sej sem ti že voščla,....no pa še v "drugem domu".......vse NAJ NAJ,.... ...pa da si ne bi pustil slučajno luftno dušico kam prvezat....tud zataknit ne.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 fitness & pirček .....sej ne vem kaj nej sam s sabo zej ena zaspana sfukana cota sm................ok, čajček za začetek Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Jeeeeeeeeeeeeee hvala, Valkira najdla ful mam bolj razmetane planetke letos po tem solarcu luna pa v ovnu očitno letos venero v vagi tko kot v natalnem a se ta hudič kdaj premakne pa saturna v devici pismo, kako se mi je pa kej tam znajdlo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 fitness & pirček .....sej ne vem kaj nej sam s sabo zej ena zaspana sfukana cota sm................ok, čajček za začetek aha,.fitnes,....pa ne bozabi mišakle z beljakovinam nafutrat... oj, sg,...torej bo pestro valkira a si vprašala lunco glede solarca? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 šurči. s tem sem se tut že opremu sem najprej probal sojine.........pa so ble neverjetno zanič.....no, tele iz sirotke so pa mal manj neokusne :xx!: Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 oj, sg,...torej bo pestro ola bo pestro mora bit da slučajno ni dolgčas Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ne, kaj že luna /devica /7.bajta... ola bo pestro mora bit da slučajno ni dolgčas ..itak,...no, men bo po "podstrehi šarla"... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 .....no, tele iz sirotke so pa mal manj neokusne :xx!: ...verjamem,...k jih s pivom poplaknš..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ...verjamem,...k jih s pivom poplaknš..... .......kr eni očitki.........sej nisva poročena Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ....jaki point za scorpijo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ..itak,...no, men bo po "podstrehi šarla"... devica to pismo, mi dons ni nč jasn sem na šihtu že vse pokurla Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 nak, Valkiro straši z devico,......mene pa z rakom (v 12.).......gledano po solarcu... jah, jest tud dons pokurla več kot običajno.... nč, kako "psihijatrijo" s sabo, da mi bodo ja oči skup zlezle nočko vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.