ScorpioGirl 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ha x!x najdla mularija v šoli je dons (ajd, včer to ) pripravila proslavo za kult. dan ... v glavnem, sem navdušena nad izvirnostjo itak jih je treba sam zmotivirat ni blo unih klasičnih govoranc pa enga čudnega recitiranja so pa recitirali pa "pospremili" s plesom Povodnega moža, potem pa še parodijo na Povodnega moža jo moram tle not prilimat, men je zakon avtor je Roza, naša mularija je pa zakon, k vejo, kaj je kultura Urška Res hudo je, če prelepSi za ta povprečen svet. Ko je v mestu veselica,nasmejana so vsa lica.godba menja se nenehno:polka, rokenrol in tehno.vse se plete, vse se zvija.vse bolj raste evforija,moški, ženske, stari mladi,vsi se imajo strašno radi. V celem mestu eno samobitje zgleda kot bolano.to je Urška lepotica,ki prav kislega je lica. Bolj, ko gleda te ljudi,bolj je jasno, da ga nitipa, ki bi bil dost lep,da bi šla se z njim vrtet.In ko se opolnočivse še kar brez nje vrti,grabit jo začne obup,kar zasliši čuden hrupvse glasneje in vse bliže,da prevpije mile viže,ko iz temnega obzorjavstane bleda luč motorja. Luč počasi, kot da išče,tava tja, kjer je plesišče,spremlja pa jo takšen zvok,da vse pade godcem z rok,saj rohni in ropota,kot iz drugega sveta,dokler končno ne ustavise ob Urškini postavi. Urško, ko ob njej parkira,kar potrese od nemira.Hrup pa utihne, luč se utrnein iz silhuete črnevstane tip, visok, koščen,lep kot kakšen maneken.Ko pa še čelado sname,zdi se, da je iz reklame. Urška srepo bulji vanj,kot bi bil pred njo ekran,tip pa reče: “Živjo mala,a bi malo zaplesala?”In, ker godba kar molči,tipček jezno zakriči:”Kva je, bend, a bo že kej?!Eno hitro zaigrej! “ ”Končno mene vreden tip,”dahne Urška in čez hipvsa v ljubezni zagori,da ji plamen iz očišvigne s tako energijo,da prisotni onemijo,češ kako je to mogočeda ni tipu v ksiht nič vroče. Bend pa kakor nor zašpila,da so v ognju vsa glasbila.Saksofoni zažarijo,iskre od činel letijoin dim se vije iz kitar,da se zdi, da je požar.ko se lepi par teles,zapodi v divji ples. Urška se v ekstazi meče,da si skoraj zlomi pleče,tip pa tudi ni od muh,krepek je, čeprav je suh,in obvlada rokenrol,Urško dol gor naokolsuče, bog ga nima rad,kot najboljši akrobat. In ker ve, da tip je pravi,Urška nikdar se ne ustavi,vse dokler ne pride ura,ko je končno konec žura.Tákrat reče Urška zala:”Strašno dobro sva plesala,skoraj več ne čutim nog,daj zapelji me en krog.” Tipček najprej hladno pljunevelik kos žvečilne gumeter zakurbla, stisne plin,Urška, ki sedi za njim,pa ljubeče se oklenehladne, črne in koščenesoplesalčeve postavein že planeta v daljave. Že popoldne se razve,da, kjer most čez Savo gre,neurejene so bankine,in asfaltne izboklineter pretirana hitrostbili so vzrok, da je zgrešil most.Zvlekli so motor iz reke,a od njiju niti obleke. lahko noč ura je cajt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 jutro..še en delovnik :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 madonca ste razturali včeraj......z debato mislim.... bom probala danes do solarca zase prit....sam tale stran me res j*....za popenit čuden sistem.....pa pol menijev mi sploh ne pokaže...dobro, če ni hujšga..... evo mene....že eno uro v službi.....sred noči se vozim okol.... sg....tale "urška" je od sile...... jutro klarus..... lep dan strupki &co..... ajd, amis....spoki se delat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 jutro amis Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 haj klarus... madonca, spet mi poste z zamudo kaže na compu....štala..... :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Jst sm bla pa prejšni teden tok depresivna ... dons me pa k temu že vleče k je tak zanč dan pr ns :xx!: Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Jst sm bla pa prejšni teden tok depresivna ... dons me pa k temu že vleče k je tak zanč dan pr ns :xx!:tebe hormoni mečejo plus, da si ribica in si ful občutljiva xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Jutro ... dost boljš volje... včeri me je neki depral... nič kej zame značilen pesimizem je privrel na plan :xx!: ... no dons sem optimist SG, kateri razred učiš ... dobra poezija vremenček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Juuutro vsem ....najdla tipko off...pomoje do jutri ne bom nič preklopla Sg.... ...ajd grem džezvo zamenjat Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Oj, Jeti,....predno klikneš na izračun,.....datum, ki ti ga kaže (običajno današnji datum), spremeniš v lanskega......al pa v leto naprej, če te zanima za naprej.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 na...pa nama je ušla ....ja sem,....đezvo usposobit..