Amis 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 jebentiš ...dost mam...že od 6ih tle visim, pa pol stvari se mi je sfižilo...pa enih zadev na tanov program še zdej ne znam nardit....bemti elektronsko comp komunikacijo.....sej šef je reku, da lohk grem domov....sam pol bo pa kažin .....$#$¨##¨¨%¨&¨/&/¨("¨...pol se pa odloči..... ...fak....nekaj bo treba ukrenit....tole niks gud......sam se mi dozdeva, da tale eksplozivnost mal na ovnovsko luno spominja.....no, da si vsaj v živo predstavljam, kako to zgleda........grrrrrrrr.....nimam še na vajetih.....pa še bo!..... doma bom pa probala spet tega solarca si naštimat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 tistala bejba ima prikladno spravljen telefonček... IPOD! dlančnik..... pa nima spravljenega, ampak ga je po pomot tja vtaknla....namest v torbico :D Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 še vedno... si pa vztrajna ...vsaj vztrajnost da mam.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Silki, bela cesta... te ponižujejo hihi.... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Aja Ksenia, štekam.....pismu, še dober, da ima bejba tolk mal elektronske frštekerije,.....če jest vso svojo na kup zmečem,...pa na tazadno naložim,...zmanka na mišaklic placa,.....mater še pumparce neb gor obstale.... Amiska,...ko j....luno in vse ostalo.....nima veze, kje je kej.....pač pa pomemno "kje si ti"....... hihi.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ma ne, tom bombo pojedu lihkr Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Nič bat... So že pa še bodo... Jutri sicer delam... :xx!: Ni mi čist jasno kako bo to ratal... Ratal... Zelo... ...zanimivo... Strupki... Au... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 a itak da ko j* sve po spisku, silki....sam k je tolk praktično rečt luna pa to....pa ne za krivit jo, ampak ker tolk drugih stvari pove....tako opisno.... ....ne bom več nič komentirala, ker sem na volji za ($"#$¨%"¨$%"&¨%"¨&&¨/ )...... čike nabavla....zdej pa nova runda compa..... ...pa smo spet pri deloholizmu...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ...ni blema Alef....tudi šah kdaj prov pride.... sej sem ti že voščla,....no pa še v "drugem domu".......vse NAJ NAJ,.... ...pa da si ne bi pustil slučajno luftno dušico kam prvezat....tud zataknit ne.... Nak... ..to pa ne... Samo... ...danes ne vem kje se potika... Dušica... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Samo... ...danes ne vem kje se potika... je sam začasno v ilegali......baje s promili ne gre dobro skup....pa sej ko se prezračjo pride nazaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 je sam začasno v ilegali......baje s promili ne gre dobro skup....pa sej ko se prezračjo pride nazaj.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Po moje pa ni panike glede dušice,.....unmu mucku družbo dela....verjeten čakata, da se ozračje prevetri.... . Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 valkira....čevlji so torej po vseh predpisih preizkušeni....z mino vred....ma itak, da si se dobro naselila, sej ti dela intuicija ko formula.... perešček....zdej maš pa dve vsebinsko enaki "diagnozi"..... ....ma važno, da si se mel za rd fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 tale luna v sco.....zdle bi prav z veseljem enga na gobec pa nimam tehtnega razloga(že nevem kolkič vneta rama nima tu nič) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 je sam začasno v ilegali......baje s promili ne gre dobro skup....pa sej ko se prezračjo pride nazaj.... Po moje pa ni panike glede dušice,.....unmu mucku družbo dela....verjeten čakata, da se ozračje prevetri.... . Panike ni spljoh... Še zmeraj je prišla nazaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 dost mi je za danes..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Strupki pa nestrupeni obiskovalci dobr da mam dopust je tolk dela, da se vn ne vidim pa moram vseen mal prečekirat gnezdo dost je blo za dons bom jutr naprej SG, kateri razred učiš ... dobra poezija ne učim spremljevalka sem ... skoz z mularijo drugače v 7. razredu, jih meče sto na uro so me pa res pozitivno presenetil, ker so si upal tole Urško recitirat da ni blo vse tolk zategnjeno Oj, Jeti,....predno klikneš na izračun,.....datum, ki ti ga kaže (običajno današnji datum), spremeniš v lanskega......al pa v leto naprej, če te zanima za naprej.... da nism pol jst (spet) kej zmutila bo treba prečekirat, k se mi zdi, da mi je računalo za 22. november 2007 mi ni blo čist jasn, zakaj ... pa sm rajš pustila tko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ja ja... to je tut moj ex mislil hec hec, da ne bo pomote Jaz sem o svoji dušici pisal, da ne bo pomote... Je šla mal na izlet, nekam... Počasi že leze nazaj v glavo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 čeeer no tko, poročam, da sem dons vse litanije odpela scorpijevsi ožji family,..... Valkira, kokr se mi zdi,...Alef svojo lastno dušico čaka, da se naveliča pri mačku ždet, pa da dam pride... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 čeeer no tko, poročam, da sem dons vse litanije odpela scorpijevsi ožji family,..... Valkira, kokr se mi zdi,...Alef svojo lastno dušico čaka, da se naveliča pri mačku ždet, pa da dam pride... Je že doma... Maček je pa pobegnil... Zdaj jo pa peljem spat... Lahko noč... uf, sem sfalila včas so dušca rekl tut ljubici Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 daaaannnnnnn......grem js po opravkih.....mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 jutro valkira.... to je lepo, da te živlene vsak dan znova preseneti Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Daaan.....najraj pa dobro jutro malce zaspano danes,...bila skor celo noč pokonc,....frendo zagrabil hrbet,....čakala, da so se dohtarji primajal z injekcijami,......no, proti jutru ji je na srečo enmal popustil.....nč, mal sem razmišljujoča dons....... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 men so pa nov stol prpelal ooooo, koj fajn.....bbl ga grem nastavlat....v idealno pozicijo morgen jeti,... silka http://www.obzorje.net/images/bgrin.gif Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.