Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jebentiš ...dost mam...že od 6ih tle visim, pa pol stvari se mi je sfižilo...pa enih zadev na tanov program še zdej ne znam nardit....bemti elektronsko comp komunikacijo.....sej šef je reku, da lohk grem domov....sam pol bo pa kažin .....$#$¨##¨¨%¨&¨/&/¨("¨...pol se pa odloči..... :bomb: ...fak....nekaj bo treba ukrenit....tole niks gud......sam se mi dozdeva, da tale eksplozivnost mal na ovnovsko luno spominja.....no, da si vsaj v živo predstavljam, kako to zgleda........grrrrrrrr.....nimam še na vajetih.....pa še bo!.....

doma bom pa probala spet tega solarca si naštimat..... :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

tistala bejba ima prikladno spravljen telefonček...

IPOD! :D dlančnik.....

pa nima spravljenega, ampak ga je po pomot tja vtaknla....namest v torbico :D :D

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Aja Ksenia, štekam.....pismu, še dober, da ima bejba tolk mal elektronske frštekerije,.....če jest vso svojo na kup zmečem,...pa na tazadno naložim,...zmanka na mišaklic placa,.....mater še pumparce neb gor obstale.... :lol: :lol:

Amiska,...ko j....luno in vse ostalo.....nima veze, kje je kej.....pač pa pomemno "kje si ti"....... x;)x xsrcx

hihi.... x:o)x

:bomb: :yumy:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Nič bat... x:Dx x:px

So že pa še bodo... x^x x^x x:px

Jutri sicer delam... xrolleyesx :xx!: :vragec:

Ni mi čist jasno kako bo to ratal... x:Dx x:Dx x:Dx x:px

Ratal... x:Dx x^x :palec:

Zelo... x:Dx :vragec: xrolleyesx ...zanimivo... x:o)x

Strupki... x:Xx x:Xx xrolleyesx xsrcx xsrcx

Au... x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

a itak da ko j* sve po spisku, silki....sam k je tolk praktično rečt luna pa to....pa ne za krivit jo, ampak ker tolk drugih stvari pove....tako opisno.... x:Dx ....ne bom več nič komentirala, ker sem na volji za ($"#$¨%"¨$%"&¨%"¨&&¨/ :shsh: )...... :fiju:

čike nabavla....zdej pa nova runda compa..... :switz: ...pa smo spet pri deloholizmu......

...ni blema Alef....tudi šah kdaj prov pride.... xDDx

sej sem ti že voščla,....no pa še v "drugem domu".......vse NAJ NAJ,.... :detelca: xsrcx

...pa da si ne bi pustil slučajno luftno dušico kam prvezat....tud zataknit ne.... x;)x xDDx

Nak... x:Dx ..to pa ne... x:Dx x^x

Samo... xrolleyesx ...danes ne vem kje se potika... :eek: x?x

Dušica... xsrcx x:Xx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Samo... xrolleyesx ...danes ne vem kje se potika... :eek: x?x

je sam začasno v ilegali......baje s promili ne gre dobro skup....pa sej ko se prezračjo pride nazaj.... xDDx x;)x

je sam začasno v ilegali......baje s promili ne gre dobro skup....pa sej ko se prezračjo pride nazaj.... xDDx x;)x

x:Dx :vragec: xrolleyesx xnckrivx :flower:

Po moje pa ni panike glede dušice,.....unmu mucku družbo dela....verjeten čakata, da se ozračje prevetri.... . x;)x xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

valkira....čevlji so torej po vseh predpisih preizkušeni....z mino vred....ma itak, da si se dobro naselila, sej ti dela intuicija ko formula.... xDDx

perešček....zdej maš pa dve vsebinsko enaki "diagnozi"..... x:Dx x;)x ....ma važno, da si se mel za rd fajn.... :palec:

Po moje pa ni panike glede dušice,.....unmu mucku družbo dela....verjeten čakata, da se ozračje prevetri.... . x;)x xDDx

Panike ni spljoh... x:Dx x^x xsrcx

Še zmeraj je prišla nazaj... x:Dx x:px

Strupki x:Xx x:Xx pa nestrupeni obiskovalci x:Xx x:px

dobr da mam dopust xcivx je tolk dela, da se vn ne vidim :inocent: pa moram vseen mal prečekirat gnezdo x:px x:o)x

dost je blo za dons x^x bom jutr naprej x8Dx

SG, kateri razred učiš x?x ... dobra poezija x:Dx

ne učim x8Dx spremljevalka sem ... skoz z mularijo x:Dx drugače v 7. razredu, jih meče sto na uro :vragec: x:o)x so me pa res pozitivno presenetil, ker so si upal tole Urško recitirat :palec: da ni blo vse tolk zategnjeno x:px

Oj, Jeti,....predno klikneš na izračun,.....datum, ki ti ga kaže (običajno današnji datum), spremeniš v lanskega......al pa v leto naprej, če te zanima za naprej.... x:)x

:eek: da nism pol jst (spet) kej zmutila xrolleyesx x:Dx bo treba prečekirat, k se mi zdi, da mi je računalo za 22. november 2007 :inocent: mi ni blo čist jasn, zakaj ... pa sm rajš pustila tko x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

ja ja... to je tut moj ex mislil :inocent: x;)x x:px x:Dx hec hec, da ne bo pomote w:Iw x:Xx

Jaz sem o svoji dušici pisal, da ne bo pomote... x:Dx x:Dx x:o)x

Je šla mal na izlet, nekam... x:Dx x8Dx

Počasi že leze nazaj v glavo... :eek: :vragec: x:o)x

čeeer xsrcx

no tko, poročam, da sem dons vse litanije odpela scorpijevsi ožji family,..... xcivx x;)x xDDx

Valkira, kokr se mi zdi,...Alef svojo lastno dušico čaka, da se naveliča pri mačku ždet, pa da dam pride... x;)x xDDx

čeeer xsrcx

no tko, poročam, da sem dons vse litanije odpela scorpijevsi ožji family,..... xcivx x;)x xDDx

Valkira, kokr se mi zdi,...Alef svojo lastno dušico čaka, da se naveliča pri mačku ždet, pa da dam pride... x;)x xDDx

x:Dx

Je že doma... x8Dx xrolleyesx

Maček je pa pobegnil... x:o)x

Zdaj jo pa peljem spat... x:Dx

Lahko noč... x:Xx xsrcx

uf, sem sfalila :switz: včas so dušca rekl tut ljubici x:o)x :inocent:

x:Dx x:Dx x:Dx xrolleyesx x;)x

Daaan.....najraj pa dobro jutro xsrcx

malce zaspano danes,...bila skor celo noč pokonc,....frendo zagrabil hrbet,....čakala, da so se dohtarji primajal z injekcijami,......no, proti jutru ji je na srečo enmal popustil.....nč, mal sem razmišljujoča dons....... x:)x

men so pa nov stol prpelal :2src: ooooo, koj fajn.....bbl ga grem nastavlat....v idealno pozicijo x^x

morgen jeti,... silka http://www.obzorje.net/images/bgrin.gif

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...