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Te pa jo usposob, boljš k digitalca ......nad rito sn tak že obupal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Nak bejbe,....tlele pa od mene ne bosta dobile konstruktivne razlage.....se bosta pa morale obrnit na nekoga, ki se na to dejansko spozna,.... Astrologija ni "domače" področje,....."pokukam" že not,.....razlagam si pa kar po svoje...kr po lastnem "filingu".....no, predvidevam, da je treba pri solarcu pogledat natalni položaj.......solarc "po moje" pokaže področja, kjer naj bi v tistem letu na nekem področju (hiše + planetki) delovali,....ali razčiščevali.....ali nam bi bilo bolj pomembno..........no, zlo sta si z mano pomagali,...a ne???? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Jaz sn pa luft..... :xx!: Pa sn bil dost manj zahtevn..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ...ooo...Mickeni Ooo, haj jeternica Ej, a si ti men kdaj odgovorila od kod ti nik .....k mene vedno na jetrno pašteto spominja Prvi znak, da zgleda res okrevam, je ponovno pojavljajoč se interes za ritke Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Te pa jo usposob, boljš k digitalca ......nad rito sn tak že obupal a si jo faliu? pa zanč jo je objavla.... pomemno je, da se ti čutiš "popedenano".....pa četud druge oči to malomanj popedenano vidijo.... http://gallery.ilounge.com/albums/userpics/sex%20ass.jpg Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ...to nas zeza, ne Opasna rita Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Ooo, haj jeternica Ej, a si ti men kdaj odgovorila od kod ti nik .....k mene vedno na jetrno pašteto spominja Prvi znak, da zgleda res okrevam, je ponovno pojavljajoč se interes za ritke ja je že odgovarjala od kje ji nik, sej si blizu Očitno bom še jst šla Solarca iskat... še prej pa jest se kdo javi da mi pripravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Mihaelos.....hm,...napotki za naslednjic,.....moja rita je en mal bolj mišičasta,....na mnogo daljših nogah,....in pas je mnogo ožji,......aja, pa lasje so črni, gostejši in do pasu....... ....slikca sicer ni slaba......za moj ukus za par procentov, prevelik maščobni indeks in premejhen mišični tonus........ Ampak vseeeno kapo dol in thanks za trud.... Jao dete.....res ti svetujem, da kar se charta tiče, raj vprašaš Lunco,...al pa katerega drugega kompetentnega...... ....eeee, a si vidla kolk nemišično rito so mi prisodil,...pa na kolk kratkih nogcah.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Joj, Silki... več k eno uro sva meli telefoniado, pa sem te pozabla vprašat eno ključno zadevo... nadpomembno ... kaj v chartu nakazuje na tipa k nej bi se klapu z njim... kaj v uni skupni karti jst jst... sam dostava me skrbi... v une kraje se bo itak treba enkrat v bližnji prihodnosti mal zapelat ... bom si kitajsko skuhala... bemu, sem ugotovila da dobr kuham, sam mora bit tut tuki izziv... sam eksotika me je jst bi se pa iz teh krajev mal odpeljala, za vedno...drugač pa imaš eno temo o ujemanju... mislim da gledaš luno pa sonce, pa venero pa mars, pa mogoče desc pa vozel... ma itak se pol anjde kakšna venera na kakšnem saturni pa ohladi vso strast med venero in marsom;) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Jaz sn pa luft..... :xx!: Pa sn bil dost manj zahtevn..... ....a nisi reku, da si boljš,...ka spet se med luftarje tlačiš....pol pa cviliš.....no, ja....resno....me veseli, da si bolje Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ... sam baje da mate tam še vseen svež zrak Ksenia, a to gledaš skupni chart... al vsakega posebi Silki, bela cesta... te ponižujejo vsakega posebi v povezavi, ampak jst sem še večji laik od Silkia da imamo svež zrak? hm... aja? ja v primerjavi z lani ja, če niso podatki "falirani"...Silki, pa kot da moraš poglede s tisto stvarjo za kopalkami na tazadnjo usmirjat a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 kak dan..namest, da bi blo na izi....je bla akcija za crknat :xx!: upam, da je bla to ena izmed tazadnjih takih akcij....no razn kolkr bom spraznala pisano :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 vsakega posebi v povezavi, ampak jst sem še večji laik od Silkia da imamo svež zrak? hm... aja? ja v primerjavi z lani ja, če niso podatki "falirani"...Silki, pa kot da moraš poglede s tisto stvarjo za kopalkami na tazadnjo usmirjat a sorči bejba,....kot da moram kaj? usmerjat,......ne vem, če te razumem ravno Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 tistala bejba ima prikladno spravljen telefonček... mal sem se šalila... sori. zadnje čase itak razmišljam da sem očitno v težavah glede komuniciranja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.